мерак за 525тдс с молба за сьвети
Модератор: Технически модератори
Е как ти изглежда тдс/160км/h-2500оборота,каде отиваме по твоята логика.конете са продалжителноста на вартящия момент...маи няма смисалKocil написа:Щом казваш,измислена да е...go_play написа:Kocil такива като тебе сам им слушал много измислените изторйки.аз сащо имах гонка на магаистралата с едно е 36 двойка и мога дати кажа че я направих барлива калинка с тдс-а и затова стига с тия историки точно па как да не минеш е39 освен ако е карал до 3 скорост![]()
аз понеже никога не съм карал ТДС и не знам какво може тая кола...
Kocil написа:Аз съм бил и в двата лагера - дизел и бензин...
А и мойта съвсем не върви като хората в момента...брат ми миналата година имаше едно Е34,само че седан и без ванос - с онова неговото пък някой ТДС щеше да изглежда смешен направо...за макс. скорост ти трябва не само въртящ момент,ами и обороти...а при дизела са малко в недостиг...на 180 си е почти до прекъсвача...при мен 200 са точно на 6000 оборота - има даже още 500 до прекъсвача...
ПП.Сори,че пооспамих малко темата на човека...
Последна промяна ivan. на 30 Авг 2007, 2:01, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
това май е автоматivan. написа:Е как ти изглежда тдс/160км/h-2500оборотаKocil написа:Щом казваш,измислена да е...go_play написа:Kocil такива като тебе сам им слушал много измислените изторйки.аз сащо имах гонка на магаистралата с едно е 36 двойка и мога дати кажа че я направих барлива калинка с тдс-а и затова стига с тия историки точно па как да не минеш е39 освен ако е карал до 3 скорост![]()
аз понеже никога не съм карал ТДС и не знам какво може тая кола...
Kocil написа:Аз съм бил и в двата лагера - дизел и бензин...
А и мойта съвсем не върви като хората в момента...брат ми миналата година имаше едно Е34,само че седан и без ванос - с онова неговото пък някой ТДС щеше да изглежда смешен направо...за макс. скорост ти трябва не само въртящ момент,ами и обороти...а при дизела са малко в недостиг...на 180 си е почти до прекъсвача...при мен 200 са точно на 6000 оборота - има даже още 500 до прекъсвача...
ПП.Сори,че пооспамих малко темата на човека...

как го каза-тдс Vmax=120.Маи в само ти си барзал.е39тдс и е34тдс разликата е 20нм.ти сигорно си с 525и или нагореKocil написа:Аз съм бил и в двата лагера - дизел и бензин...предпочитам си бензина - на дизела харчовете съвсем не са по-малки,а поддръжката му си е по-дебела...сега се сетих миналата събота по магистрала Хемус карах след един Е39TDS комби...не можеше да ми избяга изобщо...след първия тунел пича мина в дясната лента,а аз пък се юрнах в лявата с 200...остана доста назад...настигна ме при втория тунел,когато намалих до 120 някъде...
че ядях някакъв сандвич и щеше да е грозно да закусвам и да карам с 200...
иначе добре караше пича,ако чете тука,поздрави!
...не че тва е непременно някакво мерило де,ама си предпочитам бензина...