Колко харчи Е34 525tds?
Модератор: Технически модератори
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Колко харчи Е34 525tds?
kraininski написа:бахти караме близо двутонни коли на 15+ години, 2500 кубика, 6 цилиндрови, с гуми 195+ и ми говорите за некви разходи от по 5 литра....ае бе баси писна ми да чета в тоя форум за тея разходи само глупости....бмв гори и то доста....изключенията са само бмв които горят повече от нормалното....обратен вариант няма

За мотора на 5 000 км. да кажем чисто нов от BMW - рециклиран? Или просто мотор след основен ремонт в Bg?
Ако двете понятия ги смяташ за едно и също значи си в голяма грешка

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
единствения оригинален елемент в мотора е блока(който разбира се е с набити ризи за да се запази оригиналния размер на буталата), няма нищо евтино, българско или фалшиво....така че да мотора е чисто нов немска изработка
Последна промяна kraininski на 23 Дек 2009, 17:23, променена общо 1 път
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- kraininski
- ентусиаст
-
да кажа че не целя нещо на тарикат да се правя...просто се опитвам да направя тая кола така както е излязла от завода....а въпросния двигател се явява началото....а и цената на двг-то почти догони 10 000лв.както казах искам да е истинско
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
kraininski написа:да кажа че не целя нещо на тарикат да се правя...просто се опитвам да направя тая кола така както е излязла от завода....а въпросния двигател се явява началото....а и цената на двг-то почти догони 10 000лв.както казах искам да е истинско
Дано не си даваш парите за някоя 20-ка, ами поне за 3.5, 4.0 или S38
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
За чий са ви тия ТДС-и след като горят 15 градско ?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
стан написа:За чий са ви тия ТДС-и след като горят 15 градско ?
Да има

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Викаш с ризите по българско му е истинско а?kraininski написа:да кажа че не целя нещо на тарикат да се правя...просто се опитвам да направя тая кола така както е излязла от завода....а въпросния двигател се явява началото....а и цената на двг-то почти догони 10 000лв.както казах искам да е истинско
А за тия 10000

Номенклатурен номер : 11009068615
Описание : АТ-ДВИГАТЕЛ
Ед.цена (с ДДС) : 12673.56 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
kraininski написа:бахти караме близо двутонни коли на 15+ години, 2500 кубика, 6 цилиндрови, с гуми 195+ и ми говорите за некви разходи от по 5 литра....ае бе баси писна ми да чета в тоя форум за тея разходи само глупости....бмв гори и то доста....изключенията са само бмв които горят повече от нормалното....обратен вариант няма
Незнам колега кой ти говори за разход от 5л/100км, но лично аз това което съм написал е абсолютно вярно колкото и да не ти се вярва! Ако искаш вкарай не десет а двадесет хиляди за двигател, това си е твоя работа, но не си мисли, че това е гаранция за успех на идеята ти по всички показатели. Моята е34-ка е поне два пъти по-евтина дори само от твоят двигател явно, има пробег сигурно над петстотин хиляди километра, но мърка като котка и харчи 7-8л./100км извънградско при 1200 до 2000 об/мин. Дано разхода все да ми е такъв! Желая го и на теб. Успех!
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Предлагам ти да дойдеш в Монтана, да сипем нафта - отиваме до... където искаш, връщаме се - и всичко това ако стане с повече от 6/100 при една нормална скорост от 120 км/ч ти подарявам колата... и на мен ми писна от глупави постове на "знаещите"...., ако обаче стане както казвам - наплащаш едни 20к на предния капак и си отиваш...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- kraininski
- ентусиаст
-
начи ако печеля печеля кола за 3 бона ама ако губя съм вътре с 20 бона
бе вие по монтана много хитри бе деба 
а иначе горе на колегата със цената от дару за нов мотор за 12 000...то там е написано - няма наличност - и не само тука няма.наличности и в германия има само рециклирани...в този ред на мисли относно българските ризи - това е метода който самите производители ползват за рециклиране - блока става в оригинален вид - въпрос на качествени ризи(170лв броя) и качествена изработка(80лв на брой)

а иначе горе на колегата със цената от дару за нов мотор за 12 000...то там е написано - няма наличност - и не само тука няма.наличности и в германия има само рециклирани...в този ред на мисли относно българските ризи - това е метода който самите производители ползват за рециклиране - блока става в оригинален вид - въпрос на качествени ризи(170лв броя) и качествена изработка(80лв на брой)
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
kraininski написа:начи ако печеля печеля кола за 3 бона ама ако губя съм вътре с 20 бонабе вие по монтана много хитри бе деба
Пич, спри се малко, че ше ме умориш от смях

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

kraininski написа:начи ако печеля печеля кола за 3 бона ама ако губя съм вътре с 20 бонабе вие по монтана много хитри бе деба
Сигурен съм,че колегата от Монтана ще ти се навие и за 3 бона облог,стига да си готов да ги загубиш

Относно за частите -там също спориш с неподходящия човек.
Не отдавна имаше чисто нов ,неизползван мотор на тдс ,на пазара

Приятно прекарване на коледните и новогодишни празници на всички.

by ''kompleksa''
- kraininski
- ентусиаст
-
имало е ама аз от де да знам 
а цените са на ОФИЦИАЛНИТЕ вносителите на съответните марки...не съм ги определил аз...щом има съмение обадете се където трябва и се поинтересувайте колко ще струва всичко без блока
нема да звучи приятно цената...
относно златните лагери - интересен е факта че немеца ги продава само в комплект по 4(тва за биелните) зимаш 2 комплекта и ти остават 2 броя резерва

а цените са на ОФИЦИАЛНИТЕ вносителите на съответните марки...не съм ги определил аз...щом има съмение обадете се където трябва и се поинтересувайте колко ще струва всичко без блока

относно златните лагери - интересен е факта че немеца ги продава само в комплект по 4(тва за биелните) зимаш 2 комплекта и ти остават 2 броя резерва

- kraininski
- ентусиаст
-
и да се върнем на темата и монтанската икономия - една тройка 1.9 тдс колко ще гори тогава - 3/100 а може би тез новите на първа серия дето са 1.5 ще горят по 1/100
kraininski написа:и да се върнем на темата и монтанската икономия - една тройка 1.9 тдс колко ще гори тогава - 3/100 а може би тез новите на първа серия дето са 1.5 ще горят по 1/100
Това не е монтанска икономия,може би е национална,защото и при мен е така,а съм в другия край на бг.

by ''kompleksa''