Към колегите с оригинална аларма

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Към колегите с оригинална аларма

Мнение от cod-cdbp » 04 Юли 2011, 16:15

rottweiler написа::bowdown:
За сега варианта с ново е на заден план, че кеша е кът, но автоморгите в района ще бъдат обходени до една.

Пусни тема в купува, може да се изнамери, аз лично си купих моето чистак новичко, и съм супер доволен.
Само че от много акъл сега трябва да му закупя частта която се отваря + една заготовка, за да знам че комбинацията Оригинални и неоригинални части, прави конструкцията слаба :paranoid:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 12 Яну 2012, 14:08

Разгледах темите за обучение,но има информация само за ключовете с 2-3 бутона,за този от снимката възможно ли е обучение и ако някой знае как се действа.От тази кола си е,преди си работеше,но сега не реагира.Не е от батерията.Колата е е36..но предполагам че ако има обучение за този модел ключ е еднакво.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Яну 2012, 14:12

Този не е много заводски ключ.
А и мисля, че не подлежи на обучение, а просто работи.
Виж под седалката какво се крие :winky:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е34 Touring M50B20

Мнение от KUTSARA » 14 Яну 2012, 23:12

Здравейте колеги.Ще започна малко от далеко...
Преди няколко годинки закупих на старо Е34 Touring '94.Колата е докарана от Италия.Пича от който я купих ми обясни,че си има аларма,ноо дистанционното от което се задейства(от оригиналния ключ) е загубено,и си я карам с резервния ключ.Та значи,алармата си работи,поне като съм махал акумулатора,след като го сложа започват да мигат аварийните и диода на алармата вътре в купето-което ме навежда на мисълта,че алармата си бачка.Намерих един ключ с вградено дистанционно от Е34-ка от моргата,но не съм сигурен дали може да се обучи,и да работи с тази аларма.Не съм много вещ в тия неща,така че ако някой може да удари едно рамо с някой друг съвет,как да обуча дистанционното,или дали изобщо това дистанционно е за тая аларма,ще съм много благодарен.Не ми се иска да слагам друга аларма,все пак оригиналното си е оригинално.Ключа който намерих от моргата е с един бутон,точно такъв,какъвто е бил и оригиналния,с който алармата е работела(поне от приказките на предишния собственик)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Emil Boev » 05 Фев 2012, 12:38

Здравейте колеги алармата ми е фабрична на БМВ и искам да попитам имали някаква опция да се направи по чуствителна?
Питам защото на скоро ми откраднаха СД-то и алармата не се е включила.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i E36
Мечтае да кара: BMW M3 GTR
Детайли за колата: Бързо Мощно Возило

Мнение от Gungrave » 09 Юни 2012, 14:41

на един приятел му усилихме чувствителността от кутииката под кората на волана..
Изображение

Предишна

Назад към E34