Мерси!
Модератор: Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: три въпроса за тдс..
_65536_kb_sec_ написа:трябваше и термостата да махнете, ама ако е като на М50 с пластмасова тапа грам не препоръчвам преди пътуването да го правиш
АКО ИКАШЕ кърпа да изближе твоите лиги-бих я купил.моя те дръж се естествено

а НА заека са му спрели скаип-а .затова пише тук
то ВЪПРОСИТЕ СА ТИ ДВА
КИ ЩЕ МИ СМЕНИ МАРКУЧИТЕ И КОИ ЩЕ МИ СТЕГНЕ СКОБИТЕ

-----------------------------
Колега, АКО ИСКАШЕ да помогнеш щеше да уважаваш малко повече и този който пита, и тези които отговарят и тези които четат и се опитват да научат нещо ново ....
Както си почнал да пробваш до къде стига търпението на хората във форума, силно се надявам твоя скайп да не е спрян за да има къде да изразходваш енергия
tsb_bg

by ''kompleksa''
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: три въпроса за тдс..
така.. течеше най-външната тръбичка..а не маркуч.. в смисъл като застанеш срещи колата дясната.. маркучите са нови.. Изолирахме го и сега работи без радиатор на купето.. аз съм решил да пътувам и през ноща за всеки случай.. Абе при условие че тоя мотор като му доливах като видях че капе след 400км лапна 2л вода а преди това дори не минаваше стрелката или ще се окаже егати железния М51 или скоро ще му свърши живота и ще се обаждам да ме дърпат по пътя..
Ама сега сериозно.. Понеже тук за една тръбичка днеска ми взеха 60е за диагностика цените ми почваха от трицифрена сума.. така че на късмет както ме е докарала така и ще пътувам на обратно.. то нали знаете че когато много внимание се обръща тогава се проявяват всичките проблеми..

Последна промяна uricatoli на 12 Юли 2010, 17:38, променена общо 1 път
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Мерси!
Знаете ли.. ще се оправям сам.. просто на хората които разбират им е писнало да се занимават с такива новаци като мен.. отидох на сервиз защото 2 дена се мъчих сам да оправя проблема при нула разполагаемост с инструменти и на пек от 40 градуса слънце.. И защото се намирам на майната си.. ако си бях в родния град вообще нямаше дори да влезя в този форум да питам нещо друго.. А вярно.. малко останаха хората както каза Иван.. Пожелавам ви лек ден! аз някак ще успея да се прибера дори на въже.. но повече няма да пропиша тук! 
Чак ме е яд че си продадох е36-цата за да мога да си взема колата която наистина ми харесва.. а именно е34..

Чак ме е яд че си продадох е36-цата за да мога да си взема колата която наистина ми харесва.. а именно е34..

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4