Перо за чистачка
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Перо за чистачка
Ами проблемите ти са били такива,защото:
1-во не си си сглобил перата както трябва.
2-ро и докато си сменяш чистачките с такива от 57лв. ако не внимаваш пак може да изтървеш рамото и да насолиш стъклото.

Ако вдигам с неоригинален крик и колата падне дали причината ще е в крика или в това,че не е подпряна
1-во не си си сглобил перата както трябва.
2-ро и докато си сменяш чистачките с такива от 57лв. ако не внимаваш пак може да изтървеш рамото и да насолиш стъклото.

Ако вдигам с неоригинален крик и колата падне дали причината ще е в крика или в това,че не е подпряна

8.32
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе да ви кажа, от години карам с някакви пера от 2,50 лв. Изкарват около година и половина читава работа, после започват да мажат, но поносимо. Т.е., ако ги сменям всяко лято ще ми струва 2,50 годишно. Та колко години трябва да карам за да добутам до 60 лева??? Не знам защо си мислите, че скъпите чистачки са по-качествени? Преди време в 5та скорост май го гледах, правиха тест на различни чистачки. Оказа се, че най-евтините не отстъпват на най-скъпите. Горе-долу е като с дънките. Но всеки си знае! Аз лично смятам да продължавам да си слагам пера от по 2,50. А за монтажа, купувайте си 62 см, не режете нищо, гледайте къде е засекът на пружинните ламели и притискайте там крепежите на раменете. ТОЛКОВА!!!

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега " Бос", мислех да го дам този пример с дънките, но нали сме маняци на марката... и затва ни подиграват, дето си купуваме ефтини неща, който нема пари и не може да си купи скъпо- не е никъв ентусиаст
па аз ще си карам с комплекта за 5 лв, качеството съм повече от сигурен, че е сходно. Но тук не това е проблема. Работата е, че не е "ореженал" , купено от някой дистрибутар, знам ли какъв и на кой - кой е във форума.. Дано някои колеги, прочели това се замислят дали да продължават спонсорството на....... еди-си кои вносителили ,разпространители на УЖ ореженал части... но истината е, че ще продължават много хора да си купуват разни неща, само защото са купени от----- или са на фирма-----, малко тъпо е, а? Никой не кара насила друг да си дава парите и никой от нас няма право да се сърди на друг, въпрос на личен избор. След като знам Истината, аз съм го направил.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
Гумените ми чистачки (т.нар. "банани") ми чистят идеално.Много съм доволен
П.п. : и все пак си возя оригиналните бошовски в багажното за всеки случай

П.п. : и все пак си возя оригиналните бошовски в багажното за всеки случай

- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Mисля,че в първия пост човека питаше откъде да си купи оригинални пера,а не как се прави "тупан-техно".Вярно всички пера чистят-цената и качеството са личен избор.НО има и хора с ограничени възможности/финансови/,които все пак искат точната част за колата си-без приспособления и преправки
Излишно е заяждането! 

Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3