Ремонтна сбирка е34 НЕДЕЛЯ 15.03. зала Фестивална 10:30

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Къде искате да направим 1-ва ремонтна сбирка в неделя 15.03 от 10:30ч.?

Анкетата свършва на 15 Мар 2009, 21:33

Пред блока на Стоян в кв.Толстой (65538_kb_sec)
19
37%
Паркинга на зала Фестивална
28
55%
Друго място (Напиши го в темата)
4
8%

Общо гласове : 51
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Мар 2009, 16:02

Zubcho написа:
JIKI_RACER написа:
Zubcho написа:Около паркинга на зала Фестивална блокове няма, и щом се намери инвертор мисля, че нещата са доста добре.

Тази неделя софиянци няма да ходят по родните си места тъй като в събота е работен ден. Като гледам ще се съберем над 15 коли и едва ли ще има място пред блока на Стоян за всички.

Ще почакаме да се развие още малко темата/анкетата и в четвъртък ще определим място на ремонтната сбирка. Аз си мисля, че където и да я направим ще е готино, защото ще се съберем заедно и ще си спестим 20,30,50 лв. за майстори, но за сега паркинга на зала Фестивална ми изглежда най-добрата оферта.

Поздрави

Изчакай по Великден няма да има никъде коли пред блоковете и със Стоянчо ще си чукате и тракате на воля , щото ще сте си двамата само :mhihi: , взимате си по 3 кренвиша и 2 бири и сте перфект !

Заядливко аз гледам да спестя някой лев, защото съм безработен. Ако имаш против нашата сбирка моля те не идвай и не коментирай излишно. Ходи си на майстори да си даваш парите на тях. Целта на сбирката е взаимопомощ, не нещо др.

Сбирката ще е тук в Сф, но всички могат да се чувстват поканени.

Поздрави

Абе май не разбра кво казах , ама прочети пак 2 3 пъти ..
А за ходенето по майстори - всичко е относително и е според зависи ;) .
Предпочитам да изкарам днес 200 лева и да дам за майстор 50 , отколкото да си загубя един ден и ли половин за нещо и да спестя 50..
Не ме е страх от големи разходи , страх ме е от малки приходи ;)
Ай със здраве и нека гаечните ключове бъдат с вас !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 10 Мар 2009, 17:11

JIKI_RACER написа:
Zubcho написа:
JIKI_RACER написа:
Zubcho написа:Около паркинга на зала Фестивална блокове няма, и щом се намери инвертор мисля, че нещата са доста добре.

Тази неделя софиянци няма да ходят по родните си места тъй като в събота е работен ден. Като гледам ще се съберем над 15 коли и едва ли ще има място пред блока на Стоян за всички.

Ще почакаме да се развие още малко темата/анкетата и в четвъртък ще определим място на ремонтната сбирка. Аз си мисля, че където и да я направим ще е готино, защото ще се съберем заедно и ще си спестим 20,30,50 лв. за майстори, но за сега паркинга на зала Фестивална ми изглежда най-добрата оферта.

Поздрави

Изчакай по Великден няма да има никъде коли пред блоковете и със Стоянчо ще си чукате и тракате на воля , щото ще сте си двамата само :mhihi: , взимате си по 3 кренвиша и 2 бири и сте перфект !

Заядливко аз гледам да спестя някой лев, защото съм безработен. Ако имаш против нашата сбирка моля те не идвай и не коментирай излишно. Ходи си на майстори да си даваш парите на тях. Целта на сбирката е взаимопомощ, не нещо др.

Сбирката ще е тук в Сф, но всички могат да се чувстват поканени.

Поздрави

Абе май не разбра кво казах , ама прочети пак 2 3 пъти ..
А за ходенето по майстори - всичко е относително и е според зависи ;) .
Предпочитам да изкарам днес 200 лева и да дам за майстор 50 , отколкото да си загубя един ден и ли половин за нещо и да спестя 50..
Не ме е страх от големи разходи , страх ме е от малки приходи ;)
Ай със здраве и нека гаечните ключове бъдат с вас !

Е-е-е ти все нямаш време и пари изкарваш, голям бизнесмен си. И като знам, че живееш в Дружба, до Слатина са ти 2 км. Едва ли ще изхабиш много бензин/гъз за да дойдеш и да пиеш по 1 бира/кола/кафе с нас.

За мен лично срещата с колеги, които познавам и такива, с които ще се запозная, не е загуба на време, а напротив - ще създам нови контакти и ще изкарам един приятен ден чоплейки се по моя и чужди автомобили. След като помогна на някой с нещо в края на деня ще се чувствам удовлетворен, че съм направил 1 добро нещо. Живота не е само и единствено пари.

