Въпрос за предна броня?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Въпрос за предна броня?

Мнение от justboy » 24 Дек 2008, 22:24

Снощи чукнах колата на един бурдюр :uups:
На снимката по-доло с бяло съм оградил пострадалата част от бронята.
Съвсем мъничко е.. може би 5 на 10 сантиметра. Въпросът ми е дали бронята се разглабя от червената линия надоло? Намерил съм цяла броня за 80 лева. Но цвета е различен пак е черна, но е по-различен цвета, а това отдоло си е естесвтен пластмасов черен мат и при смяната няма да има нужда от боя. И затова питам. Та благодаря предварително. Ето я и снимката.
Изображение
Изображение
E34, E38

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 24 Дек 2008, 23:01

Не се разглабя .. ;)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nik » 25 Дек 2008, 0:04

Methodius написа:Не се разглабя .. ;)

колегата е прав не се разглабя :)

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 25 Дек 2008, 0:45

То не ми е за това, че ще платя цялата броня, но е кофти това, че като я сложа тази която ще взема - цяла ще трябва да я пребоядисам, което всъщност може да не се окаже проблем, зависи от каското на колко ще оценят щетата.
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 25 Дек 2008, 14:36

На мен предната броня е сменявана - цялата кола е черна със син отенък (като някакъв хамелеон), а само предната броня е със сив ньоанс... забелязва се само като я измиеш на слънце и то ако се загледаш конкретно...
Не се вижда какво е на снимката, но ако е само нещо, което ти забелязваш (защото знаеш къде да гледаш) - не я сменявай... ще те подпре някой на паркинг някъде и само ще се нервираш и за новата... изчакай да се понатрупат нещата :mhihi: :mhihi: :mhihi: като мен :mhihi:
Моята е счупена от лайсната до долу, но с Poxipol се хвана доста добре - онзи ден местих една Лада комби... :mhihi: евала и на амортисьорчетата
ПП: пиши ако не е проблем на колко ти оценят щетата ... че да ходя и аз за моята (ако си в Бул Инс де :) )

Весела Коледа, колеги!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Дек 2008, 17:32

понеже не искам да отварям нова тема искам да запитам - Най-долната добавка на бронята разглобяема ли е??? Питам защото искам да взема такава от Е32 с големия бъбрек и въздуховодите???
Изображение

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 26 Дек 2008, 3:06

dokie написа:На мен предната броня е сменявана - цялата кола е черна със син отенък (като някакъв хамелеон), а само предната броня е със сив ньоанс... забелязва се само като я измиеш на слънце и то ако се загледаш конкретно...
Не се вижда какво е на снимката, но ако е само нещо, което ти забелязваш (защото знаеш къде да гледаш) - не я сменявай... ще те подпре някой на паркинг някъде и само ще се нервираш и за новата... изчакай да се понатрупат нещата :mhihi: :mhihi: :mhihi: като мен :mhihi:
Моята е счупена от лайсната до долу, но с Poxipol се хвана доста добре - онзи ден местих една Лада комби... :mhihi: евала и на амортисьорчетата
ПП: пиши ако не е проблем на колко ти оценят щетата ... че да ходя и аз за моята (ако си в Бул Инс де :) )

Весела Коледа, колеги!

Ами ... Незнам оценката на моята щета дали ще е меродавна, тъй като се ползвам със съвсем леки привилегии, така да се каже, но утре ще ходя и ще пиша веднага като се върна, а най-долната добавка(под нивото на халогените) мисля е подменяаема/разглобяема, но при мен леко и от горната част има чукнато.

А от спиране във Варна ми е съвсем леко поухлузена предната броня в крайчетата, забелязва се трудно, но аз си го виждам и ме дразни хахаха ще видим сега като сложа другата броня как ще е. Жалко, че не се разглабя така както исках и както е показано на снимката щеше да ми е идеално..
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 26 Дек 2008, 3:42

Добре де ако отидеш на пластмасаджия да ти я залепи дали няма да стане ;) Знам че някой правят чудеса ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ушна клиника

здравеи колега.

Мнение от mitko_1a1 » 26 Дек 2008, 8:46

на тази броня се слага добавка която не е скьпа и стоии много красиво ако имаш интерес тел 0878806229 ;)
мити ИзображениеИзображение

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 26 Дек 2008, 13:03

Ако имаш снимки покажи..

Изображение

Само от тази шиб**а сива линия надоло ми трябва..
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар

Re: здравеи колега.

Мнение от cod-cdbp » 26 Дек 2008, 13:45

mitko_1a1 написа:на тази броня се слага добавка която не е скьпа и стоии много красиво ако имаш интерес тел 0878806229 ;)

я покажи колега
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 26 Дек 2008, 19:43

Аз лично такива добавки и липове на Е34 много не ги възприемам освен ако не са оригиналния М-техник,Алпина или другите подобни маймуни ;)
ако сложиш някаква добавка на предната броня и си с оригиналните прагове и задна броня се разваля целия профил на колата-освен ако не е нещо семпло ;) Моето мнение да гониш оригинала ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 26 Дек 2008, 20:15

е аз за оригинална от 740 или 750 питам не за някоя циганиика :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 29 Дек 2008, 19:17

Ако е алпина добавката - може, пък макар и от стъклопласт.
Утре ще ходя да гледам тая броня дето ще взимам дали се разглабя.. ако не режа и я присаждам на мойта, че не ми се дават пари и за боядисване, а тя до мястото, до което ми трябва не се боядисва.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 29 Дек 2008, 21:19

Ще стане циганиика ако ме питаш мен. Пребоядисай бронята, която ще купиш, нали имаш каско? То ще ти покрие щетата, и един съвет - паркирай когато можеш на заден за да не правиш предна броня.

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Следваща

Назад към E34