ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Aleks1974 » 01 Авг 2009, 15:55

_65536_kb_sec_ написа:колеги някой има ли един виско съединител какъвто и да е за експерименти?

Имаш Л.С. колега!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе

Re: ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)

Мнение от boricha » 01 Фев 2010, 14:24

Имам фирма за компютърна поддръжка и изграждане на мрежи. С радост ще помогна ако има нужда, питайте :yes:
BMW RULEZ !!!
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 02 Фев 2010, 0:43

От ремонти и подмяна ми останаха някои неща и ако вършат работа на някого може да ги взима безвъзмездно...
Средната щанга - марка не мога да кажа в момента, но е рециклирана 2 пъти и леко потропва отдясно, но я смених за всеки случай - като я гледам сега съвсем леко помръдва при здраво хващане на ябълковидния болт...
Комплект халогени - зле са - поочукани... стават за каско... капачките отзад и кабелите съм им взел, но стойката на единия мисля беше здрава...
Амортесьорчето с ролката и малката му поставка за климатичния ремък... амортесьорчето бачкаше доколкото помня (цялото е взимано по друг повод, но си е 2-ра ръка), ролката е зле според мен... http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=18
Има и един амортесьор за багажник на седан (от Стоян е :) ), но е зле (и другите ми 2 на колата са в същото положение - с 2-та капакът тръгва да пада понякога) - става за временна замяна на напълно изпуснал...
Ако на някого върши работа нещо ще ровя в гаража да ги изнамеря нещата и ще снимам каквото трябва...

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 14 Мар 2010, 14:43

Имам задна броня за комби. Счупена, обаче парчето и е налично и може да се залепи. Без гредата. На някой ако му трябва да свирка. Цвета е dunkelblau. И има дупка за газ... даже 2 :mhihi: (Майстора се беше учил как да направи дупката на новата броня :banghead: )

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 14 Мар 2010, 18:17

Подарявам лайсна за предна лява врата (Е34). Малко е нащърбена в единия край, но ако някой е закъсал да свирка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Мнение от Maratilov e34 » 26 Мар 2010, 21:57

Kолеги преди време един от колегите тьрсеше да бартероса гуми 205/60 15 за 205/65 15, заштото аз имам 205/65 15 и искам да ги смена за 205/60 15
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Мнение от Maratilov e34 » 09 Апр 2010, 19:34

Колеги трса си споилер за багажника или на задния прозорец.ниякои ако мойе да помогне да пи6е аи поне да разбера колко жаржият горе доло.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

Потребител
Аватар
Кара: старо корито-Е34
Мечтае да кара: малко по ново-Е46
Детайли за колата: BMW 520I E34 91г М50 B20

Мнение от bmw poweeer » 10 Апр 2010, 18:23

колеги караме стари колиби и по някога не си струва да купуваме някой части от магазина при наличието на толкова много е 34 ки на боклука и по моргите винаги се намират и по запазени с лек удар от които може да се вземе нещо на много по добра цена отколкото на магазина аз например си взех скоростна кутия за 150 лева за м 50 б 20 мотора . замислете се :lalala: :yes:

Потребител
Аватар
Кара: 530d

Мнение от saskoko » 04 Май 2010, 19:51

здравеи те колеги нуждая се от помощ.карам 525 тд. и нещо започна да ми прави проблеми мисля че главата е спукана ама не сам напално сигорен.доста неща прочетох тук все повече стигам до извода че е спукана.започна да грее,постоянно се налага да и доливам антифриз,а вчера за капак уредите на аблото спряха да отчитат:темпераура,гориво,километрж,обортомер.незнам как да я закарам в сервис и защо уредите спряха да отчитат. :bowdown: моля за помощ от колеги които са имали подобни проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 05 Май 2010, 14:43

saskoko написа:здравеи те колеги нуждая се от помощ.карам 525 тд. и нещо започна да ми прави проблеми мисля че главата е спукана ама не сам напално сигорен.доста неща прочетох тук все повече стигам до извода че е спукана.започна да грее,постоянно се налага да и доливам антифриз,а вчера за капак уредите на аблото спряха да отчитат:темпераура,гориво,километрж,обортомер.незнам как да я закарам в сервис и защо уредите спряха да отчитат. :bowdown: моля за помощ от колеги които са имали подобни проблеми.

