отново тема за парното и от къде какво духа
Модератор: Технически модератори
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: отново тема за парното и от къде какво духа
manos написа:Дори климатик нямам
Може ли поне някой да ми каже в какви положения трябва да са клапите, за да ми духа топло в тялото?
Да не би да трябва да се дръпне средната плюс още някоя? Че ако знаете как фири тфа студено
Не разбра ли? Ако на средната духалка на таблото нямаш управление за топло или студено то средния ред духалки духа САМО И ЕДИНСТВЕНО КАКВОТО Е ОТВЪН. Свеж въздух!
Стояне кажи им за 65536 път моля те.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Zubcho написа:manos написа:Дори климатик нямам
Може ли поне някой да ми каже в какви положения трябва да са клапите, за да ми духа топло в тялото?
Да не би да трябва да се дръпне средната плюс още някоя? Че ако знаете как фири тфа студено
Не разбра ли? Ако на средната духалка на таблото нямаш управление за топло или студено то средния ред духалки духа САМО И ЕДИНСТВЕНО КАКВОТО Е ОТВЪН. Свеж въздух!
Ами за 2год. може и да е разбрал!

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
crazy_d написа:Zubcho написа:manos написа:Дори климатик нямам
Ами за 2год. може и да е разбрал!
В бързината съм пропуснал да погледна датата на мнението.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Speed520i написа:Здравеите наскоро се сдобих с Е43 и също имам проблем с климатроника самоче примене проблема е че изобщо неиска да обърне на стодено от всякаде духа само топло
Провери дали имаш фреон в климатика иначе нема как да духа студено
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
Здравеите колеги и аз имам проблем с парното когато съм оставил врътките на студено няма проблем а пусна ли топло колата се пълни с пушек дори и през лятото от въздуховодите.А зимата е някакъв ужас вобще не духа топло,колата е без климатик гледах за филтър под жапката но няма от какво може да е този проблем с това парно
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Aydan520i написа:Здравеите колеги и аз имам проблем с парното когато съм оставил врътките на студено няма проблем а пусна ли топло колата се пълни с пушек дори и през лятото от въздуховодите.А зимата е някакъв ужас вобще не духа топло,колата е без климатик гледах за филтър под жапката но няма от какво може да е този проблем с това парно
Я сега иди на сервиз за ауспуси и проверете след изходящия колектор тръбите как са. Най-вече меката връзка. Почти съм сигурен, че е там проблема.
- XosetoR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525тдс
- Мечтае да кара: NISSAN S13 coupe
- Детайли за колата: Изгнил кошник с американски DRL "made by xose",
Що не го пратиш да провери резервната гума?Спукан ти е радиатора в купето и това дет му казваш пушак си е пара от антифриза.А за колегата дето все му е на топло,клапите в двигателния кош са дали фира.
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Може и да не са клапаните а температурните датчици на вътрешното тяло.
Здравейте банда , изчетох всички мнение относно това парно .... е34,94г, тдс тоуринг ... колата е с климатик , но каквото и да бутам по таблото топло ми духа само и единствено от духалката на прозореца и тая отдолу ..... челните въздухопроводи духат само студено , може ли някой компетентен да даде някаква идея или съвет , понеже май не видях същия проблем ...
благодаря предварително !
благодаря предварително !
=здравейте колеги кажа за моя проблем това лято вентилатора на парното ми тръгна само най силната степен а преди няколко дена спря да върви изобщо отворих първо да видя ножа оказа се студена спойка запоих е и сега работи на много слаба и най силна степен но като покарам след около 30 мин и другите тръгват само когато е позагряла въпроса ми е на намотката с пластина залепва само на най силна степен или при включване на копчето
забравих само да кажа колата е климатроник копчето е потинциометърВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
Имам много кофти проблем и ще ви поля за малко помощ.
Днес свалих и разглобих и проверих клапаните за парното и там всичко си работи както трябва.
Когато дам да духа студено на прозорците и в краката духа топло, а само в средата духа студено. Когато дам да духа топло пак в средата духа студено, а в краката и на прозорците топло.
Кажете от какво мислите, че е проблема за да се опитам сам, ако мога да го отстраня.
Ще прикача и една снимка на която съм отбелязал в червено, че от тази духалка изобщо не духа нито като е на топло нито като е на студено?
Днес свалих и разглобих и проверих клапаните за парното и там всичко си работи както трябва.
Когато дам да духа студено на прозорците и в краката духа топло, а само в средата духа студено. Когато дам да духа топло пак в средата духа студено, а в краката и на прозорците топло.
Кажете от какво мислите, че е проблема за да се опитам сам, ако мога да го отстраня.
Ще прикача и една снимка на която съм отбелязал в червено, че от тази духалка изобщо не духа нито като е на топло нито като е на студено?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Ти как ги тества клапаните, сигурен ли си, че не са запекли в отворено положение? От средните духалки духа само студен въздух. За духалката, която не работи-провери клапата, да не се е разкачила.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
Ми мисля, че не са пък и едно момче стоеше и слушаше дали превключва докато аз мърдам врътките за градусите и степените. Ето и снимка на клапаните от вътре
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
p01s0n написа:Имам много кофти проблем и ще ви поля за малко помощ.
Защо ли ми звучи познато... Аз моята, като я взех беше така. Имаше изкарано Цк ключе, което не вършеше никаква работа-при каквото и да е положение не се променяше нищо. А топлото духаше постоянно. Започнах от клапаните. Взех други, разглобени, почистени, здрави гумички и работещи на 100%. Сложих ги-продължи да духа топло. Свалих управлението(с климатик съм, не с климатроник) и видях, че два кабела са резнати