Какво мислите за 525 tds 1994?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Какво мислите за 525 tds 1994?

Мнение от Shock » 21 Окт 2008, 18:36

Колеги какво мислите за този мотор и тази кола като цяло 525 tds 1994-та година? Искам една сериозна консултация защото искам да купя тази кола а незнам страх ме е да не збъркам в избора си.
Карам оборотомера да сънува кошмари

младши ентусиаст
Аватар

Re: Какво мислите за 525 tds 1994?

Мнение от exigo » 21 Окт 2008, 18:54

Shock написа:Колеги какво мислите за този мотор и тази кола като цяло 525 tds 1994-та година? Искам една сериозна консултация защото искам да купя тази кола а незнам страх ме е да не збъркам в избора си.

Кажи каква и е цената, за да ти кажа струва ли колата :mhihi:
Използвай търсачката има страшно много теми по този въпрос. Но ако ниска цена ти е привлекло вниманието към ТДС-а по добре не рискувай.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Какво мислите за 525 tds 1994?

Мнение от Shock » 21 Окт 2008, 18:59

genchovw написа:
Shock написа:Колеги какво мислите за този мотор и тази кола като цяло 525 tds 1994-та година? Искам една сериозна консултация защото искам да купя тази кола а незнам страх ме е да не збъркам в избора си.

Кажи каква и е цената, за да ти кажа струва ли колата :mhihi:
Използвай търсачката има страшно много теми по този въпрос. Но ако ниска цена ти е привлекло вниманието към ТДС-а по добре не рискувай.
Колата я зимам от познат "но все пак" ... цената е 5000лв с зимни гуми ? Твърди че е с по стария тдс който е по добър след 95-та бил лошия мотор който имал проблеми нз дали е така? След 1 мин държане на ръката зад колата на ауспуха и помирисване не усетих да мирише на нафта. . . ако това помогне, сменял е консумативи водна попма и силикона на перката за всеки случай не е било наложително. Колата е в БГ от почти 1 година

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 21 Окт 2008, 19:02

я го питай тоя тарикат, какво му е на тдс-а след 95 година, да ти обясни и после напиши какво ти е казал да се посмееме :mhihi:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shock » 21 Окт 2008, 19:05

Kristopher написа:я го питай тоя тарикат, какво му е на тдс-а след 95 година, да ти обясни и после напиши какво ти е казал да се посмееме :mhihi:
нищо не е казало момчето просто каза че за него след 95-та мотора не е хубав да не разтягаме тази тема, да продължим по моята мнение ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 21 Окт 2008, 20:09

Shock написа:
Kristopher написа:я го питай тоя тарикат, какво му е на тдс-а след 95 година, да ти обясни и после напиши какво ти е казал да се посмееме :mhihi:
нищо не е казало момчето просто каза че за него след 95-та мотора не е хубав да не разтягаме тази тема, да продължим по моята мнение ?

Колега какъв силикон е сменял бре? :mhihi:, твоя приятел се е изказвал доста не компетентно и не само за това. Това, че си държал ръката на ауспуха и не си видял да хвърля нафта нищо не означава. Имаше някъде тема за покупката на дизел намери я с търсачката и прочети какво още трябва да провериш. Едно от най важните неща е ТДС-а да пали топъл и да работи плавно и равномерно без да мени оборотите. Друго изключително важно нещо е да ни надува маркучите, пробвай да стиснеш маркуча отляво който влиза в радиатора при работещ двигател. Трябва да бъде мек, а не твърд като камък. :arrow:

ТДС за 5000лв няма да е от най-читавите. Аз моя му търсих 7500лв ама просто перфектен с абсолютно реални километри, 100% уникално поддържан. ;)

Според мен е хубаво да я закараш на диагностика да я погледнат или ако може помоли колегите zubcho и zvetiko да ти дадат съвет.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 21 Окт 2008, 20:15

genchovw написа:
Shock написа:

Колега какъв силикон е сменял бре? :mhihi:, твоя приятел се е изказвал доста не компетентно и не само за това. Това, че си държал ръката на ауспуха и не си видял да хвърля нафта нищо не означава. Имаше някъде тема за покупката на дизел намери я с търсачката и прочети какво още трябва да провериш. Едно от най важните неща е ТДС-а да пали топъл и да работи плавно и равномерно без да мени оборотите. Друго изключително важно нещо е да ни надува маркучите, пробвай да стиснеш маркуча отляво който влиза в радиатора при работещ двигател. Трябва да бъде мек, а не твърд като камък. :arrow:

ТДС за 5000лв няма да е от най-читавите. Аз моя му търсих 7500лв ама просто перфектен с абсолютно реални километри, 100% уникално поддържан. ;)

Според мен е хубаво да я закараш на диагностика да я погледнат или ако може помоли колегите zubcho и zvetiko да ти дадат съвет.

Мани ме мене, нищо не разбирам от дизели, по добре zvetiko да тормозиш ;)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shock » 21 Окт 2008, 21:06

Zvetiko появи се тук . . .че ми трябваш, ако разбираш от тдс и си от София .... малко почерпка да го прегледаш този тдс тези дни ?

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 21 Окт 2008, 21:15

Shock написа:Zvetiko появи се тук . . .че ми трябваш, ако разбираш от тдс и си от София .... малко почерпка да го прегледаш този тдс тези дни ?

това е добър ход от твоя страна
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 21 Окт 2008, 21:18

Kristopher написа:
Shock написа:Zvetiko появи се тук . . .че ми трябваш, ако разбираш от тдс и си от София .... малко почерпка да го прегледаш този тдс тези дни ?

това е добър ход от твоя страна

И аз така мисля ;)

Пиши му ЛС :arrow:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shock » 21 Окт 2008, 21:22

Писах дано момчето помогне ще съм му крайно благодарен някой знае ли дали е от София ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 21 Окт 2008, 22:04

Shock написа:Писах дано момчето помогне ще съм му крайно благодарен някой знае ли дали е от София ?

Момчето е голям мъж с жена и дете + много работа и малко време. Ако успееш да се вредиш при него ще е цяло събитие. Все пак ти пожелавам успех и дано случиш на ТДС-ка. Ще чакаме снимки да знаеш.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shock » 21 Окт 2008, 22:08

Zubcho написа:
Shock написа:Писах дано момчето помогне ще съм му крайно благодарен някой знае ли дали е от София ?

Момчето е голям мъж с жена и дете + много работа и малко време. Ако успееш да се вредиш при него ще е цяло събитие. Все пак ти пожелавам успех и дано случиш на ТДС-ка. Ще чакаме снимки да знаеш.
Зема ли я .... срещата и снимките са уредени ... ще отида до тях ... да слезне до пред блока да каже мнение за 15 мин ще му се отплатя за притеснението и ще карам тдс. :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 21 Окт 2008, 22:24

Вие цяла тема за мен направихте. :mhihi:

Колега,утре в 1 часа пред сладкарница Лучано в Иван Вазов удобно ли ти е. :?:При две условия- за 15 мин. и без да ми се отплащаш. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zubcho » 21 Окт 2008, 22:28

zvetiko написа:Вие цяла тема за мен направихте. :mhihi:

Колега,утре в 1 часа пред сладкарница Лучано в Иван Вазов удобно ли ти е. :?:При две условия- за 15 мин. и без да ми се отплащаш. ;)

Ще те черпи 1 паста поне :twisted: хихихихи шегувам се Пепи е пич :driving:

Следваща

Назад към E34