мерак за 525тдс с молба за сьвети
Модератор: Технически модератори
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Това ми харесаbmwfena написа:а ве виа сте много интересни ве...всеки си кара с квото си иска ако иска и мазут да си сложи в резервоара...аз карам на газ и ще продължа да карам щото за тоя леш дето го продават по бензиностанциите 2лв на кило не давааааамм![]()
![]()
![]()
предпочитам повече да се возя в колата и да имам парички за играчки
отколкото да гледам БМВто в гаража и само да го обикалям кат глуха кучка и квото изкарам да го вкарвам в резервоара и да викам..аз карам на бинзин
![]()
![]()
и кво ся като нямаме много пари и кво да караме голф ли
ми карайте си Голф аз ще карам бмв на газ.супер ми е кеф ми е вечер кат му сложа една 10 ка газ сваля двата прозореца дам ряз на двете 12ки в багажника и да си обикалям ей така и не гледам стрелката на резервоара по простата причина че не ме интересува
![]()
![]()
скитам си евтинко и ме боли чадъра
![]()
![]()
пак квойто и квото иска да си приказва

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
bmwfena написа:а ве виа сте много интересни ве...всеки си кара с квото си иска ако иска и мазут да си сложи в резервоара...аз карам на газ и ще продължа да карам щото за тоя леш дето го продават по бензиностанциите 2лв на кило не давааааамм![]()
![]()
![]()
предпочитам повече да се возя в колата и да имам парички за играчки
отколкото да гледам БМВто в гаража и само да го обикалям кат глуха кучка и квото изкарам да го вкарвам в резервоара и да викам..аз карам на бинзин
![]()
![]()
и кво ся като нямаме много пари и кво да караме голф ли
ми карайте си Голф аз ще карам бмв на газ.супер ми е кеф ми е вечер кат му сложа една 10 ка газ сваля двата прозореца дам ряз на двете 12ки в багажника и да си обикалям ей така и не гледам стрелката на резервоара по простата причина че не ме интересува
![]()
![]()
скитам си евтинко и ме боли чадъра
![]()
![]()
пак квойто и квото иска да си приказва
Ми мнооо ЯСНО!!!

Важното е да има кинти и С'бта раб'та кат няма ръките у джобити и ай на КЕНАНА....Те си го знаят хората...
А иначе нашия пишман газар си кара на бенз и се кефи как варви и всяка бензиностанция негова... И с тия цени все по яко му бъркат у неговия джоб....
Брато важното е не с кво си караш колата а важното е за тия кинти до къде ше те закара... Щото твойто 318И за тия кинти дето ше те закара аз ще отида на 2но по далечно разстояние и на двойно по ниска цена... Ко става въпрос като искам на ТДС и метан ше му сложа щом ме кефи никой и копче не може да ми каже... Друг е въпроса че и на бензин мога да я карам тая кола ама неща да си давам парите за това де що излиза от ауспуха и не връща... Така че спора е безмислен ... Кеф ти бензин кеф ти нафта кеф ти ко щеш и вода слагай в колата дреме ти важното да върви и да не ми бърка мнооо у джоба...Щото и сега се дразня като газта стана левче на бензиностанциите...Преди я зареждах бутилката за 23-24лв са за 28-29... 5лв ама 5лв са си 6-7бири за ко да ги давам на колонката като мога си ги сложа у корема...
Така че ПИЧОВЕ СПОРА Е БЕЗМИСЛЕН... А за Голфа между другото мога да кажа едно... Един приятел който е яко фен на марката БМВ си купи ей така временна кола ГОЛФ2 ГТИ и му скъса гъза от Юркане...Попадна в лека верижна катастрофа на Цариградско и дори не отиде да го оправя само поизкъртихме шифьорската врата да може да влиза в него и готово... Ама му беше такъв кеф че го троши тоя голф че нямам думи...И после вика : Толкоз я мразя тая кола че искам да не съм в нея и да я видя как се размазва в някое дере

