ЛЕД свтлини
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: ЛЕД свтлини
Аз взех такива диодни крушки които бях пъълен боклук...Отворих ги разкарах всички диоди и им налепих по 9 SMD-та от LED матрица,стана ОК
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
колега от Варна съм.
а и май се разубедих за тея ЛЕД светлини, както каза един колега по-горе, светлината е студено-бяла и наистина ще развали всичко. Та на мен ми хрумна друга идея. Свалям същите крушки отзад и ги слагам отпред(те и без това не се включват при отваряне на колата, само при ръчно включване), и отзад слагам по-малко W, защото разбрах, че такива лесно се намирало.
а и май се разубедих за тея ЛЕД светлини, както каза един колега по-горе, светлината е студено-бяла и наистина ще развали всичко. Та на мен ми хрумна друга идея. Свалям същите крушки отзад и ги слагам отпред(те и без това не се включват при отваряне на колата, само при ръчно включване), и отзад слагам по-малко W, защото разбрах, че такива лесно се намирало.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
? задните не се включватр ли ...При мен светкат и трите плафона при отваряне.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- kespanok
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Както трябва !
- Мечтае да кара: 1971 Buick Riviera
D_U_D_E_ написа:колега от Варна съм.
Извинявай , не съм погледнал че си от Варна

Все пак може някой друг да се възползва от информацията.
С поздрави ,
Васил
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
BABHOMED написа:? задните не се включватр ли ...При мен светкат и трите плафона при отваряне.
задните са с по две крушки, и светват другите.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-

Колеги, да не пускам нова тема бих искал да попитам някой слагал ли е на габаритите от LED крушките които са с диоди SMD 5050.
Ако е слагал да сподели как светят, кой модел си заслужава защото стигнах до извода, че обикновените крушки светят със сила около 120 lm. А диодите от модел SMD 5050 дават грубо 13lm.
на брой. Спрял съм се на един модел който е с девет SMD 5050 и по мои сметки идва към 117lm.
Вторият модел на който съм се спрял е с 13 SMD 5050 който идва някъде към 169lm. ама цената му е 15лв за брой.
Мисълта ми е някой ако е слагал от тези модел да сподели мнение на кой модел се е спрял и как светят?
Ако е слагал да сподели как светят, кой модел си заслужава защото стигнах до извода, че обикновените крушки светят със сила около 120 lm. А диодите от модел SMD 5050 дават грубо 13lm.
на брой. Спрял съм се на един модел който е с девет SMD 5050 и по мои сметки идва към 117lm.
Вторият модел на който съм се спрял е с 13 SMD 5050 който идва някъде към 169lm. ама цената му е 15лв за брой.
Мисълта ми е някой ако е слагал от тези модел да сподели мнение на кой модел се е спрял и как светят?
Bratochka Racing Team!
Знам лайната са дълбоки,но ги обичай!!!
Знам лайната са дълбоки,но ги обичай!!!
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3