Централно - проблем
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Централно - проблем
Имам проблем с централното. Значи като отключвам колата с ключа се отварят 4-те врати,обаче на шофьорската врата не се вдига пишляка за заключването. Багажника не иска да се отключи. От алармата не иска изобщо да се отключи колата. При заключване с алармата или с ключа нямам проблеми. Командва и по двата начина,но багажника пак не получава команди. Когато багажника е отключен,мога да отключвам и от алармата,но като не иска да се вдигне това за заключването на шофьорската врата,останалите се вдигат и пак се свалят и колата пак е заключена. С ключа обаче мога да отключвам и да заключвам цялата кола от багажника. Плафона в багажника не ми свети. Казаха ми да си прегледам бушоните на централното. Като почна да заключвам и откючвам 3-4 пъти последователно един бушон от тея под седалката 10 ампера гори. Сигурно той е на централното. Какво да погледна или къде може да е проблема? Възможно ли е да е от бушон? Също така и левия ми габарит има некви странни проблеми. Когато са ми включени късите или дългите светят и двата габарита,но ако е включена само на габарит,свети само десния. Ще бъда много благодарен за всякви съвети. Мерси предварително!
П.С. Баси романа

П.С. Баси романа

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Да,алармата ходих да ми я слагат след като купих колата.Но проблема с багажника го имаше и преди това.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Огледаи тоя пишляк на шоферската врата дали не се закача някаде , щото на мене ми беше така просто трудно излизаше и от там идваше проблема като не може да слезе надолу пак и другите врати се отключват.Ако трябва махни кората и пробай да заключиш и отключиш и ако тогава всичко е наред трябва да оправиш пишлюка да слиза и да се качва свободно ...
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Ми аз като го бутам и дърпам на ръка върви даже по-свободно от другите 3. Мисля,че не е там проблема,но пак ще погледна. А тва за багажника..? Къде са бушоните за плафона отзад? Сигурен съм,че не е от крушката проблема,щото като е пусната алармата и като отворя багажника изобщо не отчита отворена врата.
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Barovski написа:А само информативно от къде минава този сноп?
От ляво по пантата на задния капак върви и често са скъсани... имаше тема по този въпрос

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Абе,колеги,а дали някой има на представа каква точно е машинката на централното в шофьорксата врата? Тука в интернет намерих някви...
1-http://www.shopping.bg/article.php?aid=8778
2-http://www.shopping.bg/article.php?aid=8779
Първата е с 5 жички,а втората-2. Стават ли тея или по-точно коя от тях става или ако не стават някой ако може да ме насочи към сайт,от където мога да си поръчам или да ми предложи нещо....
1-http://www.shopping.bg/article.php?aid=8778
2-http://www.shopping.bg/article.php?aid=8779
Първата е с 5 жички,а втората-2. Стават ли тея или по-точно коя от тях става или ако не стават някой ако може да ме насочи към сайт,от където мога да си поръчам или да ми предложи нещо....
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Прожери си модула за централното сичко ли е наред с него!Не е добре дет ти гори тоя бушон!После си жиж дали отива ток до ма6инката на багажника,а з шофиорската врата си земи направо една нова машинка не струва на света парите я!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Значи с конфорт пакета сичко е ок,към багайника ходи ток,което според мене означава,че трябва да се смени машинката на шоферската врата. А що се отнася до тази машинка,пуснах тея линкове щото тука в Ловеч няма от де да намеря машинки и само това намерих в интернет.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
е кат ходи ток до багажника що не се заключва?И как разбра че с комфорт модула сичко е наред?Тои се командва и от алармата ако имаш такава и ако тя не пуска ток до вратата и багжника нормално е сас ключа да работят а с централното не!а за машинката колегата по горе ти е написал да земеш тая с многото жички!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
15 мнения
• Страница 1 от 1