Бензимомер на е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Юли 2009, 10:15

bmwfena написа:
dinozab написа:Проблема не е там бе хора в таблото е просто нещо кара стрелката да запъва на 20л и после да пада изведнъж на 0.Просто пказанията от 0 до 20 са странни.
БРАВООО мойто пияно момченце-кажи им го ..ве ти и от бензиномери си се сещал :mhihi: :mhihi: :mhihi: Таблото е Раково болно-поплавъка на Е34 ката е здрав.Всичсо идва от таблото.СТАНЧЕВ знаиш ли колко немски Е34 съм виждал -живи тоалетни :mhihi: :mhihi: Собственика кат е некъв кеко ако ще и от Зимбабве да е -мърляча си е мърляч.

е то е ясно че като е мърлява колата.... ама и лачените италянки са на същия хал ;) що да я стяга, като може да си купи друга :D
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Юли 2009, 12:32

Stanchev написа:
bmwfena написа:
dinozab написа:Проблема не е там бе хора в таблото е просто нещо кара стрелката да запъва на 20л и после да пада изведнъж на 0.Просто пказанията от 0 до 20 са странни.
БРАВООО мойто пияно момченце-кажи им го ..ве ти и от бензиномери си се сещал :mhihi: :mhihi: :mhihi: Таблото е Раково болно-поплавъка на Е34 ката е здрав.Всичсо идва от таблото.СТАНЧЕВ знаиш ли колко немски Е34 съм виждал -живи тоалетни :mhihi: :mhihi: Собственика кат е некъв кеко ако ще и от Зимбабве да е -мърляча си е мърляч.

е то е ясно че като е мърлява колата.... ама и лачените италянки са на същия хал ;) що да я стяга, като може да си купи друга :D
Моята е италианка-кат се видим искам да ми кажеш къде е мърлява :roll:
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 16 Юли 2009, 15:25

Вий пък двамцата на де го обърнахте италянки и германки.Бат Бисер е прав таблото на Е34 си е раково то затва не показна кат хората горивото, оборотомера работи като секундарник на часовник, чезнат цифрите чат пат някой колега тука изреве изчезна ми дясната половина на таблото и тем подобни.Таа кола е с най-дърварската електроника дето мой да съществува някъде :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 16 Юли 2009, 15:47

dinozab написа:Вий пък двамцата на де го обърнахте италянки и германки.Бат Бисер е прав таблото на Е34 си е раково то затва не показна кат хората горивото, оборотомера работи като секундарник на часовник, чезнат цифрите чат пат някой колега тука изреве изчезна ми дясната половина на таблото и тем подобни.Таа кола е с най-дърварската електроника дето мой да съществува някъде :mhihi:

за сметка на това останалото е желязно, докато при следващите модели май е обратното... :roll:
Изображение

Предишна

Назад към E34