Експлоатация с демонтирано виско

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: Експлоатация с демонтирано виско

Мнение от Zubcho » 17 Яну 2011, 21:50

Djelebov написа:Някой знае ли защо кола с жалузи загрява по-бързо?! Преди да позагрее колата и да отвори термостата вода през радиатора не би трябвало да минава и теоритично това колко бързо загрява колата при затворен термостат, не би трябвало да зависи нито от липсата на жалузи, нито от липсата на виско, нито от липсата на радиатор дори???!!!??

Щото ДВГ е затворен от всякъде - от пред, от зад, от ляво, от дясно, от горе, от долу. И като не го духа нищо мн. ясно, че ще загрява МНОГО бързо. После щората се отваря, термостата отваря и ти е топло.

Аре стига с тая тема.

Можеш да си махнеш виското, ако си сигурен, че перката на климатика ти работи. Риска обаче и тя да не сработи и да си строшиш колата е голям.

ТОЧКА :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 17 Яну 2011, 22:12

Пресиян Василев написа:
momo-1st написа:ами аз съм с оригинално монтирани жалузи на бимата,та веднъж по невнимание бях измъкнал маркучето на вакуумчето което ги отваря и затваря,може би около седмица карах така доде забележа тая работа и като се замисля нямаше особено голяма разлика във времето на загряване, ама може и да се бъркам и да не съм обръщал внимание! не споря

Вакуума контролира затварянето им.С изваден маркуч стоят отворени.
Зьбчето е право на 90% тая шукариика не работи

а аз точно в поста преди твоя съм написал че си работят идеално,просто не съм обръщал внимание! :wave: :bchug:
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 18 Яну 2011, 0:14

Добре бе аз не мога да ви разбера вече!!! tsb_bg какво става колега? Седиш и ми обясняваш как трябва да ме наказаваш за това че плюя двайските и осирам тема след тема,а тая малоумщина вече върви седмица и нищо не казваш... Какво е това не мога да разбера...тая тема е невероятно малоумна и безполезна!!!!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 18 Яну 2011, 1:11

Заключвам темата, защото всички гледни точки бяха повторени поне по два пъти.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 18 Яну 2011, 4:31

BULL3T написа:Добре бе аз не мога да ви разбера вече!!! tsb_bg какво става колега? Седиш и ми обясняваш как трябва да ме наказаваш за това че плюя двайските и осирам тема след тема,а тая малоумщина вече върви седмица и нищо не казваш... Какво е това не мога да разбера...тая тема е невероятно малоумна и безполезна!!!!

Колега BULL3T има установен начин да се изрази несъгласие или недоволство от поведението (решенията) на всеки модератор или член на форума. Въздържай се от коментари в темите, как модератор "седи и ти обяснява как трябва да те наказава" а прочети правилата и най-вече ги спазвай, за да не се окажеш в положение да "седиш и да четеш форума без да можеш да пишеш в него". Предупреждаван си многократно ....

Колкото до тази тема за мен е трудно да намеря подходящ коментар (думи) относно такива "високо технологични" решения .....
Това е и причината да си замълча - просто си представям какво ще се получи ако отговоря подобаващо на човек изразил подобно мнение:
pepitoooooooooo написа:Колега Shishmanov, спокойно можеш да го махнеш виското, няма проблем.... Не обръщай внимание на укоряващите постове, същността на форума е да изразим опит и кое колко издържа в български условия. Пусни им юздите на ония с парите, нека са велики...

И в случая проблема не е в това, че автора на темата не знае и пита, а в категоричните отговори на колеги с "личен опит" ....

Предишна

Назад към E34