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
SaSo написа:Ми ше ти гърми много ясно като е правено от някой пишман майстор...Мойта що до сега не гръмнала...Дори на един колега от форума му показвах как връщам от 4та на 3та от 4500оборота... И си върви перфектно...А на газ инжекцион пък няма и причина да гърми просто е малко по скъпа системата... И стига с тия глупости БМВ на газ... Щом е мотор бензинов значи си става на газ... Просто малко с по вещо трябва да се барне...
Иначе незнам ама на мойта съм и навъртял 40 000км на газ не е гръмнала ни веднъж, не е направила ни един проблем...Стига с това едва нарицателно което го ползвате едва ли не за обида БМВ на газ...
Айде със здраве и да не ви се чупят ТДС-ите че боли глава от тая работа..... ( за чупенето бях искрен щото сте колеги )
Колега ,ти си щастлив човек и малко ти завиждам-имах големи ядове на газ и два пъти ми се чупи дебитомера.Ходих на разни майстори ,които ми дрънкаха какви ли не глупости ,но нищо не направиха.Самият факт ,че съм били на газ би трябвало да ти говори ,че нямам нищо против газта.Имам само много против изказванията ,че да караш BMW на газ или нафта било срамно.И понеже си вещ в тази област можеш ли да ми кажеш нещо за TDS на метан-видях подобно мнение.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:SaSo написа:Ми ше ти гърми много ясно като е правено от някой пишман майстор...Мойта що до сега не гръмнала...Дори на един колега от форума му показвах как връщам от 4та на 3та от 4500оборота... И си върви перфектно...А на газ инжекцион пък няма и причина да гърми просто е малко по скъпа системата... И стига с тия глупости БМВ на газ... Щом е мотор бензинов значи си става на газ... Просто малко с по вещо трябва да се барне...
Иначе незнам ама на мойта съм и навъртял 40 000км на газ не е гръмнала ни веднъж, не е направила ни един проблем...Стига с това едва нарицателно което го ползвате едва ли не за обида БМВ на газ...
Айде със здраве и да не ви се чупят ТДС-ите че боли глава от тая работа..... ( за чупенето бях искрен щото сте колеги )
Колега ,ти си щастлив човек и малко ти завиждам-имах големи ядове на газ и два пъти ми се чупи дебитомера.Ходих на разни майстори ,които ми дрънкаха какви ли не глупости ,но нищо не направиха.Самият факт ,че съм били на газ би трябвало да ти говори ,че нямам нищо против газта.Имам само много против изказванията ,че да караш BMW на газ или нафта било срамно.И понеже си вещ в тази област можеш ли да ми кажеш нещо за TDS на метан-видях подобно мнение.
Някъде да си прочел да съм написал че срамно да караш на газ... Напротив... Земи прочети ве колега...Да не си чел някой друг...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Някъде да си прочел да съм написал че срамно да караш на газ... Напротив... Земи прочети ве колега...Да не си чел някой друг...
Колега ,чета мненията ти

Здр
Колега по-хубаво от тдс няма ако е нешто проблемно ще го направиш с повечко пари и няма проблем както каза колегата павлин е30 със старата тдс палех и изчезвах апак не се намери кола която да ми се пане .Сега съжевих една тдс и удовоствието е голямо.Апък за колегите с безнизовите да ме извеняват ама неможе да се мерят с с600 мерцедес 2006 а аз го насрах на магистралата колегата павлин ще потвърди
- SaSo
- старши ентусиаст
-
колега земи си сложи зад инфото ква кола караш ТДС да се знае че е страшна и къса наред... А не да изглежда че караш 525и ...
Успех с ТДС-ите .... Не беше ли ти който търсеше нещо за ТДС-а ... Май турбото беше сдало багажа... 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Здр
По хубаво от ТДС няма викашkiedmobil написа:Колега по-хубаво от тдс няма ако е нешто проблемно ще го направиш с повечко пари и няма проблем както каза колегата павлин е30 със старата тдс палех и изчезвах апак не се намери кола която да ми се пане .Сега съжевих една тдс и удовоствието е голямо.Апък за колегите с безнизовите да ме извеняват ама неможе да се мерят с с600 мерцедес 2006 а аз го насрах на магистралата колегата павлин ще потвърди

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Това да не е като заразата на Опелите
хахахах Дето не трябва да паркираш до опел че може да ти се лепне ръжда

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
SaSo написа:Това да не е като заразата на Опелитехахахах Дето не трябва да паркираш до опел че може да ти се лепне ръжда
![]()
![]()
![]()
Ей много сте злобни

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Re: Здр
Ох,къде е мармота,дето завиваше шоколадите в станиол....kiedmobil написа:Апък за колегите с безнизовите да ме извеняват ама неможе да се мерят с с600 мерцедес 2006 а аз го насрах на магистралата колегата павлин ще потвърди

Мале хора кво праите ве,аз я пуснах тая тема за сьвет щот сьм решил да взема един тдс с некои дефеккти та да обменим малко опит с вас изпатилите,щот повече акьл и мнения за това какво и е на колата та даноуспея да не се лутам с ремонта Атова коя е по-добра-бензин или дизел си е право на лично мнение,щот аз си имам една бензинова 320-ка дето не слизам от нея имам и дизелов ситроен и па знам кво е така,че дали ше ми харчи по 20л газ или по 10 нафта(тука изключвам ситроена щот той харчи зорлем по5л),ми е се тая,то парите така или иначе сиги даваме за гориво,колкото и калпаво да е то