ИСКАМ И АЗ БМВ :) (ДАДОХА ЗАЕМ ГАДОВЕТЕ)
Модератор: Технически модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
_65536_kb_sec_ написа:май ти намерих една петица
само нека и се сменят консумативите
много готина е и всичко по нея е оригинално
прегледах мотор и окачване - супер е
няма пукане няма тропане но нека се сменят консумативите и тогава да говорим![]()
![]()
иначе 520и с М20Б20
страхотно върви
бате не се обиждай ама с това м20 е34 изобщо не върви да не говорим за страхотно

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
3900 с газов инжекцион и перфектно запазена на външен вид и салона е добре...
Колега, познаваш, непознаваш - виж хвани някой който е по-запознат и го води да я видите пак заедно. Просто тази цена е смешна ако всичко е наред ...

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
и пак
Човека от горубляне явно се е объркал днес е коригирал цената на 4999лв ,хъмммм -чакаме сега експертната оценка на майстора пък ще видим ?!?!?!?!?
ИНАЧЕ МЕРСИ НА ВС. ЗА ОТЗИВИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ,щЕ МИНА ДА ОГЛЕДАМ ВС. ВЪЗМОЖНО И ТОГАВА ЩЕ РЕША
ИНАЧЕ МЕРСИ НА ВС. ЗА ОТЗИВИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ,щЕ МИНА ДА ОГЛЕДАМ ВС. ВЪЗМОЖНО И ТОГАВА ЩЕ РЕША
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
еми казал съм ти за какво става дума
един приятел си я внесе за него ама няма да има възможност и нея да кара и затова реши да я продава
тя още е с транзитни номера защото той я докара на самоход
един приятел си я внесе за него ама няма да има възможност и нея да кара и затова реши да я продава
тя още е с транзитни номера защото той я докара на самоход

Re: и пак
saint85 написа:Човека от горубляне явно се е объркал днес е коригирал цената на 4999лв ,хъмммм -чакаме сега експертната оценка на майстора пък ще видим ?!?!?!?!?
Колега, често минавам през Горубляне и днес спрях да я видя, щото ми стана интересно.
Колата е зле. Убита е от каране и доста и личи. Освен това има много пребоядисвани части--предният капак, десният заден калник + десните врати. Не е нужно да си спец за да ги видиш--по едните детайли има много надраскано от четките на автомивката, по другите няма. Освен това не са успели да отцелят цвета на боята. По задния десен калник новата боя е паднала, явно не е боядисвано добре. Има и разминаване по фугите на предния капак.
Запали трудно, от втория опит. Има някакъв проблем, но това може да го каже майстор.
Не е ясно защо не искат да се кара на майстор. Първо нямаше номера, трябвало на платформа. След това като казах, че става и на платформа, човека каза, че не му се губело време с такива евтини коли

Ако толкова искаш да е "нов внос" и си готов да я купиш без да я водиш на сервиз, отивай в Дупница. И без това тая кола от там е дошла и по пътя е поскъпнала с 1000-1500лв

