Е30 или Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Е30 или Е34

Мнение от cod-cdbp » 24 Яну 2012, 15:45

Бате не знам за каква Е32-ка говориш с ръчка, някак си не върви... Майтапа на страна, но дори и горепоказаната Чайка е автоматик ;)
Иначе личен съвет - 525i с М20 смятам, че ще те направи много щастлив. Може и с М50, вярно и повечко кончета е, но старото си е друга бира ;)
Изображение

Аватар
Кара: bmx

Мнение от vinio » 24 Яну 2012, 16:00

Около 3 бона :roll:

...да те ориентирам в цените на гледаните е34-ки.Прави ми впечатление,че в чужбина са по-скъпи,а в бг има една две такива на пазара .

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... RT&lang=ru

http://www.autoscout24.ch/Search/List.a ... earto=1995

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Добави сега и тунинга,който си намислил,плюс факта че една кола не е само да я купиш и си направи изводите за тоя модел....
п.п според мен не им пада цената,а пазара се залива с гробници на изживяване.
п.п 2 по-добре руският им еквивалент с тоя бюджет,това на шега де :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от BaFTa » 24 Яну 2012, 16:58

Тунинга едва ли ще се прави преди да минат 1-2 години ;) (Ако евентуално взема де)
Знам, че не е само да я купиш. Трябват регистрации, прегледи, обслужване.. Стават към 5...

Ладичките между другото наистина не са зле (тия от снимките) :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: квото има
Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto

Мнение от Dakataaa » 24 Яну 2012, 21:06

Не можете да сравнявате 2 сьвсем различни като концепция коли....поне според мен.. А аз силно се сьмнявам ,че това момче изобщо знае кво иска :nono: :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 24 Яну 2012, 21:15

Dakataaa написа:Не можете да сравнявате 2 сьвсем различни като концепция коли....поне според мен.. А аз силно се сьмнявам ,че това момче изобщо знае кво иска :nono: :help:

Иска да изправи някой завой, аз така го усещам :ranting:
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 24 Яну 2012, 21:21

Мяташ се на последната обява от БГ за 6500 и си в играта. Това е моя съвет. По-направена от тази кола, няма да намериш да се продава на тези пари в БГ (че и извън) Виждал съм я на живо и със собственика сме пили по няколко кафета и знам горе доле колко пари са наляти в колата.

Не ти препоръчвам е30, че гният и са бездънна яма, е36 всеки кара, а е34 с точно този М пакет, салон, мотор и джанти има 1.

Успех
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 24 Яну 2012, 21:57

Zubcho написа:Мяташ се на последната обява от БГ за 6500 и си в играта. Това е моя съвет.

И ще и ебе мамата на тази кола за една година. Нито ще я поддържа като Жико, нито ще я жали като него :idea:
Нищо против нямам автора на темата, но колата на Жикито не е за лапе. Или поне според мен всичкият труд на нашия колега ще отиде в Надин.
Аз лично, ако бях на място на Жикито не бих дал тази кола на човек, който разчита тати да му помогне да си купи кола :idea:

Към автора на темата: колега, сигурно си много готин. Убеден съм в това и ще си позволя да ти дам съвет: купи си най-евтиното Е30, което намериш в България. Без значение мотор и прочие. И ако след 1 година си готов да отидеш с тая кола на националния събор, то тогава си готов за обермител класе :idea:

Това от мен с най-добри чувства :bchug:

Поздрави,
Д
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 24 Яну 2012, 22:20

Много готина тема,искрено се забавлявам с нея :mhihi: повече такива трябва да има-единия сравнява Е32 с Чайка,другия щял с 20 инчов хром да гледя кисело тези с Хамърите въобще пълна идилия :mhihi:

///ivanE30 написа: чуството да караш е30ска е доста различно от това да караш е34ка...просто са различни усещанията за кола ;) ,а за можене всички могат :driving:g:

