Намерен стругар, клапани парно - готови
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Намерен стругар, клапани парно - готови
Здравейте колеги. Трябва ми стругар да направи двата конуса за управляващия блок на парното. Пътувам нощем и още е студенко. Благодаря предварително.
Последна промяна NikiNikolov на 06 Авг 2008, 19:28, променена общо 2 пъти
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
колега и аз съм със същия проблем но се чудя дали да взема някви развалени клапи и да им взема конусите
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Каква гаранция има, че конусите ще са здрави. Като гледам няма много желаещи да помогнат, при миналото ми питане само един колега подхвърли искра и така се ориентирах та взех, че свърших работа. Днес ще звънна тук там. Ще направя поне 20 конуса и ще ги продавам тук, не сме само двамата с този проблем.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Може от неръждаема стомана, може и месинг. След работа като се прибера ще нарисувам клапанчето и ще ти пратя файла. Ако може да се направят поне 20 бройки, ще платя всичките и повече да са пак ще платя, много БМВ по пътя има.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Никой ли не ползва услуги на стругар, май само ходите по сервизи и плащате яко. Най-накрая ще взема да си направя сервиз и ще ви дера яко.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
не са от стомана тя е много тежка и ме съмнява че водата няма да мове да ги повдига
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: черно бмв и още някои неща
- Мечтае да кара: .... карам си мечтите :)
- Детайли за колата: абе много детайли са :)
Ники, на Костенски водопад и Тодор Каблешков където се засичат има тапицер и до него стругар, пише заварки на цветни метали.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: черно бмв и още някои неща
- Мечтае да кара: .... карам си мечтите :)
- Детайли за колата: абе много детайли са :)
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Днес купих материал и дадох на един стругар да направи два клапана за проба и ако станат ще прави докато свърши матряла - дуралуминий.
За мой късмет, моите конусчета не бяха счупени, но ми се струва че не са в много добро състояние маншончетата им. Някой има ли идея от къде да си закупя нови маншончета? Не че не ми работи парното вече, но ми се струва че така ще е само временно.
Поздрави.
Красимир Дянков
Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух
Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1
Георги Пенчев
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Май плачеш за нови бубини нещо, добре че си го отворил. Още не съм стигнал до тия уплътнения, но ще им намеря цаката. Май трябва да се пусне по-особена тема, да се направи профилактика на този модул за парното, понеже е доста пара нов, а за втора употреба
, и не се наемам да купувам.
Като гледам само заинтересовани от проблема пишат, ама на есен/зима ще ми стопят телефона
, е не само моя.

Като гледам само заинтересовани от проблема пишат, ама на есен/зима ще ми стопят телефона

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Ще видя каква ще е хавата, мисля си че няма да има проблем с дуралумина, здрав и лек, но пък тефлона още по-лек предполагам, но пък не можах да намеря, и тия стругари които намерих нямаха тефлон
, затова взех този халумин батенце.
Остава да намеря начин да по-българя някак си уплътненията, вчера изхвърлих едни стари мембрани за изпарител /АГУ/ и след малко отивам да ровя в коша
, ако не е минал камиона нощес.

Остава да намеря начин да по-българя някак си уплътненията, вчера изхвърлих едни стари мембрани за изпарител /АГУ/ и след малко отивам да ровя в коша

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2