Колеги , голяма радост :-)
Модератор: Технически модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- 24vintila
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW M42 купе
- Мечтае да кара: BMW самолет M power пакет
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
Евала Жоре ти си истински ентусиаст с Е34, който достойно се представя с любимия си автомобил. Желая ти още милиони километри и все по горни позиций на стълбичката!!!
Малко са хората като тебе Пенчев способен си да заразиш с голям ентусиазъм и любов към марката всеки който поговори с теб, радвам се че се запознахме от близо, гледах те и двата дни както знаеш, кара наистина невероятно за което те поздравявам и другия път по нагоре на стълбичката.
ето и малко снимки от мен

ето и малко снимки от мен

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей много ви благодаря за топлите думи ,пак казвам ,че за мен означават изключително много
Трябва да поддържаме духа на Е34 славната 5-та серия по-жив от всякога във времената на масовата електронизация и загуба на отделната идентичност и специфично излъчване на моделите предлагани на пазара без оглед на фирмата производител
На всеки може да се случи да се отчае , да се ядоса от технически проблеми идващи в серия един след друг по автомобила си понякога , всички знаем и сме убедени ,че това не е заради ниско качество а заради доволно и предоволно изминат пробег след който си идва време за ремонти
Колите ни са на доста километри (повечето де) само никой да не се отчайва ... Около мен и нови автомобили има ,гледам ,гледам и се смея на случващото се в техните едва начални 100 000 км , боже мой - няма да се докосна до такава скрап , в която не е вложена никаква техническа мисъл едва ли не , освен модерните джобове за бутилки безалкохолна напитка, очила ,чашки за кафе , на които хората далеч от техническото мислене си казват "Много е готина"
Продължаваме напред , освен Венци E34 Power и Киро от Варна дай-боже и още хора от вас да изкарат Е34-ки на пистата ,да знаете изживяването и емоцията нямат нищо общо с друго нещо (не съм скачал с парашут или бънджи
)
Георги Пенчев

Трябва да поддържаме духа на Е34 славната 5-та серия по-жив от всякога във времената на масовата електронизация и загуба на отделната идентичност и специфично излъчване на моделите предлагани на пазара без оглед на фирмата производител

На всеки може да се случи да се отчае , да се ядоса от технически проблеми идващи в серия един след друг по автомобила си понякога , всички знаем и сме убедени ,че това не е заради ниско качество а заради доволно и предоволно изминат пробег след който си идва време за ремонти

Продължаваме напред , освен Венци E34 Power и Киро от Варна дай-боже и още хора от вас да изкарат Е34-ки на пистата ,да знаете изживяването и емоцията нямат нищо общо с друго нещо (не съм скачал с парашут или бънджи

Георги Пенчев
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Излезе Нащо любимо момче Жоро Пенчев с неварвежната е34 и како направи разцепи им гащетата и трябва да се гордеем с него защото той защити и отсрами нашият модел
Поклон пред теб и колата ти за мен ще си остане победител за винаги

66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5