това е истината и според мен :yes: Хубавото на тези два модела е че са от една епоха и носят духа на времето си-духа на старите истински бангий :yes: Е34-ката също е бездънна яма,особено ако си почитател :yes:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 24 Яну 2012, 22:35

BENZINO VN написа:Много готина тема,искрено се забавлявам с нея :mhihi: повече такива трябва да има-единия сравнява Е32 с Чайка,другия щял с 20 инчов хром да гледя кисело тези с Хамърите въобще пълна идилия :mhihi:

///ivanE30 написа: чуството да караш е30ска е доста различно от това да караш е34ка...просто са различни усещанията за кола ;) ,а за можене всички могат :driving:g:

това е истината и според мен :yes: Хубавото на тези два модела е че са от една епоха и носят духа на времето си-духа на старите истински бангий :yes: Е34-ката също е бездънна яма,особено ако си почитател :yes:

Може и повече от бездънна яма да бъде, ако си почитател и имаш мъни :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Яну 2012, 10:31

ddddk написа:
Zubcho написа:Мяташ се на последната обява от БГ за 6500 и си в играта. Това е моя съвет.

И ще и ебе мамата на тази кола за една година. Нито ще я поддържа като Жико, нито ще я жали като него :idea:
Нищо против нямам автора на темата, но колата на Жикито не е за лапе. Или поне според мен всичкият труд на нашия колега ще отиде в Надин.
Аз лично, ако бях на място на Жикито не бих дал тази кола на човек, който разчита тати да му помогне да си купи кола :idea:

Към автора на темата: колега, сигурно си много готин. Убеден съм в това и ще си позволя да ти дам съвет: купи си най-евтиното Е30, което намериш в България. Без значение мотор и прочие. И ако след 1 година си готов да отидеш с тая кола на националния събор, то тогава си готов за обермител класе :idea:

Това от мен с най-добри чувства :bchug:

Поздрави,
Д

E30 и Е34 са две различно като концепция коли , само фаровете са им еднакви отпред :) .
3 страници се изписаха , пича си пита и надали е решил.Избора се прави като покараш- имам ги и двете коли нямат база за сравнение.
Относно тая последната Е34 в БГ мобиле ако я вземе токущовзел книжка надъхан младеж да кисеелее пред хамърите ще я кара точно една седмица , даже са му много . На първия дъжд ще е или във вратите крив или челен някъде, а може и 3 месеца без книжка (100км в града не се разбират).
Та това е... да каже ще купувам-да се хабим са в случая е излишно .
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Потребител
Аватар

Мнение от BaFTa » 25 Яну 2012, 13:06

1. Не говорете какъв палачор и шофьор съм като не ме познавате
2. Не вярвам тоя над мене да си е купил колата със собствени пари, когато е бил на 17.

Щял съм да се врежа челно, да я блъсна отстрани.. Поне знам защо искам кола, а не като вас да имам перфектна кола за 6-7 бона (толкова сте наляли в тях) и да я карам с 90 само напред.. Четете "Страхотни истории" и се радвайте на сънищата на другите.

Това прилича на всички останали форуми в България - питаш и всички ти казват колко си тъп! :no:
--------------------------------------------
Колега смекчи тона :!:

Колкото до форума той е такъв какъвто е и никой не е тук насила

PS Лично аз не виждам по какво могат да се сравнят Е30 и Е34. Всяка със собствените си достойнства и в крайна сметка напълно различни

tsb_bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Яну 2012, 13:40

BaFTa написа:1. Не говорете какъв палачор и шофьор съм като не ме познавате
2. Не вярвам тоя над мене да си е купил колата със собствени пари, когато е бил на 17.

Щял съм да се врежа челно, да я блъсна отстрани.. Поне знам защо искам кола, а не като вас да имам перфектна кола за 6-7 бона (толкова сте наляли в тях) и да я карам с 90 само напред.. Четете "Страхотни истории" и се радвайте на сънищата на другите.

