ИСКАМ И АЗ БМВ :) (ДАДОХА ЗАЕМ ГАДОВЕТЕ)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ddevels » 28 Мар 2008, 20:55

маняк как да сложа гас като манияците ми искат 1700лв за газов ижектор а ами няма да сложа шия такоам и гаста аз за да я избия тия пари трябва да ида до париш и обратно не мерси ама стига които иска на гас които иска и на си4ко там друго

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Към Пенчев

Мнение от saint85 » 28 Мар 2008, 23:30

Точно мислех днес като се върнах от работа да му звънна на твоя майстор ,ама викам чакай да се обадя на този от горубляне да видим как ще я прекараме до люлин и той такива ми ги овъртя по телефона , че на мене ми стана ясно ,че нещо и има на колата -толкова пък да неще да я води на преглед .... и точно тогава прегледах форума и видях мнението на колегата Иван дето я е гледал и съвсем се отказах, АМА КАК МИ СЕ КАРА БМВ АКО ЗНАЕТЕ ДНЕСКА СЕ КАЧИХ В 3-КАТА НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ (325 ТДС), АМА КАК ДА Е И МОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ- СЕКИ ДЕН СЕ ВОЗЯ В ЕДИН ГОЛФ 3 С МОЙТЕ КОЛЕГИ ДО РАБОТА -ТО ПЛАСМАСИ СКЪРЦАТ, НА СЕКА ДУПКА ТИ ИЗПАДАТ БЪБРЕЦИТЕ И ДНЕСКА МЕ ЗАЯДЕ ЧЕ ЩЯЛ ДА МЕ СКЪСА С НЕГОВИЯ ВАРЕЛ, ДЕ ДА ЗНАМ АЗ СЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ 520 КИТЕ ПОВЕЧЕ ВЪРВЯТ ОТ ГОЛФ 115К. -ПОНЕ СЛЕД СТО :lol: ПЪК И АЗ Я ЗИМАМ НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ КОМФОРТА И ЩОТО Е БМВ -НЕМОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ТИЯ ХОРА ПРОСТО НЯМАТ УСЕТ :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ddevels » 28 Мар 2008, 23:51

аз карах голф преди 5 месеца и кат се качих на 5-цата разликата е от тука до софия ако ме разбираш :mhihi: а паък за варвенето аз си я карам бавно ама кат сам я пробвал таи от 100 до 160 ги прая за нула време мн барзо напрао съм се учудвал

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 29 Мар 2008, 0:07

ddevels написа:аз карах голф преди 5 месеца и кат се качих на 5-цата разликата е от тука до софия ако ме разбираш :mhihi:..........

А къде е тва тука?Земи си пооправи малко профила да не се мъча да разгадавам на толкова Джим откъде си :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ddevels » 29 Мар 2008, 0:09

смао ти ли нз О.С. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 29 Мар 2008, 0:15

ХЪММММ СЯ КАТО СЕ СЕТЯ НЯМА ДУМА ЗА СРАВНЕНИЕ ОСОБЕННО Е34 ,ИЗЛИЗАШ НА УЛИЦАТА И КОРАБА ТЕ ЧАКА, ОТВАРЯШ ВРАТАТА И СИ ВЛИЗАШ ДИРЕКТНО В ХОЛА СЯДАШ НА ГОЛЯМОТО УДОБНО КРЕСЛО(АЗ СЪМ 192СМ. И В МАЛКИ КОЛИ ПРОСТО НЕ ВИРЕЯ ;) )- ПАЛИШ И .....................................................................................ДО МОРЕТО

