помогнете!!!управляващ блок 525тдс
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
помогнете!!!управляващ блок 525тдс
Колеги помагайте!!!!!!!!!!!!!!Нужен ми е компютъра на 525тдс95год комби автоматик,намира се в коша на двигателя в дясно гледано от шофьорското място,Номерът му е 0281001295номер по БОШ 95-97год///Ще вземам тази кола и това и е проблема, сложен и е компютър на ръчен525тдс още като е била в Германия и Ви е ясно,че няма как да работи нормално,а иначе колата е уникално запазена и си има особенна стойка затова съм готов да я взема с този"дефект",а и ми е на бартер
Re: помогнете!!!управляващ блок 525тдс
кой ти каза че в ком-ра е проблемаarkys написа:Колеги помагайте!!!!!!!!!!!!!!Нужен ми е компютъра на 525тдс95год комби автоматик,намира се в коша на двигателя в дясно гледано от шофьорското място,Номерът му е 0281001295номер по БОШ 95-97год///Ще вземам тази кола и това и е проблема, сложен и е компютър на ръчен525тдс още като е била в Германия и Ви е ясно,че няма как да работи нормално,а иначе колата е уникално запазена и си има особенна стойка затова съм готов да я взема с този"дефект",а и ми е на бартер

by ''kompleksa''
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: помогнете!!!управляващ блок 525тдс
arkys написа:Колеги помагайте!!!!!!!!!!!!!!Нужен ми е компютъра на 525тдс95год комби автоматик,намира се в коша на двигателя в дясно гледано от шофьорското място,Номерът му е 0281001295номер по БОШ 95-97год///Ще вземам тази кола и това и е проблема, сложен и е компютър на ръчен525тдс още като е била в Германия и Ви е ясно,че няма как да работи нормално,а иначе колата е уникално запазена и си има особенна стойка затова съм готов да я взема с този"дефект",а и ми е на бартер
Тази кола как върви изобщо.

Продавача от койно ще я взема ми е сравнително близък и той ми каэа,че е ком-ра,дори няма да ми я даде докато не намеря такъв,имам му доверие///С две думи колата пали,макар и трудно 2-3 завъртания на ключа ,върви си но някак тромаво,при нормална работа на двигателя на място обортомерът показва 1800-2000об/мин,и изобщо все електронни симптоми///А и след консултация в Дару Кар се е указало,че номерът на ком-ра който е на нея не съвпада,а е този който написах по-горе///и на диагностика е ходил автомобила-всичко е ОК,само това
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
що ли ми мирише на ГНП 

В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

не е брат,и аэ първо в нея се усъмних,но е сменена защото човекът от който ще я вземам ,при купуването на колата му е обяснено,че не и е добре ГНП и след това на автовоза и за България///Та тук вече поръчки от Пловдив на ГНП-та,та 2 та 3 и се оказва след много ходене по мъките,че ком-ра е другAzereus написа:що ли ми мирише на ГНП
Дай последните цифри от рамата и батко Дино да се включва в програмата,а аз слизам да си видя номера на ком-раarkys написа:не е брат,и аэ първо в нея се усъмних,но е сменена защото човекът от който ще я вземам ,при купуването на колата му е обяснено,че не и е добре ГНП и след това на автовоза и за България///Та тук вече поръчки от Пловдив на ГНП-та,та 2 та 3 и се оказва след много ходене по мъките,че ком-ра е другAzereus написа:що ли ми мирише на ГНП
п.п.СЪВЕТ-ЗА СЕГА НЕ Я ВЗИМАЙ ТАЗИ КОЛА,чЕ ТАКА СЕ НАМРАЗВА ТДС

by ''kompleksa''
GC84560,това са последните цифри на номера на рамата
Последна промяна arkys на 03 Дек 2008, 17:19, променена общо 1 път
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
моята е 1997 525 TDS-автоматик и компа е номер-0281001373 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Колега ако наистина е от ДДЕ бая зор ще видиш да намериш щото такъв се монтира само в Е34 автоматик ТДС от януари до декември 1995 то и помпата трябва да ти е по-друга 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
a дали нямамdinozab написа:Колега ако наистина е от ДДЕ бая зор ще видиш да намериш щото такъв се монтира само в Е34 автоматик ТДС от януари до декември 1995 то и помпата трябва да ти е по-друга

- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
е пак не съм съгласен с тебе-от гнп 1800оборота на тихи muhihihihi
Колега дай да направим съвместна тема и да решим тия 1000левови плочки вече.ОК?
аз съм за

В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3