E 34 в Ebay

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Re: E 34 в Ebay

Мнение от \MITETO\ DSB » 08 Юли 2011, 1:13

boris_k написа:Е като са оригинални и струват повече от колата, трябва да и седят добре ли? :mhihi:
Екстериора е пълна безвкусица и на тази от ebay, и на тази с оригиналните джанти. Не случайно М-пакета за Е39 е правен за Е39 и М-пакета за Е46 е правен за Е46.
Стокова Е34 в отлично състояние изглежда в пъти по-добре от тази пернишка скулптура на лошия вкус.

А на теб като не ти харесва аз какво да направя :?: За джантите дали трябва да седът добре. За мен и човека дето ги е сложил седът добре. ;)
Ето ти снимка на старата ми кола. На мен ми харесва така и така съм си я направил.
Изображение
ПП Защо се хабя като едно си баба знае едно си баба бае. :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 08 Юли 2011, 7:57

Наистина колата е много гледана и си личи, че с голямо желание си я е правил човека. За жалост и на мен не ми харесват броните и праговете макар и на Ригер. Може би броня на Рейсинг Дайнамикс или Шницер щеше да е по-оригинално. Всеки си има вкус де. Факт, че колата е доста силна. Дано иде в човек който да я оцени.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 08 Юли 2011, 8:03

\MITETO\ DSB написа:А на теб като не ти харесва аз какво да направя :?: За джантите дали трябва да седът добре. За мен и човека дето ги е сложил седът добре. ;)
Ето ти снимка на старата ми кола. На мен ми харесва така и така съм си я направил.
ПП Защо се хабя като едно си баба знае едно си баба бае. :bowdown:

И какво ся, като ми даде снимка на твоята трябва да ахна и да почна да ги харесвам ли? :mhihi:
И твойта на нищо не мяса, развали ли сте хубавата броня, ако въобще е истинска. ;)
Никой нищо не те кара да правиш, изразяваме мнения, явно не търпиш други освен своето.
Като си те кефи си я карай, качвай си джанти каквито ти харесват и наистина не се хаби да убеждаваш.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Юли 2011, 10:55

\MITETO\ DSB написа:Викаш оргиналната седи по добре като щтръклица :mhihi:

Какво не и харесваш на оригиналната?Друг факт е, че повечето брони не са поддържани, и приличат на гъз!Ето ти пример за оригинална предна броня на Е34, която е повече от перфектна, сега кажи пак, че седи като щръклица!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 08 Юли 2011, 11:16

А...... ква е идеята на та'а тема и защо е в техническия ???
:banghead:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 08 Юли 2011, 11:18

Идеята е да поакаме малко :)
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

Предишна

Назад към E34