Това прилича на всички останали форуми в България - питаш и всички ти казват колко си тъп! :no:

PS Лично аз не виждам по какво могат да се сравнят Е30 и Е34. Всяка със собствените си достойнства и в крайна сметка напълно различни

tsb_bg

Ама ти вече шофьор ли си ? :mhihi:
Остай 7 бимберици и искам да видим колко време ще я караш :mhihi: .... 6 7 бона викаш , ми доста повече са , да кажем двойно .
Тоя над теб на 17 последното за което мислеше е Е34 .На 17 мисли за образованието си и за това какъв ще станеш или какъв келеш ше останеш.
И тоя над теб на 17 години е имал повече трудов стаж от теб сега , ама тва е друга тема.
Пак тоя над теб - колата си я купи на 28 във сток вид и на 32 е във вида в който я виждаш .
За разлика от тебе страхотни истории не чета , ама виж мога да попиша ама има проблем - неграмотен съм.

Няма ли кой да я заключи тая тема ?
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 25 Яну 2012, 15:00

ай ся и ти недей да говориш като не познаваш тоя над тебе ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 25 Яну 2012, 22:21

JIKI_RACER написа:

tsb_bg

Ама ти вече шофьор ли си ? :mhihi:
Остай 7 бимберици и искам да видим колко време ще я караш :mhihi: .... 6 7 бона викаш , ми доста повече са , да кажем двойно .
Тоя над теб на 17 последното за което мислеше е Е34 .На 17 мисли за образованието си и за това какъв ще станеш или какъв келеш ше останеш.
И тоя над теб на 17 години е имал повече трудов стаж от теб сега , ама тва е друга тема.
Пак тоя над теб - колата си я купи на 28 във сток вид и на 32 е във вида в който я виждаш .
За разлика от тебе страхотни истории не чета , ама виж мога да попиша ама има проблем - неграмотен съм.

Няма ли кой да я заключи тая тема ?

Жико обясни ни кой над кого е писал, че хич не схванах. Тури по един прякор на всяка точка, че нали съм си тъпичак и не разбрах. :lol:

П.П. В моя кенеф съм подминал 7те бона и съм го купил за 6500лв. Лелее ако сега имах тея пари взимам на Жико парахода и отивам да киселея по БМВ сбирките. ТДС-а остава за експерименти и лигавщини.

П.П.П. (чете се Приемо-Предавателен Протокол :mhihi: )
Към колегата който иска да си закупи е30 или е34:
Въпросната кола (която и да е е34 без 1.8 мотора) иска кинти. Примерно едни накладки са 80лв предни, дискове 160лв пак предни. Харчи над 12/100 бензин/дизел градско каквото и да правиш. За газ не претендирам. ГО е 240лв. Данък пак толкова. Ако вземеш някой кенеф ще се видиш в чудо. Аз лично се видях в 2 даже :mhihi: Искам да кажа, че ако до сега си карал на баща ти пежото и се качиш на е30/е34 особено с по-големите мотори верно може да се осучеш около някой стълб.

Не се засягай, но ако си млад шофьор е най-добре да си вземеш някоя мн. евтина кола, да я очукаш в трафика и тогава да се мяташ на нещо по хубаво/скъпо/голямо.

Имам лични наблюдения над служебните коли и колегите ми които се учат да карат на тях. Непрекъснто има дебилни щети, криви джанти, спукани картери и какви ли не безумия. Даже докато бях в колата бях свидетел как една колежка я издра.

Историята познава една наточена е28 535i търкаляща се през таван точно от млад шофьор. Тогава просто й подал газ до долу и задницата тръгнала. Съсипаха много гледана кола от келешлък. Визирам e28-цата на MadVanio.

Успех
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 26 Яну 2012, 0:36

Тук много се изписа - и смислено и безсмислено!
Към автора - ако твърдо си решил, купувай бензинова Е34-ка и няма какво да те уплаши, ако не издевателстваш над нея. :yes: Имам такава от 10 години и знам какво приказвам :winky:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Предишна

Назад към E34