Странно изпотяване на предното стъкло.....от какво????
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: Странно изпотяване на предното стъкло.....от какво????
Абе колеги,
Не знам къде ги карате тез коли, ама Варна е най-мръсният и най-гнусният град в нашата Татковина, аз карам предимно градско 7-10К км/год. и си сменям филтъра на купето веднъж годишно с доволно евтин такъв и нямам проблеми с духането, мухането, изпотяването и прочие.
Лично мнение: малко прекалявате с тая смяна на 3 месеца... и това на фона на теми за мазгоч, фритюрници, гъзец и прочие.
С най-добри чувства поздрави,
Д
Не знам къде ги карате тез коли, ама Варна е най-мръсният и най-гнусният град в нашата Татковина, аз карам предимно градско 7-10К км/год. и си сменям филтъра на купето веднъж годишно с доволно евтин такъв и нямам проблеми с духането, мухането, изпотяването и прочие.
Лично мнение: малко прекалявате с тая смяна на 3 месеца... и това на фона на теми за мазгоч, фритюрници, гъзец и прочие.
С най-добри чувства поздрави,
Д

Това за Варна го не знаех ама и такъв пробег на година с колело може да се направи , на три месеца най-много четири ( зависи от настроението
)щото минавам по 30 хилядарки минимум и ми пада дебита СЛЕД тия месеци пробег затова не си го усетил щот таман да ги докараш и то време ти било и маслото да смениш тъй де няма да дъртее. И аз с най-добри чувства ама живота е шарен пък и има сигурност хора дет ги въртят на месец и половина десет хиляди . Всеки божи ден съм в тая кола минимум по два часа и жега и студ си ги усещам не като да не или за 15 минути до работата да стисна зъби . Нямам идея , но си се замърсяват , факт е , а не ми се иска да ги оставям съвсем бъгясани , това е .

- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Аз имам същият проблем с запотяването на стъклата днес свалих половината табло и се оказа пукнато радиаторче, колата е е32 с климатроник някой да има идеи колко ще струва примерно ново е не оригинално не бмв де. 

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
dobromir написа:Аз имам същият проблем с запотяването на стъклата днес свалих половината табло и се оказа пукнато радиаторче, колата е е32 с климатроник някой да има идеи колко ще струва примерно ново е не оригинално не бмв де.
Провери в М Комплект 33 , там имаше и започваха от 50лв на горе, а вариянт втора рака също е удачен ноо носи рискове
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
jullydjs написа:dobromir написа:Аз имам същият проблем с запотяването на стъклата днес свалих половината табло и се оказа пукнато радиаторче, колата е е32 с климатроник някой да има идеи колко ще струва примерно ново е не оригинално не бмв де.
Провери в М Комплект 33 , там имаше и започваха от 50лв на горе, а вариянт втора рака също е удачен ноо носи рискове
Благодаря колега аз по принцип съм от Бургас а този магазин където ми препоръчваш сигурно е от София . Та както и да е ако наистина е към 50-60 лева ново, по добре новичко отколкото втора употреба ..

- jullydjs
- ентусиаст
-
dobromir написа:jullydjs написа:dobromir написа:Аз имам същият проблем с запотяването на стъклата днес свалих половината табло и се оказа пукнато радиаторче, колата е е32 с климатроник някой да има идеи колко ще струва примерно ново е не оригинално не бмв де.
Благодаря колега аз по принцип съм от Бургас а този магазин където ми препоръчваш сигурно е от София . Та както и да е ако наистина е към 50-60 лева ново, по добре новичко отколкото втора употреба ..
Имат и online пазаруване

- Affalterbach
-
-
- Кара: BMW 520i v24
- Мечтае да кара: ЗАЗ 968А
Колеги предстои ми и на мен същата операция със свалянето на конзолата. Реших да пиша тук, за да не правя нова тема. Интересува ме следното, ако е повредено радиаторчето, а не уплътненията като при колегата. Има ли някаква разлика в радиаторчетата на моделите със и без климатик?
- jullydjs
- ентусиаст
-
Affalterbach написа:Колеги предстои ми и на мен същата операция със свалянето на конзолата. Реших да пиша тук, за да не правя нова тема. Интересува ме следното, ако е повредено радиаторчето, а не уплътненията като при колегата. Има ли някаква разлика в радиаторчетата на моделите със и без климатик?
Съвет

- supertoshe
- Потребител
-
- Кара: E32(730i) and E34(520i)
Здравейте колеги, имам подобни проблеми с парното, проблема ми е че едната от металните тръби към радиаторчето сълзи на няколко места и трябва да я сменя, но не успявам да го направя. Откъм двигателя съм разкачил маркучите но от вътрешна страна на ламарината между двигателя и купето трите тръбички минават през една метална пластина с пластмасов накрайник(над нея има две моторчета за клапите) и не мога да видя как да я охлабя или разглобя за да издърпам тръбите от там.( Вече трети ден
). Ще се радвам някой ако ме насочи.

- Dimitar_VN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525д
Здравейте,колеги от скоро и аз се сдобих с БМВ е34 със същият проблем изпотяваше предното стъкло от шофьорската страна.Благодарение на това ,което сте писали тук и аз успях да извърша сам процедурата.Но проблема не изчезна веднага ,а след известно време докато улегнат новите гумички.Хайде със здраве
ако има проблеми ще рева колата е 520И със плочка мотора. 

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4