ИСКАМ И АЗ БМВ :) (ДАДОХА ЗАЕМ ГАДОВЕТЕ)
Модератор: Технически модератори
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Към Пенчев
Точно мислех днес като се върнах от работа да му звънна на твоя майстор ,ама викам чакай да се обадя на този от горубляне да видим как ще я прекараме до люлин и той такива ми ги овъртя по телефона , че на мене ми стана ясно ,че нещо и има на колата -толкова пък да неще да я води на преглед .... и точно тогава прегледах форума и видях мнението на колегата Иван дето я е гледал и съвсем се отказах, АМА КАК МИ СЕ КАРА БМВ АКО ЗНАЕТЕ ДНЕСКА СЕ КАЧИХ В 3-КАТА НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ (325 ТДС), АМА КАК ДА Е И МОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ- СЕКИ ДЕН СЕ ВОЗЯ В ЕДИН ГОЛФ 3 С МОЙТЕ КОЛЕГИ ДО РАБОТА -ТО ПЛАСМАСИ СКЪРЦАТ, НА СЕКА ДУПКА ТИ ИЗПАДАТ БЪБРЕЦИТЕ И ДНЕСКА МЕ ЗАЯДЕ ЧЕ ЩЯЛ ДА МЕ СКЪСА С НЕГОВИЯ ВАРЕЛ, ДЕ ДА ЗНАМ АЗ СЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ 520 КИТЕ ПОВЕЧЕ ВЪРВЯТ ОТ ГОЛФ 115К. -ПОНЕ СЛЕД СТО
ПЪК И АЗ Я ЗИМАМ НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ КОМФОРТА И ЩОТО Е БМВ -НЕМОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ТИЯ ХОРА ПРОСТО НЯМАТ УСЕТ 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ddevels написа:аз карах голф преди 5 месеца и кат се качих на 5-цата разликата е от тука до софия ако ме разбираш..........
А къде е тва тука?Земи си пооправи малко профила да не се мъча да разгадавам на толкова Джим откъде си

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
ХЪММММ СЯ КАТО СЕ СЕТЯ НЯМА ДУМА ЗА СРАВНЕНИЕ ОСОБЕННО Е34 ,ИЗЛИЗАШ НА УЛИЦАТА И КОРАБА ТЕ ЧАКА, ОТВАРЯШ ВРАТАТА И СИ ВЛИЗАШ ДИРЕКТНО В ХОЛА СЯДАШ НА ГОЛЯМОТО УДОБНО КРЕСЛО(АЗ СЪМ 192СМ. И В МАЛКИ КОЛИ ПРОСТО НЕ ВИРЕЯ
)- ПАЛИШ И .....................................................................................ДО МОРЕТО

Re: Към Пенчев
saint85 написа:Точно мислех днес като се върнах от работа да му звънна на твоя майстор ,ама викам чакай да се обадя на този от горубляне да видим как ще я прекараме до люлин и той такива ми ги овъртя по телефона , че на мене ми стана ясно ,че нещо и има на колата -толкова пък да неще да я води на преглед .... и точно тогава прегледах форума и видях мнението на колегата Иван дето я е гледал и съвсем се отказах, АМА КАК МИ СЕ КАРА БМВ АКО ЗНАЕТЕ ДНЕСКА СЕ КАЧИХ В 3-КАТА НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ (325 ТДС), АМА КАК ДА Е И МОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ- СЕКИ ДЕН СЕ ВОЗЯ В ЕДИН ГОЛФ 3 С МОЙТЕ КОЛЕГИ ДО РАБОТА -ТО ПЛАСМАСИ СКЪРЦАТ, НА СЕКА ДУПКА ТИ ИЗПАДАТ БЪБРЕЦИТЕ И ДНЕСКА МЕ ЗАЯДЕ ЧЕ ЩЯЛ ДА МЕ СКЪСА С НЕГОВИЯ ВАРЕЛ, ДЕ ДА ЗНАМ АЗ СЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ 520 КИТЕ ПОВЕЧЕ ВЪРВЯТ ОТ ГОЛФ 115К. -ПОНЕ СЛЕД СТОПЪК И АЗ Я ЗИМАМ НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ КОМФОРТА И ЩОТО Е БМВ -НЕМОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ТИЯ ХОРА ПРОСТО НЯМАТ УСЕТ
Нямаш си и на идея колко си прав. И мен ме бъзикат колеги, че на светофарите ще ме прескачат с голфовете, ама на мен не ми пука. Аз тая кола не я карам само от светофар до светофар и не съм тръгнал да се гоня с никого. Но един факт - ходих със служебен голф 3 до Варна. Като слязох се чувствах адски уморен и кръста ме болеше. С БМВ-то не съм чувствал физическа умора никога дори и след недоспиване и дъъълги преходи. Някак неусетно и без да се напряга тази кола гълта километрите, а, пътниците в нея се чувстват удобно и комфортно без да се замислят за риска от увредени бъбреци или изпаднали пломби. Винаги можеш да разчиташ на бързо ускорение при изпреварване или рязко спиране. А, ако имаш възможност за Е34 М50В25 е направо перфектно. Е, това от мене.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Към Пенчев
rado_rf написа:............................. А, ако имаш възможност за Е34 М50В25 е направо перфектно. Е, това от мене.
аз да ти кажа пак зависи от много фактори дали като слезеш няма да те боли гърбът... аз ходих до Силистра с едно м50б25 и да ти кажа на места чак съжелявахме,че сме тръгнали,отидохме с разход около 9/100 газ и се върнахме

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е как да стане с ниско окачване и да вози меко,иначе разхода е убийствен 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
drmirchev написа:...Иначе като коли са много здрави и сигурни и никога няма да те остай на пътя като другите марки ако я поддържаш както и се полага, аз лично за това си я взех за да знам че като тръгна за някъде колата няма да е причината да не стигна, но това само ако са изпълнени горните условия.
Ми то колега почти всяка една марка като я минеш през сервиза и като и смениш всичко де що е за смяна няма да те остави на пътя

- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
колега незнам дали ще те интересува но виж тук
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=87625
успех в търсенето
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=87625
успех в търсенето
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
колега що не пораззгледа да земеш да си докараш от германия или някладе другаде парите ще ти стигнат и ще ти останат пак и ще може да си избереш нещо ако не си се спрял още драсни едно лс мои приятел ходи до швеицария или тия дни ще ходи до мюнхем ако изкаш може да се измисли нещо да ти потърси кола