как се променя разхода при други гуми

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ksedo » 28 Сеп 2006, 15:36

Темата си е хубава!Ама сопола zack да земе да млакне за малко че е глубав бате!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 28 Сеп 2006, 16:17

ksedo написа:То се вижда кои къв е и по-полечка с обидите мишоци прости!Големи маистори се извъдихте бе!А колко сум писал си е моя работа!Вапроса тука е колко сум чел оооо разбирачи (или само писачи)
Господин читанка :mhihi: Не змам колко си чел ама даже не си си направил труда да прочетеш внимателно за темата. Сигурно ти си ми навигатор в колата и знаеш колко зареждах преди и сега. Аиде занапред да не даваш подобни изявления неподготвен. А и аз не обиждам никой като си пускам темите. Ако пък ти имаш намерение да ме обиждаш да го направим на четири очи не тук да пълним темата на човека със спамове.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 28 Сеп 2006, 19:46

Заключвам темата, защото:
1. Повече от половината мнения нямат нищо общо с първоначалната идея(такъв огромен офтопик не бях виждал отдавна)
2. Тези лични обиди и нападки нямат място в този форум поне докато аз съм модератор тук. Няма да ги трия само по една причина: да ви видят всички потребители акъла.

И още нещо, Кседо, не те знам колко си чел, виждам колко си писал. Но според мен това няма нищо общо с поведението ти. Ако имаш нещо към някого - решавай си го на лични съобщения. Предупреждавам те официално, че при нов опит да обиждаш публично ще трия всичките ти мнения, независимо дали съдържат ценна информация или са просто глупости. И за да не почустваш лично отношение, ще кажа, че до сега съм трил без да предупреждавам и смятам да продължавам да го правя. Нито си първият, нито ще бъдеш последният. Това го приемете като предупреждение към всички, които пишат в подфорум Е34. Това е технически подфорум и няма място за лични нападки или коментари извън темата.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Сеп 2006, 9:05

Искам и аз да помоля всички потребители на подфорум Е34 да спазват правилата и благоприличния тон ,така както ко направи Иво в горния пост :!:

Подфорум Е34 е технически такъв и тук място за обиди и нападки няма и няма да има :!:

Колегата Zack е предупреден вече,моля ви не давайте поводи за подобни действия :!:

До момента тук се пише доста цивилизовано и това винаги ме е радвало,но нека не разваляме приятната атмосфера с дразги и последващи предупреждения и наказания :!:

Благодаря ви за разбирането :!:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34