Съединител за петица
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Съединител за петица
Колеги, предстои ми смяна на съединител. Уговорих срещата с доктора, обаче той ми каза, че съединителя ще струва 450 лв. Днес следобед ходих до Даскалов и там попитах колко струват при тях. Отговори ми 250 лв на sachs били. Питах го, дали не са турски той ми се изсмя и каза, че не продавали турски стоки
смях в залата.
Че въпросът ми е, възможно ли е да се опитва да ме лъже човекът който ще прави колата, или просто Даскалов продават боклуци?
Благодаря предварително.

Че въпросът ми е, възможно ли е да се опитва да ме лъже човекът който ще прави колата, или просто Даскалов продават боклуци?
Благодаря предварително.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Съединител за петица
[quote="pepo_520i"]Колеги, предстои ми смяна на съединител. Уговорих срещата с доктора, обаче той ми каза, че съединителя ще струва 450 лв. Днес следобед ходих до Даскалов и там попитах колко струват при тях. Отговори ми 250 лв на sachs били. Питах го, дали не са турски той ми се изсмя и каза, че не продавали турски стоки
смях в залата.
Благодаря предварително.[/quote
Здрасти, ми да ти кажа първо тая марка я мани!! Аз за моя TDS си вземах пълен комплект на LUK и съм много доволен!
За марката ти го казвам защото преди 20 дена един приятел си взема и докато почне монтажа на диска му се изтриха емблеми и т.н. а си беше платил добра цена! Виж в BMW какво ще ти предложат и какви пари
Успех
P.S. Те така си се смеят и дуят ама на един му тряснах тъпата штанга в главата...повечето са пълни измамници...

Благодаря предварително.[/quote
Здрасти, ми да ти кажа първо тая марка я мани!! Аз за моя TDS си вземах пълен комплект на LUK и съм много доволен!
За марката ти го казвам защото преди 20 дена един приятел си взема и докато почне монтажа на диска му се изтриха емблеми и т.н. а си беше платил добра цена! Виж в BMW какво ще ти предложат и какви пари
Успех
P.S. Те така си се смеят и дуят ама на един му тряснах тъпата штанга в главата...повечето са пълни измамници...
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
Да колега, не съм казал, че не съм доволен, но просто не ми е приятно да ми продават турски части, за моята немска кола.Още повече да ме убеждават, че са и немски. Не съм казал обаче че и на другите места има гаранция. Просто другаде не бие толкова на очи. Почти всичко в нашата свята България е турски боклук. Нищо против южняците, но просто малко повече измерване трябва, не само "давай".
Че така за Даскалов.
Че така за Даскалов.
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Колега сложил съм на доста клиенти части от даскалов и нямам оплаквания!!! НЕ продават турски части !!!
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
Съгласен съм с това, щом като казваш, сигурно е така. Има обаче със сигурност единични случаи, мои приятели които са се хващали за главата защо са си купили нещо от Даскалов. Аз лично им се вярвам и почти не купувам нищо от там. Е виж, чистачки и акумулатори редовно си купувам.
HI
Даскалов внася части от Германия....а не от Турция,това първо и всичко сменено по колата ми е от него и до сега нямам никакви забележки по качесвото им.Колкото до съединителя мога да кажа следното........когато F&S са правели съединители то "лукас" не са знаели ,че ще правят фирма.
Колега, има един тънък момент и той е с кой точно съединител си. Гледам, че колата ти е 91-ва година, а тогава все още са били произвеждани бездемпферните маховици при колите без климатик. Не знам ти с кой двигател си, но ако случайно си с бездемпферния маховик, комплекта съединител за него е почти 2 пъти по-скъп от комплекта за демпферен маховик. Говоря за марката LuK. Давам ти пример в числа - когато си купувах съединител за мен (става дума за комплект - феродов диск, притискателен диск и лагер), офертата за комплекта за демпферен маховик беше 197 лв. (феродов Luk, притискателен пакетиран като LuK но с щампа SACHS и лагер SACHS - всичките немски), докато офертата за бездемпферен маховик беше 335 лв (феродов LuK, притискателен пакетиран като LuK отново с щампа SACHS и лагер SACHS).
Това са цени с известна отстъпка към онзи момент, така че ако сметнеш с реална цена на деребно и без никаква отстъпка 260 лв за комплекта за демпферен маховик, а пък на теб ти трябва комплекта за бездемпферен маховик, тогава 450 лв според мен е почти реална цена също така.
Успех!
Това са цени с известна отстъпка към онзи момент, така че ако сметнеш с реална цена на деребно и без никаква отстъпка 260 лв за комплекта за демпферен маховик, а пък на теб ти трябва комплекта за бездемпферен маховик, тогава 450 лв според мен е почти реална цена също така.
Успех!
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за информацията на всички. Вече се справих, купих Закс. Разбрах откъде идва разликата в парите. В Даскалов продават рециклирани съединители. А относно колегата за вноса на части от Германия и т.н. искам да отбележа само едно:
"Блажени са вярващите...".
Благодаря на всички.
"Блажени са вярващите...".
Благодаря на всички.
12 мнения
• Страница 1 от 1