Мерси!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Re: три въпроса за тдс..

Мнение от ivan. » 12 Юли 2010, 16:35

_65536_kb_sec_ написа:трябваше и термостата да махнете, ама ако е като на М50 с пластмасова тапа грам не препоръчвам преди пътуването да го правиш :no:

АКО ИКАШЕ кърпа да изближе твоите лиги-бих я купил.моя те дръж се естествено ;) :!: :!: :!:
а НА заека са му спрели скаип-а .затова пише тук

то ВЪПРОСИТЕ СА ТИ ДВА
КИ ЩЕ МИ СМЕНИ МАРКУЧИТЕ И КОИ ЩЕ МИ СТЕГНЕ СКОБИТЕ :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bchug: :bchug: :!: :!: :!: :!:

-----------------------------
Колега, АКО ИСКАШЕ да помогнеш щеше да уважаваш малко повече и този който пита, и тези които отговарят и тези които четат и се опитват да научат нещо ново ....

Както си почнал да пробваш до къде стига търпението на хората във форума, силно се надявам твоя скайп да не е спрян за да има къде да изразходваш енергия

tsb_bg
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 12 Юли 2010, 17:07

Ванко,

:dunno:

споко...
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 12 Юли 2010, 17:12

ddddk написа:Ванко,

:dunno:

споко...

Е ЗАЩО да е споко :dunno:
Изображение
by ''kompleksa''

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 12 Юли 2010, 17:20

така.. течеше най-външната тръбичка..а не маркуч.. в смисъл като застанеш срещи колата дясната.. маркучите са нови.. Изолирахме го и сега работи без радиатор на купето.. аз съм решил да пътувам и през ноща за всеки случай.. Абе при условие че тоя мотор като му доливах като видях че капе след 400км лапна 2л вода а преди това дори не минаваше стрелката или ще се окаже егати железния М51 или скоро ще му свърши живота и ще се обаждам да ме дърпат по пътя.. :mhihi: Ама сега сериозно.. Понеже тук за една тръбичка днеска ми взеха 60е за диагностика цените ми почваха от трицифрена сума.. така че на късмет както ме е докарала така и ще пътувам на обратно.. то нали знаете че когато много внимание се обръща тогава се проявяват всичките проблеми..
Последна промяна uricatoli на 12 Юли 2010, 17:38, променена общо 1 път
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: Мерси!

Мнение от uricatoli » 12 Юли 2010, 17:34

Знаете ли.. ще се оправям сам.. просто на хората които разбират им е писнало да се занимават с такива новаци като мен.. отидох на сервиз защото 2 дена се мъчих сам да оправя проблема при нула разполагаемост с инструменти и на пек от 40 градуса слънце.. И защото се намирам на майната си.. ако си бях в родния град вообще нямаше дори да влезя в този форум да питам нещо друго.. А вярно.. малко останаха хората както каза Иван.. Пожелавам ви лек ден! аз някак ще успея да се прибера дори на въже.. но повече няма да пропиша тук! :yes:
Чак ме е яд че си продадох е36-цата за да мога да си взема колата която наистина ми харесва.. а именно е34.. :bowdown:
Изображение

Предишна

Назад към E34