Увиснала тапицерия на тавана
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Увиснала тапицерия на тавана
Искам да питам дали някой знае някакъв чалъм за подлепяне на плата на тавана! Изглежда от жегата в Италия, само плата на тавана тук-там е увиснал като корем и е яко гадно. Не виждам как може да се залепи, иначе платът е в перфектна форма, само дето виси като на пенсионер
За нова тапицерия е излишно да се мисли, скъпо!
Трябва тапицерски трик, не знам как!!!

Трябва тапицерски трик, не знам как!!!
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
на мен ми беше увиснала тапицерията в задния край ама не само плата ами всичко се беше отлепило от тавана. Тя се държи на две черни пластмасови пластини аз просто ги извадих почистих ги и ги намазех с лепило и ги лепнах с тапицерията. Засега държи
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Между плата и тавана има много тънък слой дунапрен и вероятността да го прецакаш с лепилото е доста голяма. Аз имах подобен проблем с Омегата, но при мене беше паднал целия таван. Дадох на тапицер 45 лв. да ми смени плата и той така го направи, че ми се ревеше после. По кората беше останал от дунапрена и надуваше плата, а и самия плат на места не беше залепнал (заводски това се лепи с висока температура и на преса). В последствие разбрах, че за таван 2-ра ръка съм щял да дам около 50-60 лв. Така че съвет от патил: пробвай да го залепиш, но ако не стане, не ходи при тапицер, а потърси цял таван и си го смени.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и на мен мие увиснала ,но пак ште мина при едни тапицер4ета като си правих седалките при тях гледам 4е правеха тавани и то много хубаво.но пак неможе да се подлепва заштото лепилото попива ,тъи като за да се отлепи зна4и дунапрен4ето е изфирясало
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
И моят е отлепен.Виждал съм как ги тапицират и стават перфектно цената е около 60-70лв.Като ми писне да го гледам разлепен ще ида да ми го тапицират и тогава ще видиме как е станал.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря, братлета!Това е слаба страна на нашите машини! ГледАЛ съм на много други марки, на по 15 години коли със здрави тавани! Сега само трябва да намеря добър тапицер, който да не е главорез. Май няма да се справя сам, а платът ми е като нов, това ме е яд
Гадно е, перфектен салон, качиш некоя мацка, наложи се да я прекатуриш и да погледне тавана
и..... провиснал таван!!!
Имаше един тапицер на ул. Кирил и Методий, ма май е скъпчия, но е добър!

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря, братлета!Това е слаба страна на нашите машини! ГледАЛ съм на много други марки, на по 15 години коли със здрави тавани! Сега само трябва да намеря добър тапицер, който да не е главорез. Май няма да се справя сам, а платът ми е като нов, това ме е яд
Гадно е, перфектен салон, качиш некоя мацка, наложи се да я прекатуриш и да погледне тавана
и..... провиснал таван!!!

9 мнения
• Страница 1 от 1