Мокет. кг.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 26 Юли 2009, 11:01

Mecho Puh написа:"вози се в автентичната си кола и се радвай на живота,остави нас неразбиращите да се занимаваме с безмислени глупости ;) "...еиии,тва ми хареса много,евала ;) ...кире,поясни на колегата,че си караме колите наистина с каски,и седалки ,и 4 или 5 точкови колани,а и в близко бъдеще и ти и аз ще сме с клетки за безопастност вътре в купето,така че пластмасовите калници са ни наи малкия проблем...просто те ни помагат за компенсиране на баланса на колата след драстичното олекотяване на задницата ;) Slavianko,извиняваи че ти цапаме темата с излишни спорове :winky:

Сигурно на градско и на магистралата изглеждате много смешни с каски-защото и там стават катастрофи нали. :mhihi:

Единственото смислено нещо ,което чух от теб е
....рано или късно смятам да стана 400+
Пич ето от тук се почват преобразуванията,веднага след това спирачна система и окачване,тогава една Е34-ка подготвена за състезание няма да изглежда смешна,но сега на една стандартна кола със определено слаб за купето двигател да я набеждаваш ,че е станала сътезателна,понеже си и махнал корите и мокета и я караш с каска звучи малко смешно. ;)Просто трябваше да си вземеш една кола с В35 двигател,да я прехвърлиш с всички системи и екстри на твоята и тогава ще имаш усещания каквито с твоята ,ако ще да и махнеш шофьорската седалка и сложиш рибарско столче с цел олекотяване ,няма да имаш ;)И гледай това дето си решил да го направиш както трябва,че съм нагледал на филмчета на коли с преобразувания ,които вървят 5 минути и след това почват да пушат. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 26 Юли 2009, 11:09

zvetiko написа:
Mecho Puh написа:"вози се в автентичната си кола и се радвай на живота,остави нас неразбиращите да се занимаваме с безмислени глупости ;) "...еиии,тва ми хареса много,евала ;) ...кире,поясни на колегата,че си караме колите наистина с каски,и седалки ,и 4 или 5 точкови колани,а и в близко бъдеще и ти и аз ще сме с клетки за безопастност вътре в купето,така че пластмасовите калници са ни наи малкия проблем...просто те ни помагат за компенсиране на баланса на колата след драстичното олекотяване на задницата ;) Slavianko,извиняваи че ти цапаме темата с излишни спорове :winky:

Сигурно на градско и на магистралата изглеждате много смешни с каски-защото и там стават катастрофи нали. :mhihi:

Единственото смислено нещо ,което чух от теб е
....рано или късно смятам да стана 400+
Пич ето от тук се почват преобразуванията,веднага след това спирачна система и окачване,тогава една Е34-ка подготвена за състезание няма да изглежда смешна,но сега на една стандартна кола със определено слаб за купето двигател да я набеждаваш ,че е станала сътезателна,понеже си и махнал корите и мокета и я караш с каска звучи малко смешно. ;)Просто трябваше да си вземеш една кола с В35 двигател,да я прехвърлиш с всички системи и екстри на твоята-поне аз така съм решил да направя и тогава ще имаш усещания каквито с твоята ,ако ще да и махнеш шофьорската седалка и сложиш рибарско столче с цел олекотяване ,няма да имаш ;)И гледай това дето си решил да го направиш както трябва,че съм нагледал на филмчета на коли с преобразувания ,които вървят 5 минути и след това почват да пушат. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 30 Юли 2009, 14:07

Защо се излагаш толкова лошо, гледам че си направил някои хубави теми в подписа...

Предишна

Назад към E34