Хайде да ми е честита придобивката :)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25

Re: Хайде да ми е честита придобивката :)

Мнение от shopaza » 10 Фев 2011, 22:31

slavianko написа:
shopaza написа:Тези дни си чакам оригиналният маркуч от дросела до дебитомера и да си сложа оригиналната кутия и да изчистя малко там и после почвам лека полека по окачването да работя.Също така видях и разбрах че от единият колектор и по точно от снадката ми изпуска там и трябва да видя дали е стегната като хората но тези дни несам я карал и неми е останало време да погледна как е .Иначе установих че съединителя ме псува и си е почрти свършил още от какво съм си взел колата но нали несмея да я напъна :lol: Та доста работи избройх мисля че за сега стигат и в процес на работа ще има снимки :yes: :bchug:
Тоя маркуч го имам в пълно здраве. Купих го чисто нов преди 3г и малко след това го махнах понеже турбинирах колата и сложих силиконките. Ама щом си намерил вече ...

чакам го подяволите 4 дена вече като чели сега го правят.. :ranting: Славянко офертирай ме и да видя ако мога да се откажа ще се откажа от тея :dummy: Баси хората от балканстар през магазин и 4 дена чакам като чели пеша ми го носят
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 10 Фев 2011, 23:08

shopaza написа:
slavianko написа:
shopaza написа:Тези дни си чакам оригиналният маркуч от дросела до дебитомера и да си сложа оригиналната кутия и да изчистя малко там и после почвам лека полека по окачването да работя.Също така видях и разбрах че от единият колектор и по точно от снадката ми изпуска там и трябва да видя дали е стегната като хората но тези дни несам я карал и неми е останало време да погледна как е .Иначе установих че съединителя ме псува и си е почрти свършил още от какво съм си взел колата но нали несмея да я напъна :lol: Та доста работи избройх мисля че за сега стигат и в процес на работа ще има снимки :yes: :bchug:
Тоя маркуч го имам в пълно здраве. Купих го чисто нов преди 3г и малко след това го махнах понеже турбинирах колата и сложих силиконките. Ама щом си намерил вече ...

чакам го подяволите 4 дена вече като чели сега го правят.. :ranting: Славянко офертирай ме и да видя ако мога да се откажа ще се откажа от тея :dummy: Баси хората от балканстар през магазин и 4 дена чакам като чели пеша ми го носят

Колега забрави за тези официалните доставчици. Пиши на ЛС да те насоча към правилния колега.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 11 Фев 2011, 1:28

шопазе, в балкан стар едва ли имат складова наличност за квото и да било за Е34 :mhihi:

иначе с мерак ще стане колата.... и аз сега стягам една 124ка и до момента съм вътре над 2 бона.... и още над 1000 имам да давам... ама мерак се гаси с пари 8)
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25

Мнение от shopaza » 11 Фев 2011, 9:46

Механджията написа:шопазе, в балкан стар едва ли имат складова наличност за квото и да било за Е34 :mhihi:

иначе с мерак ще стане колата.... и аз сега стягам една 124ка и до момента съм вътре над 2 бона.... и още над 1000 имам да давам... ама мерак се гаси с пари 8)

ако ти трябват перфектни врати имам с ел машинки и тнт :lol: широки лайсни оригинални :lol: Бе и аз нали пежото правих та налях матеряли само 6 бона и ми остана сега едно хубаво цялостно боядисване да му правя ахах.

ох да са еа нали и аз мерцедеси само карах и в главата ми е балкан стар :banghead: В дару кар питаха от магазина и казаха че имали там на склад УШ 3 дена ма ха де няма го още :ranting:
Изображение

Предишна

Назад към E34