За мен по-разумния вариант е кола от собственик в БГ.
таи кат чета гледам че ги ;ознавате от снимките коя година са моита ще ми кажете ли коя година е а,а месец примерно а и сащо 6-така брато си работи така не че нещо просто като си гледам двигателя и кат го слушам как рабпти ми стаа мн яко кат на барци и яростни 2 ония мустанги на място как работеха е моита не чак толкова ама както и да е
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Мерси много колега за предупреждението и че си отишъл да я видиш за боята знам аз за това и смъкнах 500 лв ама това ,че не иска да я водя никъде е ясна работата мерси пак за препоръката явно няма да е тая
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега, каквото и да вземеш за тази цена все ще има забележки. И аз когато взех моятя й намерих доста забележки, но все пак това е кола на сериозна възраст и трябва да се има в предвид, че не всички хора са като нас тук-в този форум. Тук всички сме фенове на марката и искаме машините ни да са в отлично състояние и да ни радват. Другите хора гледат просто да лашкат и това е... не ги е грижа в какво състояние е колата-карат докато издържи и я хвърлят/продават
Братовчед ми казва че в гърция имали един лаф : "Каквото плащаш-взимаш" ... ами така си е. И моята кола има забележки, но знам какво съм платил за нея, друг е въпроса че при покупката на кола на старо, винаги си вътре и само можеш да се молиш да улучиш поне малко... Дори и в мобилето да разгледаш, има за по 7-8 бона Е34-ки и то без газ... та да не говорим и за газов инжекцион... запазените и добри машини си струват цифра! Питай Пенчев дали ще ти даде неговата за 4-5 бона (само като пример го давам)-евала на момчето-не дава нещо да се обади и вече е подменено с ново (като изключим инцидента с нивомата, но както вече казах, при тази възраст на автомобилите ни е напълно нормално!). Още с първия си поств темата ти, ти казах че знам как се чувстваш-като го чета-сякаш чета моята история (само където не бих го написал по твоя начин
). искам също така да отбележа, че трябва да имаш на ум, че с взимането на автомобила разходите ти не приключват... дори и да е перфектно поддържана колата... Аз като купувах моята усетих че нещо потропва отпред вдясно, но си викам "чудо голямо, то ше е някой накрайник/носач (не знаех че на БМВ-то са цели носачи). Като отидох на сервиз излезна че трябва да сменям : ляв горен носач, десен горен и долен, двете биалетки и дълга кормилна щанга
и от това аз чувствах "просто чукане, което е нормално за разни автомобили като Оpel и VW
Все се чудя-ако тези неща бяха разбити на един опел-сигурно щеше да се е разглобил на пътя
а 34-ката не го усещаше-майсторите казаха че така е карана колата с години и може и да кара още доста, но ако искам да карам БМВ, а не талига, е добре да ги сменя-така и направих и повярвай сега карам "друга кола" - обичкам си я страшно много
вярно има си още неща които трябва да се пипнат, ама то неможе... ще си я карам и ще й се радвам-мечтах си над 2 години за нея (от както покарах за 1 час Е34-ката на един приятел М20В20). Пожелавам ти да случиш на автомобил и да му се радваш много... и Тя да те радва! УСПЕХ колега!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз днес звъннах на Росен да го питам обаждал ли си му се и той ми вика "Не,никой не ми е звънял" и аз малко се озадачих ...
Добре,че Иван е имал път и я е огледал,поговорил 100% съм сигурен ,че колата е бомба със закъснител
Имаше една тема тук в Е34 ,някой колега питаше за цена за неговата Е34-ка,много хубава ми се видя - той купува Е38 и тази я продава.Виж назад,попреразгледай темите и ще я намериш - не беше много отдавна ...
п.с. Еееех аз попаднах на една тема в М5 борд-а от 2003 година наскоро.Група фенове на Е34 ///М5 от централна Европа се събират в Мюнхен и правят уникален тур през Австрийските алпи и после в швейцарските
Уникален снимков материал,разказано с много любов и по едно време хората бяха се натъкнали на уникална E34 Alpina B10 3,0 Touring 4X4. Ама то-о-олкова запазена,то-о-олкова красива ,ма как немА една фуга да не е така ,както я е сглобил Джеки във фабриката.По стечение на обстоятелствата се оказа ,че колата се е продавала в селото на един мой приятел ,където и аз съм ходил не веднъж - близо е до Санкт Мориц ... 19 000 CHF й се търсиха на колата,всички ахкаха и охкаха по нея ... Кога ли всички Е34 ентусиасти тук ще можем с един замах да си купуваме такива автомобили , там в Швейцария съм се нагледал на М-ки и Алпини и все в уникално състояние ... Разказвам това ,защото и аз минавам чат-пат покрай Горубляне и в движение виждам какви коли се продават
Мъка ми става когато някой много запален по модела ентусиаст иска да си купи такъв автомобил ,но поради финансови пречки не може да отдели нужната сума и да си внесе автомобил гледан,пазен и такъв че човек като седне в него и да не му се иска да слезе никога
Георги Пенчев
Добре,че Иван е имал път и я е огледал,поговорил 100% съм сигурен ,че колата е бомба със закъснител

Имаше една тема тук в Е34 ,някой колега питаше за цена за неговата Е34-ка,много хубава ми се видя - той купува Е38 и тази я продава.Виж назад,попреразгледай темите и ще я намериш - не беше много отдавна ...
п.с. Еееех аз попаднах на една тема в М5 борд-а от 2003 година наскоро.Група фенове на Е34 ///М5 от централна Европа се събират в Мюнхен и правят уникален тур през Австрийските алпи и после в швейцарските

Георги Пенчев
Ако ще си купуваш кола по боята недей.А и да знаеш че БМВ-то си е мало сделка с дявола, мисли добре дали искаш такава кола, не че те разубеждавам ама за да ти е читаво бмв-то от тая годима то трябва сам да си направиш т.е. да разглобиш всички и да го зглобиш пак като отстраниш всички проблеми , така ще му имаш пълно доверие и тогава ще караш бмв.Така или иначе проблем може от всякъде да изникне при покупката на стара кола ако ще и цената и да е много висока даже нарочно я вдигат за да не се усъмниш.И имай предвид че всички тези бмв-та са палили гумите поне по сто пъти и са карани като за последно и по магистралите понеже са бмв-та и трябва така да се карат уж.Друг минус е че като тръгнеш за сервиза като те видят от далече написват по още една нула зад всяка цена щото се предполага че ще имаш МНОООГО пари за да я оправиш и нищо да и няма пак ще ти измислят нещо.Иначе като коли са много здрави и сигурни и никога няма да те остай на пътя като другите марки ако я поддържаш както и се полага, аз лично за това си я взех за да знам че като тръгна за някъде колата няма да е причината да не стигна, но това само ако са изпълнени горните условия.
Иначе избора ти е добър това е един от най удачните мотори на бмв а за серията е34 проста се знае.
А и има един лаф "Не съм си земал мерцедес или бмв за да го карам на гас" така че сам си прави изводите ако искаш да я газифицираш просто не и отива.
Моята я земах много зле и всичко главно сам и с помощ от познати монтъори.
Иначе избора ти е добър това е един от най удачните мотори на бмв а за серията е34 проста се знае.
А и има един лаф "Не съм си земал мерцедес или бмв за да го карам на гас" така че сам си прави изводите ако искаш да я газифицираш просто не и отива.
Моята я земах много зле и всичко главно сам и с помощ от познати монтъори.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Мирчев, брат ако обичаш въздържай се откъм изказванията за газификацията, че пак ще стане бунт ..... кой както може, за каквото има джоб или в нашите случаи - "на каквото ни е кеф"
Сега е на мода спора газ - бензин/метан ........ преди 6 месеца беше "дебитомер за М50 или глава за М51" ..... такава е модата ко да прайми

Сега е на мода спора газ - бензин/метан ........ преди 6 месеца беше "дебитомер за М50 или глава за М51" ..... такава е модата ко да прайми