пуши
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
пуши
Здравейте.Искам да попитам дали е нормално, като запаля сутрин колата да препушва един сив пушек и мирише на неизгоряла нафта.Така е около минута и се оправя.Не прекъсва ,пали от раз.Направи ми впачетление, че това започна след като махнах катализатора.От какво може да е,дане се е объркала нещо работата на двигателя при студен мотор?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
По-скоро центровка- вероятно трябва да се компенсира разтежението на ангренажната верига!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
Май и аз така мисля,няма добро изгаряне в момента ,макар и за минутаTod написа:По-скоро центровка- вероятно трябва да се компенсира разтежението на ангренажната верига!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
rado_rf написа:Мнеее, заради студа сместта е по-богата и затова ти пуши. Като позагрее моторетката решава че не й е нужна толкова богата смес и спира да пуши. Не се коси.
мда така е,мойта хубавица и тя препушва като нее загряла

B.M.W. Motorsport
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: пуши
kudo написа:Здравейте.Искам да попитам дали е нормално, като запаля сутрин колата да препушва един сив пушек и мирише на неизгоряла нафта.Така е около минута и се оправя.Не прекъсва ,пали от раз.Направи ми впачетление, че това започна след като махнах катализатора.От какво може да е,дане се е объркала нещо работата на двигателя при студен мотор?
на мене пък ми е интересно как ги установи тези 178 hp

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Спокойно.Това си е напълно нормално за кола на тези години и при -6 градуса.И теб да те изкарам гол от леглото и ти ще трепериш и то повече от 1мин. 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
и аз искам да попитам за да не отварям нова тема - защо мойто биче като е загряло и го вкарам в прекъсвача също припушва но един такъв сивкав леко чернеещ дим??? Дали е нормално???

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Ако биеше на синкаво, щях да ти кажа, че гори масло, но сиво/черен... или бензина не е хубав (най-вероятно) или изгарянето не е хубаво при високите обороти...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ху де вие го пратихте на основен ремонт ако е дизел с турбинка когато турбинката по4ва по мани4ко да пуска масалце нормалное сутрин рано като заплиш да по4ва да попушляви по малко докато го изгори докато е супер студена тя остава в генерацията и при паленето по4ва да я изпаравя
казвам го оот ли4ен опит щото моито турбо беше дало фира си4ки знаят 4е в генерацията имах пове4е масло от колкото в мотора и като палим пуши бело се едноо е заминало тва докато я изгори де
казвам го оот ли4ен опит щото моито турбо беше дало фира си4ки знаят 4е в генерацията имах пове4е масло от колкото в мотора и като палим пуши бело се едноо е заминало тва докато я изгори де

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2