Алармата работи,централното не!
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: черно бмв и още някои неща
- Мечтае да кара: .... карам си мечтите :)
- Детайли за колата: абе много детайли са :)
Алармата работи,централното не!
Е току-що ни изненада колата, алармата работи,но не иска да вдигне палчетата на вратите
От какво пък може да е това?

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
Тя го е правила,ама на 3-тия път ги вдига и отваря вратите,ама тая сутрин не поиска,снощи нямаше проблем.
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
къде се намира централното за вратите,понеже алармата си работи,а палчетата са като заварени ,нито нагоре нито надолу,даже и багажника не се отваря,а с ключа никога не се е отваряло
Ако все пак някой разбере от какво се получава това при оригиналните аларми, нека да каже, но пък и да помисли по друг въпрос който се случва при мой приятел. Когато сеопита да отключи или заключи с алармата, не се заключват вратите, ако заключиш вратите с ключа и пуснеш алармата, багажника се отключва ! Това ще рече че изобщо алармата е неизползваема.
ПС: става въпрос за '95 525ТДС комбинизон.
Поздрави.
Красимир Дянков
Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух
Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1
Георги Пенчев
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
ozy написа:Ако все пак някой разбере от какво се получава това при оригиналните аларми, нека да каже, но пък и да помисли по друг въпрос който се случва при мой приятел. Когато сеопита да отключи или заключи с алармата, не се заключват вратите, ако заключиш вратите с ключа и пуснеш алармата, багажника се отключва ! Това ще рече че изобщо алармата е неизползваема.
Поздрави.
Красимир Дянков
твоя приятел да си провиери и от двете страни кабелите дет отиват към вратата от купето 100% има проблем там!!!
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
А снощи бяхме на алармаджия на Сребърна, само погледна, извади една букса, пъхна я пак, пак погледа и смотоляви нещо от рода че нещо било запецнало и да я види ключар, ама щяло да е минимум по 50лв на врата
Така че ако някой знае нещо нека да каже, че колата МНОГО ни трябва 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ей хора, докога да повтарям, махнете ги тези фабрични аларми. Ако се скапе машинка за заключване - китайска или каквато имате, само да пасва и да върши работа. Това с онова се заключва, друго се отключва, па обърнете поляритета на кабела, ба го проблема.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Незнам дали ще бъда полезен, но имах следния случай:
Наложи ми се да отварям кората на шофьорската врата и след като си свърших работата по обратиня път я сложих но се получи следния ефект... заключвам с дистанционното - вратитае правят щтрак, но шоферската веднага се отключва сама и след нея всичките... аз така
Карах я ден два така, като я заключвах с ключа и вуъобще не ми мина през ума, че може да е свързано с разглабянето на шофьорската врата. Отидох при алармаджията, той разгледа алармата, каза че всичко си и е в ред и ме отпрати, като каза, че някоя от вратите прави проблем... чак тогава се сетих, че разглабях ... Отворих я пак и наместих хубаво дунапрена отвътре и тогава я затворих.. от тогава нямам проблеми. Предполагам, че дунапрена е притискал оста на бутона и той не се е издърпвал докрай (надолу) и вратата се е самоотключвала... ако това помогне...
Малиии какъв ферман изписах

Наложи ми се да отварям кората на шофьорската врата и след като си свърших работата по обратиня път я сложих но се получи следния ефект... заключвам с дистанционното - вратитае правят щтрак, но шоферската веднага се отключва сама и след нея всичките... аз така

Малиии какъв ферман изписах

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
По-късно едно реле ще сменим от под седалките задните, дано да е то. Корите на вратите не сме пипали, а и няма как при затворени врати..
Не стана
Не стана

- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- plboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m20b20 turbo, E38 725tds
MadVanio написа:Е с ключа си отварям.тя алармата се изключва ама не отваря централното..
Ако я отваряш с ключа то проблема е в алармата
Ако са заяли палчетата опитаи дали са заяли при откачена клема на акумулатора ако е не то релето за централното или откачи буксите поотделно на предните врати като го пробваш....
King Regards, 0888 750 222
При мен това се получава като резет-на компютъра, след това трябва да активирам централното. На предна дясна врата с ключа се заключва на второ положение и така мисля,че се активираше отново не съм 100% сигурен дали точно така беше процедурата но със сигурност на второто отключване деактивира централното.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2