Проблем с тдс-а.
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- IMPULS
- Потребител
-
- Кара: E46 compact, e38, e65, s1000rr,
- Мечтае да кара: Всички BMW-та
Re: Проблем с тдс-а.
zvetiko написа:Колега, зависимоста е обратна.Както vladobate ти казва, тези 0.8 са много, не малко, при това много-много.
![]()
Фабричните стойности са от 5-7, коя стойност да се нагласи се избира в зависимост от износването на двигателя, за да върви добре колата се пуска около 3, това 0.8 е много голямо количество гориво и трябва да го намалиш до 3-5. Може и от това да ти идват останалите грешки.
А това от "starting fuel delivery" или от "basic fuel delivery".Фсъщност може ли да ми поясните,коя за кое отговаря.И двете ли настройки при минус обогатявам а при плюс обеднявам.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
С местене на плочката на ГНП по надлъжната ос на колата променяш количеството на впръсканото гориво. С въртене на ГНП по надлъжната ос променяш момента на впръскване на горивото.
- IMPULS
- Потребител
-
zvetiko написа:С местене на плочката на ГНП по надлъжната ос на колата променяш количеството на впръсканото гориво. С въртене на ГНП по надлъжната ос променяш момента на впръскване на горивото.
Да колега тва го знам,но дис ми дава двете настройки които мога да ги променям софтуерно.Но не знам кое на какво влиае.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
IMPULS написа:zvetiko написа:С местене на плочката на ГНП по надлъжната ос на колата променяш количеството на впръсканото гориво. С въртене на ГНП по надлъжната ос променяш момента на впръскване на горивото.
Да колега тва го знам,но дис ми дава двете настройки които мога да ги променям софтуерно.Но не знам кое на какво влиае.
Колега, от къде точно ги променяш софтуерно и как се прави.

- IMPULS
- Потребител
-
zvetiko написа:IMPULS написа:zvetiko написа:С местене на плочката на ГНП по надлъжната ос на колата променяш количеството на впръсканото гориво. С въртене на ГНП по надлъжната ос променяш момента на впръскване на горивото.
Колега, от къде точно ги променяш софтуерно и как се прави.Означенията, за които питаш е това, за което говорим.
От "Special Function" във DIS след това настройките който писах по горе имаш да настройваш от -2mg до 5mg а другата не се сещам от колко до колко беше.

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3