Изумителна кола

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв
Мечтае да кара: Памела Андерсен
Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри

Re: Изумителна кола

Мнение от dobromir » 01 Апр 2012, 16:40

rottweiler написа:
Bavarishe написа:вие се ебавате,но 57 000 км са си 57 000 км.Просто такова състояние няма да докараме на наще щайги,каквото и да им правим :|

:shock: Тъкмо се е разработила

НЕ тъкмо вече всичко почва да се разпада и да прави проблеми, ако почнеш да я караш всеки ден .. ще ти съдере кожата от ремонти ..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M

Мнение от fox1981 » 01 Апр 2012, 16:51

Това е интересно....Ай да видим кой ще я купи и после ще разберем и за ремонтите.Има вариант да не е зле(даже изобщо) но пък годинките са си годинки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 01 Апр 2012, 20:42

MaxMeyer написа:Не съм виждал колата на дъртия :mhihi: Но защо давате за пример кола която е доста далече от оригинална Е34-ка.Двигателя не е от Е34,пребоядисвана,претапицирана и т.н. Не че му е лоша колата на Живко(много си е хубава) но е далече от това което са направили в завода.Човека описва кола на 57 000 която изглежда като нова.Ако ще 518 да е тя е като нова и всичко и е оригинално.
К'во му е на М30 бе ? :mhihi:

Ами далече е да ти кажа...доста назад са в завода :) . Я сподели кво са направили в завода ?
Тя и сток си беше доста добре ама има една приказка за гроздето нал я знаеш? 3 литра ве 8 си го карайте. 3.0 six in line е друга бира.
А и да допълня , кое не и е ориигинално на мойте бре ? Всичко си е от бмв , са мое да 10 години по ново...ама нямам нищо от лада , москвич и т.н. Аз си я харесвам и ако ще я продавам ще искам доста повече пари от дядката :) , а някой ден мое аз да съм дядката, ааххаах!

ПО темата , тая кола ако някой я земе да я кара 2 месеца ще се разлопа като каруца сичко гумено ще сдаде ама как да е.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 01 Апр 2012, 21:07

JIKI_RACER написа:
MaxMeyer написа:Не съм виждал колата на дъртия :mhihi: Но защо давате за пример кола която е доста далече от оригинална Е34-ка.Двигателя не е от Е34,пребоядисвана,претапицирана и т.н. Не че му е лоша колата на Живко(много си е хубава) но е далече от това което са направили в завода.Човека описва кола на 57 000 която изглежда като нова.Ако ще 518 да е тя е като нова и всичко и е оригинално.
К'во му е на М30 бе ? :mhihi:

Ами далече е да ти кажа...доста назад са в завода :) . Я сподели кво са направили в завода ?
Тя и сток си беше доста добре ама има една приказка за гроздето нал я знаеш? 3 литра ве 8 си го карайте. 3.0 six in line е друга бира.
А и да допълня , кое не и е ориигинално на мойте бре ? Всичко си е от бмв , са мое да 10 години по ново...ама нямам нищо от лада , москвич и т.н. Аз си я харесвам и ако ще я продавам ще искам доста повече пари от дядката :) , а някой ден мое аз да съм дядката, ааххаах!

ПО темата , тая кола ако някой я земе да я кара 2 месеца ще се разлопа като каруца сичко гумено ще сдаде ама как да е.

Минути за реклама :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Мнение от MaxMeyer » 01 Апр 2012, 22:18

На него и час за реклама няма да му стигне :mhihi:
Понеже ми намирисва на поредния спор...Казвам с уважение ,колата ти е хубава но не е задължително всички да припадаме по нея.Понеже ме попита кое не е оригинално на Е34 в твоята...Твоя волан не го монтират на Е34,подлакътника също,двигателя,тапицерията не е правена в БМВ както и боята.И няколко други неща но ти си ги знаеш.Може да са хубави и да си ги харесваш тези неща но понеже от БМВ са "назад" не са ги слагали в Е34 :D Надявам се да не ме разбереш погрешно. :yes: Относно народната приказка,аз грозде си имам сладко и не ми киселее чуждото :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 01 Апр 2012, 23:38

Нищи оригинално нямам,страдам м :lol: юного и на събора няма да са покажа щото мноо точки ще ми отнемат :)

Абе много мога ти говоря,ама кат оочнеш да доливаш оригинален антифриз ,че 4 странуци обезвъздушавам. Айде точете се за събора,остайте я мойта кошара.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMeyer » 02 Апр 2012, 9:50

Абе направи се че не ме разбра ама както и да е. :D
Относно въздуха никой не се е родил научен. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 02 Апр 2012, 10:07

MaxMeyer написа:Абе направи се че не ме разбра ама както и да е. :D
Относно въздуха никой не се е родил научен. :yes:

Ми ако беше питал щях да ти кажа бря ,
щях да ти кажа ,че като падне водата и колата не минава на газ , кат и набиеш една газ пада темпратурата в редуктора и минава на бензин и не иска да мине на газ....и все таквиз подобни.
Че може и с 5 литра вода да работи и да доливаш 3 дена докато се нагласи а ти да си мслиш къде ми е водата с оригиналния антифриз и защо оригиналният изпарител от бмв не прехвърля :)..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaxMeyer » 02 Апр 2012, 13:16

Ааа мойта няма толкова оригинални неща понеже не е изумителна :mhihi: :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 02 Апр 2012, 13:50

MaxMeyer написа:Ааа мойта няма толкова оригинални неща понеже не е изумителна :mhihi: :P

Мойта изобщо не е изумителна ,само дето някои се изумЛяват вследствие лоша преценка на табелката отзад :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 02 Апр 2012, 18:26

Има телефон на собственика на изумителната кола, ако някой говори с човека и иска да сподели нещо за тази кола, моля да ме уведоми с ЛС. Ако някой чувства своята кола също толкова изумителна, моля да пусне нова тема, в която да се продължим да се изумяваме :).

Предишна

Назад към E34