Снимки от Е34/E32 сбирка , Връховръх 13 и 14 юни

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Юни 2008, 16:06

а и кръчмата на синеокия_пич е наблизо по последни данни и събира доста хора
аз лично септември месец като е малко по спокойно отивам там да се изпонапием :have one: :have one: :have one: :have one: :have one: :have one:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 18 Юни 2008, 17:00

Аз ...предишния пост нашега беше ... такова.
Иначе някои от последните уиикенди на август :?:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 34

Мнение от bai Oleg » 18 Юни 2008, 18:55

Penchev написа:Джантите са о'к, Митака е стабилен като жигула във завой :mhihi: (шега),всички сте супер и няма някакви проблеми 8)

Кончето днес ми звъня ,за което му благодаря ,човека "пищи" на 6450 мин-1 за следващото барбекю :twisted: Следващия път Босев,Pesho,Methanol,gego_n, ljubo_72 и всички ,не мога да ви изброя да сте на линия живот и здраве за още по-голям купон :D

Ози ,браво и ти си изпраскал хубави снимки !!!

Георги Пенчев

А може ли аз пак да дойда, нищо че не карам Е34 или Е32 (засега)? :(
Кой каквото и да говори - става дума за пари!!!

0885 20 30 32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 18 Юни 2008, 21:34

bai Oleg написа:А може ли аз пак да дойда, нищо че не карам Е34 или Е32 (засега)? :(

ПРИ ТЕЗИ НАЛИЧНОСТИ ВРЕМЕ Е ДА СМЕНИШ МОДЕЛА
Изображение
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 18 Юни 2008, 21:37

mikluho написа:
bai Oleg написа:А може ли аз пак да дойда, нищо че не карам Е34 или Е32 (засега)? :(

ПРИ ТЕЗИ НАЛИЧНОСТИ ВРЕМЕ Е ДА СМЕНИШ МОДЕЛА
Изображение

:mhihi: :mhihi:

пак ми са прияде такова :yammy:
тоо път зех едни ребра 5.30 килото ама бяха мнооооооо яки незнам кои яде ама другия път мога да взема повече кила :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 19 Юни 2008, 20:50

Нямам думи... Как ме е яд направо ше си изгриза ноктите докато четох темата... Баси якото сте си изкарали... Ама аз в неделя трябваше да съм на работа и нямаше начин да присъствам...НОоооооо другия път не ме интересува ... Директно съм там...

Поздрави на всички... как ме е яд..... :dummy: :dummy: :dummy: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Юни 2008, 21:15

SaSo написа:Нямам думи... Как ме е яд направо ше си изгриза ноктите докато четох темата... Баси якото сте си изкарали... Ама аз в неделя трябваше да съм на работа и нямаше начин да присъствам...НОоооооо другия път не ме интересува ... Директно съм там...

Поздрави на всички... как ме е яд..... :dummy: :dummy: :dummy: :banghead: :banghead: :banghead:

Това, че в неделя си бил на работа не е оправдание. Сбирката беше от петък до неделя. Аз отидох там от Варна (че ми е много на път) и в събота вечерта си бях в къщи. Така, чеееееее... следващия път да му мислиш - нямаш право на втори жълт картон. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Юни 2008, 0:18

всякакви оправдания от рода на -на работа бях-котето повръща-гъзъ ме засърбя немат давност тука.Аз да не би да немах работа.за мен тази сбирка беше нещо което не мога да си помисля че ще пропусна.Оставих дори жената в къщи при положениече БМВ сбирка не е пропускала без мен.За този неин ентусиазъм дори и подарих Е36ца.Та да се върнем на темата.Такава сбирка-с такива супер колеги -момчета невероятни в всяко отношение та дори МадВаньо и Зъбчо дойдоха за некви си часове и ни направиха уважението--само и само да са с нас.Обстановката беше супер.Барбекютата пушеха с всичка сила.Нима от това има по голям кеф-една дузина Е34ки и куп ентусиасти пиещи бира впромишлени количества и ядяща пържоли като за световно :mhihi: :mhihi: Браво на всички колеги които дойдоха-хапнахме пиинахме и тотално се изкефихме на срещата.Другия път оправданията са излишни-ентусиазма цена нема-като не можеш да дойдеш-ако немаш финансовата възможност-ние ще те вземем.ЕНТУСИАЗМА НЕЕ ПАРИ-той е вътре в сърцето :!: :!: таа тема според мен требеда се почисти и заключи тъй като искаме да си спомняме за сбирката да влезем тука и да се кефиме максимално на фотосите :!: :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Юни 2008, 0:26