И да знаеш никой не те кара насила да правиш ремонти или да помагаш на някой. Стой си на работа в почивния ден и изкарай 50/100/200/500/1000лв. щом ти така ще се почувстваш удовлетворен.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Мар 2009, 17:16

Ама някъде казах ли ,че няма да дойда да пия кафе кола или бира с вас ? Ако не ме отвее вятъра нанякъде ще мина да ви видя кви ги вършите!При условие ,че съм навъртял 1000км тия 3 дена не мисля проблема да е в 3те км да дойда до залата....лафа тръгна от местата пред блока на Стоенчо , ама карай,бира да има.
А за работата и парите е една друга тема и няма смисъл да я захващаме точно тук и сега....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 10 Мар 2009, 17:50

хехе, абе вие какво се карате, зъбчо остави го - явно не знае, що е то кефа да си погубиш целия ден да си човъркаш... аз принципно имам пари за майстори... но те са за тежките блъскания и прочие, сега по интериора както е в случая е много по забавно да отидеш нейде.... да се фане интернет...... стойо да пусне КИС ЕФЕМ или неговата сърботека...
и придружено с коментари ремонта да върви весело то дори не е ремонт а човъркане..
а относно мен - аз ремонти няма да правя аз ще съм с алдито :) :lalala: :lalala:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Мар 2009, 18:18

kowalski написа:хехе, абе вие какво се карате, зъбчо остави го - явно не знае, що е то кефа да си погубиш целия ден да си човъркаш... аз принципно имам пари за майстори... но те са за тежките блъскания и прочие, сега по интериора както е в случая е много по забавно да отидеш нейде.... да се фане интернет...... стойо да пусне КИС ЕФЕМ или неговата сърботека...
и придружено с коментари ремонта да върви весело то дори не е ремонт а човъркане..
а относно мен - аз ремонти няма да правя аз ще съм с алдито :) :lalala: :lalala:

Ела с БМВто да видиш къф мастор съм ,специално за теб ще разбъркам каноконлит със сапун и ще ти залепим резервоара ;) !
Обичам да си лежа по колата един ден и да си губя времето , ама по предпочитам да лежа до някоя гола мадама и си губим заедно времето ;).... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 10 Мар 2009, 18:28

Инвертор имам - 300 вата, ама не съм в движение нещо. В скоро време ще ме посещавате. Дано е скоро, че полудях без кола.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 10 Мар 2009, 19:39

Колеги има доста голяма вероятност в неделя и аз да дотърча до София да се почовъркам с вас по бимите Ви за да помогна с каквото трябва, имам некой друг що годе добър инструмент и ще се радвам да влезне в полза за каузата. За целта обаче ако пристигна ще се наложи да знам къде да дойда, затова моля уточнете къде ще е РАНДЕВУТО ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 11 Мар 2009, 0:28

Айде народе на работен полу ден, колко повече толко по добре, па и да се позапознаем, за да не се надуваме един на друг по светофарите :twisted: абе кеф да има, аз лично че си сипа два литра масло у праговете и вратите да не гният :mhihi: и да турите големите жанти еи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 11 Мар 2009, 10:18

:yes: :yes: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 11 Мар 2009, 11:55

Навремето имаше: Ленински съботник :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 11 Мар 2009, 12:04

Казвайте къде ще се "гледаме" и от колко часа?
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 11 Мар 2009, 18:21

mikluho написа:Казвайте къде ще се "гледаме" и от колко часа?

Нещата клонят към паркинга на зала Фестивална 10:30. Утре вечер ще променя първия пост и заглавието на темата ако нещата се задържат така в анкетата.

Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 11 Мар 2009, 19:32

Zubcho написа:
mikluho написа:Казвайте къде ще се "гледаме" и от колко часа?

Нещата клонят към паркинга на зала Фестивална 10:30. Утре вечер ще променя първия пост и заглавието на темата ако нещата се задържат така в анкетата.

Поздрави.

Резултата е равен ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 11 Мар 2009, 20:43

Ееее специално ще си направя нов ник - явно един глас е решаващ :D

По темата аз неделя май с реното ще съм, какво стана с тока че неразбрах имаме ли или нямаме ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 11 Мар 2009, 21:37

хехехе, а последно събота или неделя или 2та дни....
а относно мойта.... Мойта е друга тема.... аз съм алди-фен вече ....
просто трябва да се ремонтира по малко а да се кара повече :)
но сега как да не се отзова на колегите ;) ....все пак още не съм продал кораба на лорд вейдър... тъй че ... :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34