Мафиозо!
Аватар

Re: Към Пенчев

Мнение от rado_rf » 29 Мар 2008, 11:23

saint85 написа:Точно мислех днес като се върнах от работа да му звънна на твоя майстор ,ама викам чакай да се обадя на този от горубляне да видим как ще я прекараме до люлин и той такива ми ги овъртя по телефона , че на мене ми стана ясно ,че нещо и има на колата -толкова пък да неще да я води на преглед .... и точно тогава прегледах форума и видях мнението на колегата Иван дето я е гледал и съвсем се отказах, АМА КАК МИ СЕ КАРА БМВ АКО ЗНАЕТЕ ДНЕСКА СЕ КАЧИХ В 3-КАТА НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ (325 ТДС), АМА КАК ДА Е И МОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ- СЕКИ ДЕН СЕ ВОЗЯ В ЕДИН ГОЛФ 3 С МОЙТЕ КОЛЕГИ ДО РАБОТА -ТО ПЛАСМАСИ СКЪРЦАТ, НА СЕКА ДУПКА ТИ ИЗПАДАТ БЪБРЕЦИТЕ И ДНЕСКА МЕ ЗАЯДЕ ЧЕ ЩЯЛ ДА МЕ СКЪСА С НЕГОВИЯ ВАРЕЛ, ДЕ ДА ЗНАМ АЗ СЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ 520 КИТЕ ПОВЕЧЕ ВЪРВЯТ ОТ ГОЛФ 115К. -ПОНЕ СЛЕД СТО :lol: ПЪК И АЗ Я ЗИМАМ НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ КОМФОРТА И ЩОТО Е БМВ -НЕМОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ТИЯ ХОРА ПРОСТО НЯМАТ УСЕТ :driving:

Нямаш си и на идея колко си прав. И мен ме бъзикат колеги, че на светофарите ще ме прескачат с голфовете, ама на мен не ми пука. Аз тая кола не я карам само от светофар до светофар и не съм тръгнал да се гоня с никого. Но един факт - ходих със служебен голф 3 до Варна. Като слязох се чувствах адски уморен и кръста ме болеше. С БМВ-то не съм чувствал физическа умора никога дори и след недоспиване и дъъълги преходи. Някак неусетно и без да се напряга тази кола гълта километрите, а, пътниците в нея се чувстват удобно и комфортно без да се замислят за риска от увредени бъбреци или изпаднали пломби. Винаги можеш да разчиташ на бързо ускорение при изпреварване или рязко спиране. А, ако имаш възможност за Е34 М50В25 е направо перфектно. Е, това от мене.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Към Пенчев

Мнение от RSxRacer » 29 Мар 2008, 15:47

rado_rf написа:............................. А, ако имаш възможност за Е34 М50В25 е направо перфектно. Е, това от мене.

аз да ти кажа пак зависи от много фактори дали като слезеш няма да те боли гърбът... аз ходих до Силистра с едно м50б25 и да ти кажа на места чак съжелявахме,че сме тръгнали,отидохме с разход около 9/100 газ и се върнахме :) Ама тва спортното окачване из бабунитте караше калниците да ядът гуми :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Мар 2008, 15:33

е как да стане с ниско окачване и да вози меко,иначе разхода е убийствен :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bbekov » 30 Мар 2008, 19:01

drmirchev написа:...Иначе като коли са много здрави и сигурни и никога няма да те остай на пътя като другите марки ако я поддържаш както и се полага, аз лично за това си я взех за да знам че като тръгна за някъде колата няма да е причината да не стигна, но това само ако са изпълнени горните условия.

Ми то колега почти всяка една марка като я минеш през сервиза и като и смениш всичко де що е за смяна няма да те остави на пътя :) . Единствено Opel и Ford са изключения може би. Мисли реално - то ако ще наливаш маса пари ако ще да е и в каруца , пак ще имаш возило на което да разчиташ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от атоматик » 30 Мар 2008, 21:13

Ако трябва да съм честен мойта ме остави един-два пъти: от стартера и от генератора. Но това се случва на много марки коли. Иначе първото нещо, за което мога да уважавам констукторите е купето и возията. После има и много други неща. :winky:
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: като простаците на бензин
Мечтае да кара: BMW 7.. IL
Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе

Мнение от sote_1 » 30 Мар 2008, 22:29

колега незнам дали ще те интересува но виж тук

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=87625

успех в търсенето

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ddevels » 31 Мар 2008, 0:55

и той и иска 3100 ли тва ваобще немоа го повярвам.Има нещо нередно мн ме самнява тая работа чи тои един голф 3 струва поиче ко ми говори тоя и шяло да има коментар на сичкото отгоре смятаи за ко стаа въпрос

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 31 Мар 2008, 1:02

ти седни във Е32 пък тогава да видим кое е по голям хол :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 31 Мар 2008, 8:50

колега що не пораззгледа да земеш да си докараш от германия или някладе другаде парите ще ти стигнат и ще ти останат пак и ще може да си избереш нещо ако не си се спрял още драсни едно лс мои приятел ходи до швеицария или тия дни ще ходи до мюнхем ако изкаш може да се измисли нещо да ти потърси кола
ИзображениеИзображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34