за другия път дано имам кола за да дойда че вече започвам да се нервирам :evil:

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 20 Юни 2008, 0:28

bmwfena написа:....ЕНТУСИАЗМА НЕЕ ПАРИ-той е вътре в сърцето :!: :!: таа тема според мен требеда се почисти и заключи тъй като искаме да си спомняме за сбирката да влезем тука и да се кефиме максимално на фотосите :!: :!:

:yes: :bchug:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 20 Юни 2008, 0:45

MadVanio написа:
bmwfena написа:....ЕНТУСИАЗМА НЕЕ ПАРИ-той е вътре в сърцето :!: :!: таа тема според мен требеда се почисти и заключи тъй като искаме да си спомняме за сбирката да влезем тука и да се кефиме максимално на фотосите :!: :!:

:yes: :bchug:
на тебе едно големо ЕВАЛА :yes: :yes: :yes: немам думи чисто и просто-жив и здрав да си и от здраве да не се отървеш
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 20 Юни 2008, 0:49

bmwfena написа:всякакви оправдания от рода на -на работа бях-котето повръща-гъзъ ме засърбя немат давност тука.Аз да не би да немах работа.за мен тази сбирка беше нещо което не мога да си помисля че ще пропусна.Оставих дори жената в къщи при положениече БМВ сбирка не е пропускала без мен.За този неин ентусиазъм дори и подарих Е36ца.Та да се върнем на темата.Такава сбирка-с такива супер колеги -момчета невероятни в всяко отношение та дори МадВаньо и Зъбчо дойдоха за некви си часове и ни направиха уважението--само и само да са с нас.Обстановката беше супер.Барбекютата пушеха с всичка сила.Нима от това има по голям кеф-една дузина Е34ки и куп ентусиасти пиещи бира впромишлени количества и ядяща пържоли като за световно :mhihi: :mhihi: Браво на всички колеги които дойдоха-хапнахме пиинахме и тотално се изкефихме на срещата.Другия път оправданията са излишни-ентусиазма цена нема-като не можеш да дойдеш-ако немаш финансовата възможност-ние ще те вземем.ЕНТУСИАЗМА НЕЕ ПАРИ-той е вътре в сърцето :!: :!: таа тема според мен требеда се почисти и заключи тъй като искаме да си спомняме за сбирката да влезем тука и да се кефиме максимално на фотосите :!: :!:
:uups: Баси как ме нареждаш... Сещаш ли се коя беше единствената кола с регистрация "С" на сбирката в Хасково :mhihi: :mhihi: :mhihi: Айде със здраве всички и другия път никакъв пропуск...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 22 Юни 2008, 18:46

измислихте ли кога ще е следващата сбирка :mhihi: :yammy: :bchug: :have one: :drinking: :driving:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 22 Юни 2008, 23:03

stambo_81dg написа:измислихте ли кога ще е следващата сбирка :mhihi: :yammy: :bchug: :have one: :drinking: :driving:

Аз предлагам да направим едно масово море за една седмица поне през юли или август :D
Малиии щу пийенйе и :mhihi: йедене ще падне :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 22 Юни 2008, 23:55

Последната седмица на Юли или първата на Август те тва е батенце времето за нашите бунгала.
Вземаме жените, че цяла седмица много ще нмирише историята - няма логично обяснение - освен снимките който ще направим - те ще бъдат извинение :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34