tds разход
Модератор: Технически модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- az_mi6oka
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 525 TDS '97
за разхода
София-Калояново-Пловдив (градско)-София,342 км. - с 25 литра засичане на пълен резервоар 7.3/100км. с каране 130-140 по магистралата на моменти 160-170.
Аз съм доволен от количката
поне засега ме слуша 
Аз съм доволен от количката

az_mi6oka TDS 525
- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
колеги чак не е за вярване тия 6-таци да горят толко малко и аз вече доста пъти я засичам ама средния разход си е 7/100км то гори с 1л повече от форд фиеста 1.6Д ама карам кола а не "курник "каквато е фиестата предимството на форда е това че си правя биодизел та го карам с него и ми излиза евтино скоро ще пробвам и на БМВ-то 

- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
и аз да се вкюча в дискусиата,ЦАРЕВО-БУРГАС(градско)-СЛИВЕН(градско) и обраттно=385км.=36л.незнам дали е добре,на мен ми се видиа ОК.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Айде Пенчев туряй ключа тука. Разбра се, че печката харчи 7-8 извън града и в града колкото й сипеш. Мисля, че трябва да приключим тая тема един път за винаги.
Мойта Сф- Бургаз - Сф 8л/100 км с пуснат климатик и нормално каране около 120 км/ч . Преди 1 час се върнах.
ТОЧКА, Finito, Fin, Конец, Край.
Аре стига с тоя тъп въпрос - "Колко харчи 525 тдс?" Ако искате да карате Курник ( 1.5 d, 1.6 d, 1.9 d и вариации) карайте. Ще ви харчи малко и ще върви малко. 525 TDS харчи много и върви (поне за дизел от старото поколение преди комън рейл) Единствено S 350 TD вади повече коне и въртящ момент за дизел от старото поколение.
Това е! Ей ядосах се като я гледам тая тема. Който иска кола, която да върви много, да харчи малко ( или нищо) и да не се чупи трябва да разбере, че такава НЯМА. Има коли които вървят много и харчат много. Има и коли които вървят малко и харчат малко.
Има варянт да си направите електромобил ама трябва да измислят ел. батерията (акумулатора) да е по-малък и с по-голям капацитет, демек да изкарва с 1 зареждане 1000 км. Тогава ще краднете ток от съседа и ще ви върви МНОГО колата и ще харчи НИЩО.
Амин!
Мойта Сф- Бургаз - Сф 8л/100 км с пуснат климатик и нормално каране около 120 км/ч . Преди 1 час се върнах.
ТОЧКА, Finito, Fin, Конец, Край.
Аре стига с тоя тъп въпрос - "Колко харчи 525 тдс?" Ако искате да карате Курник ( 1.5 d, 1.6 d, 1.9 d и вариации) карайте. Ще ви харчи малко и ще върви малко. 525 TDS харчи много и върви (поне за дизел от старото поколение преди комън рейл) Единствено S 350 TD вади повече коне и въртящ момент за дизел от старото поколение.
Това е! Ей ядосах се като я гледам тая тема. Който иска кола, която да върви много, да харчи малко ( или нищо) и да не се чупи трябва да разбере, че такава НЯМА. Има коли които вървят много и харчат много. Има и коли които вървят малко и харчат малко.
Има варянт да си направите електромобил ама трябва да измислят ел. батерията (акумулатора) да е по-малък и с по-голям капацитет, демек да изкарва с 1 зареждане 1000 км. Тогава ще краднете ток от съседа и ще ви върви МНОГО колата и ще харчи НИЩО.
Амин!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5