Колега, явно проблема ти е голям, така че по-добре направи отделна тема и обясни по-подробно какви проблеми точно прави и от кога.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 520i vanos 94г.

Мнение от tiulena » 15 Май 2010, 19:43

saskoko написа:здравеи те колеги нуждая се от помощ.карам 525 тд. и нещо започна да ми прави проблеми мисля че главата е спукана ама не сам напално сигорен.доста неща прочетох тук все повече стигам до извода че е спукана.започна да грее,постоянно се налага да и доливам антифриз,а вчера за капак уредите на аблото спряха да отчитат:темпераура,гориво,километрж,обортомер.незнам как да я закарам в сервис и защо уредите спряха да отчитат. :bowdown: моля за помощ от колеги които са имали подобни проблеми.

Колега незнма откри ли проблема,не съм сигурен но давам предложения.Уредите са ти се прецакали от един кондензатор в таблото,има тема за ремонта му потърси я.мисля че се казваше "амнезия на таблото" и при мен го прави отвреме на време ,но за сега се оправя сама.Колкото до това за главата не бързай да я "пукаш" огледаи да нямаш някаде по гумените съединения да тай и от там да ти чезне антифризя, това е най лекото с което може да се разминеш,може да ти е издухана гарнитурата на главата,провери маслото дали не е пресечено,може и да се е издухала към цилиндрите и да ти изпарява водата през ауспуха:в такъв случаи изгорелите газове ще са бели а може и да намирисват на антифриз,особенно когато не е палена примерно 1 ден.Колкото до греенето първото което ми идва на акъла е виско съединител или водна помпа.
П.П. Не претендирам че разбирам мн. има мн. по големи майстори в форума, но колата си я правя сам и ако чаткаш нещата не се занимаваи с майстори щото от опит знам че повечето не разбират и наполовина колкото хората от форума.
Живей на ръба,иначе заемаш много място.Карай за удоволствие,а не защото трябва.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 26 Май 2010, 23:51

Здравейте колеги ! От няколко месеца съм собстенник на E34 M50B25 но и от няколко месеца майсторите ме клатят по всички начини и ме оръсиха до дупка.Имам проблем със електро магнитните превключватели на водата за парното.Постоянно тече вода от там а днес дори двигателя загря повече от нормално и взе да тече на струя.Сега пак е в сервиз но едвали ще я решат проблема за повече от 5 дни обикновенно като загрее мотора почва да тече на ден губи около 2-3 литра течност......В абсолютна безизходица съм нз какво да правя и при кой майстор да ида и какво да правя изобщо.От хасково съм.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Май 2010, 8:55

BABHOMED написа:Здравейте колеги ! От няколко месеца съм собстенник на E34 M50B25 но и от няколко месеца майсторите ме клатят по всички начини и ме оръсиха до дупка.Имам проблем със електро магнитните превключватели на водата за парното.Постоянно тече вода от там а днес дори двигателя загря повече от нормално и взе да тече на струя.Сега пак е в сервиз но едвали ще я решат проблема за повече от 5 дни обикновенно като загрее мотора почва да тече на ден губи около 2-3 литра течност......В абсолютна безизходица съм нз какво да правя и при кой майстор да ида и какво да правя изобщо.От хасково съм.

От къде си?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 27 Май 2010, 18:30

Проблема се реши временно със теча въпреки че е крано радикално репение свалиха ми целия модул двата маркуча ги съединиха със един щуцер.За сега друго решение няма.Остава да се опитам да отремонтирам електропомпичката сам.Теча е точно от нея има едно малко гумено пръстенче до лопатките и то изпуска.Въпреки че е сменено няколко пъти.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Май 2010, 19:13

Колеги търся прецакано виско с три болта за перката.
Трябва ми за експерименти, така че ако имате някое за изхвърляне драснете едно ЛС.
Благодаря предварително :angel: :angel: :angel:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34