Питане за интеркулер
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- jogr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: MIG29
Re: Питане за интеркулер
кичоне написа:Турбото е 2260 с вакум....Управлението си е с моя вакум от старото турбо,но е преправен малко(инфо не мога да дам,защото не го правих аз)....Ще се опитам по натам да изкопча инфо за това.......Развърта се от 1500 оборота,което ме радва определено....за сега надува на 1,5 ама и не мисля да го надувам още....така е добре....
Колата чипосана ли е? Аз чух за същия вариант, като се слага клапана от фабричната турбина, но на обратно!!! После закачаш манометър и се почва с насройките... Да кажа само , че това е слух- нямам налична турбина от 3.0д за да пробвам...
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Да вакума на 3д действа на обратно и поради тази причина е пипан моя...колата не е с чип за момента.....при така направена,колата върви доооста добре....сложих компа за половин час на един авер,който е с чип и стана още по-агресивна(чипа е правен специално за същия мотор като моя със същата турбина)....но с чипа при каране в лютеницата,започна да загрява......За сега е без чип....първо ще мисля вариант с охлаждането и тогава,ще надя чипа иначе съм го поръчал вече....

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
кичоне написа:Да вакума на 3д действа на обратно и поради тази причина е пипан моя...колата не е с чип за момента.....при така направена,колата върви доооста добре....сложих компа за половин час на един авер,който е с чип и стана още по-агресивна(чипа е правен специално за същия мотор като моя със същата турбина)....но с чипа при каране в лютеницата,започна да загрява......За сега е без чип....първо ще мисля вариант с охлаждането и тогава,ще надя чипа иначе съм го поръчал вече....
Значи така хвърлена бомба, ми звучи като научна фантастика. Снимай турбото и дай подробно описание какво е направено по него. Как точно се управлява ъгъла на лопатките?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3