Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Мафиотско Е34 ,ама чак пък толкова .

Мнение от slavianko » 10 Апр 2011, 22:20

neo5030 написа:за тях Всеки малко по якичак с БМВ,или е дилар или нещо друго. Ето затова ги спират.
Еее и аз съм 115кг и хич не съм малък но до сега не съм имал никога проблеми. А и то едва ли си личи в колата кой колко едър е. Можеби защото не нося слънчеви очила и не гледам страшно.
neo5030 написа: А е36-ците и аз като карах просто защото всеки младеж си купува и е млад рацар. От тях полицайте търсят пари ;)
Обзалагам се че вътре в Града не търсят пари. Не са толкова прости че да си рискуват хляба.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 10 Апр 2011, 23:01

Темата е приключила , май славянко е прав ,може да са ме взели за наркопласцор на дребно ))))
Малките им мозъчета не могат да родят нищо друго .
И ето защо тези с по-скъпите коли не ги спират .
Защото ги знаят всичките,Тоест кат и МВР е равно на мафия .
Знам как дори и да хванат някого след 30 минути ,а по някога и след 5 минути го пускат .
Държавата ни с тъпите закони е прецакана .
Последнете в ютуб как руснаци и украинци се защитават и борят срещу своеволието на метсните КАТ - тоест ДАИ или ДПС .
Снимат ги с камери и си отстояват правата.Бих се радвал и тука да стане така .
А защо не и ние да ползваме пролуки в закона .Като един от тях е че не си носим синия талон (ушким) глобата по закон е 10 лева .
Другото нещо на което много се хващат нашенци ,е да слизат от колите си ,не се давайте толкова лесно хорааааааааа.
В закона пише той може да ви помоли ,но вие не сте длъжни да се съгласите .
И други и други щуротиики има много .Наи -важното е никога да не навеждаме глави надолу .
И пак ми е жал за населението ,тероризират се най-вече коли от низкия и средния клас ,където хората са и без това смачкани от живота !!!
vvvvv

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 11 Апр 2011, 8:13

Колеги ,сега питах един приятел катаджия и му казах за случката .Казах името на този дето ме е спрел
и той му звънна пред мене по телефона .Онзи ТЪПАНАР ме бил спрел защото му било много интересно какво БМВ е това .)))
Брей а аз се чудих тука два дена . Егати любопитните куки ..................
vvvvv

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 11 Апр 2011, 9:27

Не всички катаджии са еднакви, както и не всички хора които карат БМВ. Хората говорят как катаджиите се заяждали, а не споменават как им се е разминавало за малко нарушение с думите "Айде тръгвай ама да си го оправиш тва" или "Лек път ама по-бавно, че има трафик".
За съжаление всеобщото мнение за служителите на пътна полиция не се различава много от всеобщото мнение за хората със стари БМВ-та.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Апр 2011, 12:44

BMW M5 super написа:Колеги ,сега питах един приятел катаджия и му казах за случката .Казах името на този дето ме е спрел
и той му звънна пред мене по телефона .Онзи ТЪПАНАР ме бил спрел защото му било много интересно какво БМВ е това .)))
Брей а аз се чудих тука два дена . Егати любопитните куки ..................

Tова трябва да те радва, при мен също се случва и куките много се кефят, освен ако не поглеждат в багажника, защото там е панаир :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i vanus 94г.

Мнение от CivilWarrior » 11 Апр 2011, 13:07

Това че те спират си е чиста случайност.Аз карам черен мат Е34 и до сега не са ме спрели нито веднъж в софия :mhihi: иначе си ме спират наи често за по-висока скорост
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 11 Апр 2011, 14:09

Абе колеги :mhihi: Като реши да те спре, ще те спре ако ще и с трабантюга да си :) ... Мен също ме спират редовно, ама кво да се прави. Голяма работа... не спират само БМВ-та камоли пък само Е34... най- често спират всякакви видове доставчици, дилъри и какви ли не спедитори. Не си мислете че пробират само БМВ-та. Щото като ме спре мене кво, нищо не може да ми каже, а през това време ще мине хлебаря без товарителница и куката губи ;) примерно...

А и няма нищо "техническо" в темата... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 11 Апр 2011, 14:12

аз като карах едно клио временно, забравих какво е да те спират полицаите :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 11 Апр 2011, 15:56

benzin написа:аз като карах едно клио временно, забравих какво е да те спират полицаите :mhihi:

И мен ме спряха снощи в 12 преди караулката , осветяваха ме , гледаха ме ......вътре вънка и накрая единия от тримата вика :
Абе , откъде го извади тва бмв бе ?
И аз ...МИ направих си го :) , и айде по живо по здраво :) ..в 12 вечерта не мое да съм приличал на дилър , хаха!

Изображение
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 11 Апр 2011, 16:40

Трябваше да кажеш - Oт малко си го отгледах :D
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 11 Апр 2011, 19:22

JIKI_RACER написа:
benzin написа:аз като карах едно клио временно, забравих какво е да те спират полицаите :mhihi:

И мен ме спряха снощи в 12 преди караулката , осветяваха ме , гледаха ме ......вътре вънка и накрая единия от тримата вика :
Абе , откъде го извади тва бмв бе ?
И аз ...МИ направих си го :) , и айде по живо по здраво :) ..в 12 вечерта не мое да съм приличал на дилър , хаха!

Изображение

Много ме кефи и това бмв .
Трепач е , ще имаме май срещи с Кат пак ))))
vvvvv

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 11 Апр 2011, 19:47

След като се изясни защо често спират колегата BMW M5 super, мога да внеса малко ред с нетехническите теми :lalala:

Предишна

Назад към E34