Бензимомер на е34
Модератор: Технически модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
bmwfena написа:БРАВООО мойто пияно момченце-кажи им го ..ве ти и от бензиномери си се сещалdinozab написа:Проблема не е там бе хора в таблото е просто нещо кара стрелката да запъва на 20л и после да пада изведнъж на 0.Просто пказанията от 0 до 20 са странни.![]()
![]()
Таблото е Раково болно-поплавъка на Е34 ката е здрав.Всичсо идва от таблото.СТАНЧЕВ знаиш ли колко немски Е34 съм виждал -живи тоалетни
![]()
Собственика кат е некъв кеко ако ще и от Зимбабве да е -мърляча си е мърляч.
е то е ясно че като е мърлява колата.... ама и лачените италянки са на същия хал

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Моята е италианка-кат се видим искам да ми кажеш къде е мърляваStanchev написа:bmwfena написа:БРАВООО мойто пияно момченце-кажи им го ..ве ти и от бензиномери си се сещалdinozab написа:Проблема не е там бе хора в таблото е просто нещо кара стрелката да запъва на 20л и после да пада изведнъж на 0.Просто пказанията от 0 до 20 са странни.![]()
![]()
Таблото е Раково болно-поплавъка на Е34 ката е здрав.Всичсо идва от таблото.СТАНЧЕВ знаиш ли колко немски Е34 съм виждал -живи тоалетни
![]()
Собственика кат е некъв кеко ако ще и от Зимбабве да е -мърляча си е мърляч.
е то е ясно че като е мърлява колата.... ама и лачените италянки са на същия халщо да я стяга, като може да си купи друга

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Вий пък двамцата на де го обърнахте италянки и германки.Бат Бисер е прав таблото на Е34 си е раково то затва не показна кат хората горивото, оборотомера работи като секундарник на часовник, чезнат цифрите чат пат някой колега тука изреве изчезна ми дясната половина на таблото и тем подобни.Таа кола е с най-дърварската електроника дето мой да съществува някъде 

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
dinozab написа:Вий пък двамцата на де го обърнахте италянки и германки.Бат Бисер е прав таблото на Е34 си е раково то затва не показна кат хората горивото, оборотомера работи като секундарник на часовник, чезнат цифрите чат пат някой колега тука изреве изчезна ми дясната половина на таблото и тем подобни.Таа кола е с най-дърварската електроника дето мой да съществува някъде
за сметка на това останалото е желязно, докато при следващите модели май е обратното...

64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5