Повдигане на задницата.
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- mitashki
- Потребител
-
- Кара: МиГ39
- Мечтае да кара: Союз-ТМА
- Детайли за колата: High Voltage
Re: Повдигане на задницата.
Някой да предложи сервиз в Младост или Студентски град ?
БМВ 525 Е34 192 к.с. 94г. за съжаление с ГАЗ
Та да си доидем на думата. Преди броени дни смених задните пружини, без да сменям амортисьорите ( убедиха ме че са здрави ), ефектът беше точно никакъв. Беше, и си остана като немска овчарка, а като се натоварим за уикенда задната гума съвсем се скрива. Вероятно решението е подложки между тампона и купето, както и е оригиналният кит според колегата Jullydjs . Пружините бяха сменени със препоръчаните за модела ( не усилени, не скъсени, не удължени или някакви други ) марка Lesjöfors - студенонавити. Цената им беше около 130 лв за двете. Започвам да си мисля дали оригиналната и стойка не е такава !? И все пак с няколко сантиметра по-нагоре като че ли би стояла по естественно. Надявам се да съм бил полезен !
Та да си доидем на думата. Преди броени дни смених задните пружини, без да сменям амортисьорите ( убедиха ме че са здрави ), ефектът беше точно никакъв. Беше, и си остана като немска овчарка, а като се натоварим за уикенда задната гума съвсем се скрива. Вероятно решението е подложки между тампона и купето, както и е оригиналният кит според колегата Jullydjs . Пружините бяха сменени със препоръчаните за модела ( не усилени, не скъсени, не удължени или някакви други ) марка Lesjöfors - студенонавити. Цената им беше около 130 лв за двете. Започвам да си мисля дали оригиналната и стойка не е такава !? И все пак с няколко сантиметра по-нагоре като че ли би стояла по естественно. Надявам се да съм бил полезен !
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е естествено че оригинално не е виснала задницата .Мойте както казах по нагоре съм ги сменил със нови усилени се водят за е34 сини на цвят и вече 4 години си е добре.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
OTKA4EN написа:БМВ 525 Е34 192 к.с. 94г. за съжаление с ГАЗ
Слагай си едни подложки от долу на пружините колега,и не си давай парите на вятъра! 6 месеца карам е46 комби с подложки без никакви грижи!

- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
Подложка от 124ка влиза точно в тампона (горе)
има ги 3 размера така че има избор
миналата седмица си вдигнах моята
цената 18лв. к-та 2бр
сложих ги м-у 3 и 4
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... ing_strut/
има ги 3 размера така че има избор

миналата седмица си вдигнах моята
цената 18лв. к-та 2бр
сложих ги м-у 3 и 4
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... ing_strut/
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
///peter написа:Joro2004 написа:Тоя вариант с пълненето отпада. Няма да пълня амортесьори на 20год. Исках просто някой да ме ориентира в цените ама като гледам няма кой. Ще трябва пак да откривам топлата вода. Но ме учуди това, че е нямало разлика с нови пружини. Странно. Ще сложа и подложки ако трябва. Но ще сменя всичко. Ако някой е купувал нови части нека сподели откъде, марки, цени.
Колега, аз мога да ти кажа цена за кони спорт и ейбах пружини - 1700лв за комплект 4 бр и от двете.
Не слушай какво ти говорят, че нямало разлика ново/старо. Какви ли не щуротии съм чел тук
Братле Д2ките са по 1700 лв дрифт сериите,дето е ебати амортисьора ти ми говориш за кони спорт на тия пари... тия луди ли са?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3