Шум от двигател
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Шум от двигател
Ами вчера ходих да гледам една 520-а 92 година до Горубляне(собственик я продава не е джамбазин
)
Шумът е опт предната част на мотора ,постоянен както от не смазан лагер.
Собственика направо си ме излъга защото ми обясни че това било от виско-то.Е да ,но съм на доста над 30 годинки имал съм 2 318-и познати със фордове,опел омега някво скорпио карах на времето с 2.9 мотор пак със виско на охлаждащата перка, и такъв шум никога не съм чувал!! предполагам че мойе да е лагер на алтрнатор или шум от хифравликата(няма клима колата). Знам че ако сваля ремъка изключвам моментално в.помпа,алтернатор и хидравлика,НО колата не е моя
Не съм ама хич запознат с тия 24V мотори
Кое според ва е на-вероятния причинител на този шум
.

Шумът е опт предната част на мотора ,постоянен както от не смазан лагер.
Собственика направо си ме излъга защото ми обясни че това било от виско-то.Е да ,но съм на доста над 30 годинки имал съм 2 318-и познати със фордове,опел омега някво скорпио карах на времето с 2.9 мотор пак със виско на охлаждащата перка, и такъв шум никога не съм чувал!! предполагам че мойе да е лагер на алтрнатор или шум от хифравликата(няма клима колата). Знам че ако сваля ремъка изключвам моментално в.помпа,алтернатор и хидравлика,НО колата не е моя

Не съм ама хич запознат с тия 24V мотори

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Не съм много сигурен, ама казваш като лагер, може да е водна помпа и каквото се върти всичко там отпред. Ама ако е и с ВАНУС-че бягай от него. Не че е лошо, ама ремоната ако може да си го позволиш после.
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
На мен пък ми прилича на паразитната или обтяжната ролка на ремъка на алтернатора, водната помпа и хидравликата 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
KON4ETO написа:хидравличен повдигач
По кой начин тракането на хидравличния повдигач ти напомня за свиренето на лагер. Убедил съм се, че някой само пишат за да трупат брой мнения.
Според мен също ще се окаже някоя от пластмасовите ролки на ремъците, но може и нещо по-сериозно да е като лагер на хидравлика, водна помпа, алтернатор...
7 мнения
• Страница 1 от 1