проблема с автоматичните скорости на Е34 беше решен

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

проблема с автоматичните скорости на Е34 беше решен

Мнение от ralko » 22 Окт 2008, 21:18

Колеги да ви се похваля- разглобихме скоростите с Иван от Петрич и почти сме готови да ги сглобим. Оказа се, че при предишен ремонт още преди да я купя някой се е правил на майстор и е объркал подредбата на феродовите и притискателните дискчета на едната скорост. Като се е развалила едната, след това са тръгнали и втора и трта скорост. Иван откри веднага грешката и вероятно вдруги ден ще е готова, тъй като единият комплект дискове, го нямаше в наличност и ще ходя утре на София за да ги купя. Иван е голям майстор по автоматичните скорости. По сервизите ми разправяха за страшни суми -2 000 лв. а сега ще ми излезне приблизително около 200 лв. Благодарности на Иван.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Окт 2008, 21:48

лелееее
ако обадиш точни цени за дисковете и прилежащите им неща, цена няма да имаш
и също така искам да отправя въпрос към теб и към Ванката - запушен мозък лекува ли се? защото имаме съмнения че един приятел го е застигнала такава неволя
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 22 Окт 2008, 23:13

Аве кой е този Иван от Петрич?? Явно много ги разбира нещата и работи на нормални цени. Хммм аз май му имам скайпа. Иване ако четеш това земи ми драсни някой ред като ме видиш он-лайн. Явно много ги чаткаш нещата и не е лошо като имам повече пари да дойда малко да ми прегледаш колата. Хем ще се разходя по твоя край, май туризъм му викаха :mhihi: С теб ли си лафихме дали има промяна в паленето след смяна на вериги????? Айде ако искаш и на ЛС може да си драскаме.

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 23 Окт 2008, 0:00

Zubcho написа:Аве кой е този Иван от Петрич?? Явно много ги разбира нещата и работи на нормални цени. Хммм аз май му имам скайпа. Иване ако четеш това земи ми драсни някой ред като ме видиш он-лайн. Явно много ги чаткаш нещата и не е лошо като имам повече пари да дойда малко да ми прегледаш колата. Хем ще се разходя по твоя край, май туризъм му викаха :mhihi: С теб ли си лафихме дали има промяна в паленето след смяна на вериги????? Айде ако искаш и на ЛС може да си драскаме.

Поздрави.

Иван е в основата на това как да накараш 525 tds да върви по-добре ,а ако не върви изобщо, как да тръгне.Предполагам ,че възможностите му се простират и върху други марки. :yes:
Иво избора ти е правилен-Ванката е човека. ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Окт 2008, 0:21

Браво колега , ясно е този форум колко много означава за всички нас :D Ще си имаш изправен автомобил ,който да ти върши работа и да ти носи удоволствие а за Иван само суперлативи :bowdown:

п.с. Ванка , просто си нямаш на идея колко работа имам и как едва успявам ,само да се отвори възможност във времето ще дойда до Петрич да се видим :D

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 23 Окт 2008, 12:19

Penchev написа:
п.с. Ванка , просто си нямаш на идея колко работа имам и как едва успявам ,само да се отвори възможност във времето ще дойда до Петрич да се видим :D

Георги Пенчев

и аз и аз :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 23 Окт 2008, 12:22

Заповядайте всички ,само да вземете и плешивия на долу и се качваме на хижата на колегата на предел
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 23 Окт 2008, 21:44

ralko написа:Днес ходих на ул.КОЗЛУДУЙ N4 и ги купих за около 15 лв. бройката, след кратък пазарлък,иначе ми търсеха по 18 лв., пък Иван ми бе казал, че дори той си ги е купил за 13 лв. ама преди няколко години. Трябва да се има напредвид че това е цената на по малките дискове. А в кутията има и по големи. А за мозъка мога да ви кажа, че го видях при Иван разглобен и че това са едни винтили като при автоматична пералня през които минава маслото и там може да е заседнало някакво боклуче. Но ви препоръчвам да не пипате да не изгориъе нещо. Звъннете на Иван, той ще ви помогне с удоволствие.!
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 23 Окт 2008, 22:16

мерси за инфото
иначе проблема за мойта го обадих в една друга тема и той е че като включвам на задна или D и тупка много смущаващо
но си го обяснявам с кофти масло и несменен филтър
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 24 Окт 2008, 10:30

_65536_kb_sec_ написа:мерси за инфото
иначе проблема за мойта го обадих в една друга тема и той е че като включвам на задна или D и тупка много смущаващо
но си го обяснявам с кофти масло и несменен филтър

Що първо не си провериш тампоните на задния мост ;)

Назад към E34