колко струва присаждане на двигател????
Модератор: Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Re: колко струва присаждане на двигател????
mitko_n1 написа:И как смяташ да се справиш с разликите, които имат?BULL3T написа:.......... .....................
Изкаши ли да как? Като измислия нещо друго!Просто няма как да стане тая работа без да се смени всичко от край до край! Май в края на краищата ще си дойда на м50б25 и това ще е!Всичко остнало не му виждам смисъла за каквито и да било пари! Така че м30б30-то го продавам ако некой го иска пускам на части 7цата и така,поне имам един куп неща които ще си взема от нея и няма да съм назад с парите!
п.п. Стояне да си ядеш ушите с твойте м30ки!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Ако цопнеш само мотора в коша няма да има проблем защото той ще заспи на 20-ковата кутия давам ти гаранция. Но ако искаш да сменяш мотора комплект със скоростна кутия от В25 то тогава 20-ковият ти кардан няма да пасне. Разлика има в карданите на В20 и на В25. По тази причина слагаш мотора със скоростната кутия от двулитровото и това е. Какво толкова го мислите.mitko_n1 написа:И как смяташ да се справиш с разликите, които имат?BULL3T написа:.......... .....................
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Славяне, той иска да слага на мястото на М20-то М30Б30, а там различията са доста повече

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Е уж този който е пуснал темата е писал за присаждане от М50 В20 към М50 В25 Ама то в последствие много желаещи за трансплантации излязоха и се опетлаха работитеmitko_n1 написа:Славяне, той иска да слага на мястото на М20-то М30Б30, а там различията са доста повече

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Пичове изчетох внимателно всички мнения.Мерси за информацията която ми предоставихте!Slavianko благодаря братчето ми,ти горе долу ги обобщи нещата.Значи аз се ореантирам към 25цата.Карал съм го тоя мотор достатачно време ,знам му вазможностите.Единствено имах резерви на това тежкото купе....но другото вече става много сложно.Питам обаче:писаха се някви неща,радиатор се сменял,табло там за оборотите нещо ако съм искал да отговарят.Не съм обеден че тези неща трябва да се ченчат,но все пак питам.И ВАЖНО:компютара на 25цата го слагам нали.И накрая никав проблем ли нема с скоростите на 20ката?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
скоростите от 20-ката ще станат 100% на Б25 мотор. Залагам си оная работаbobeca111 написа:Пичове изчетох внимателно всички мнения.Мерси за информацията която ми предоставихте!Slavianko благодаря братчето ми,ти горе долу ги обобщи нещата.Значи аз се ореантирам към 25цата.Карал съм го тоя мотор достатачно време ,знам му вазможностите.Единствено имах резерви на това тежкото купе....но другото вече става много сложно.Питам обаче:писаха се някви неща,радиатор се сменял,табло там за оборотите нещо ако съм искал да отговарят.Не съм обеден че тези неща трябва да се ченчат,но все пак питам.И ВАЖНО:компютара на 25цата го слагам нали.И накрая никав проблем ли нема с скоростите на 20ката?

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
bobeca111 написа:....И ВАЖНО:компютара на 25цата го слагам нали.И накрая никав проблем ли нема с скоростите на 20ката?
Задължително с компютъра от 25-цата! Няма да имаш проблеми със скоростите!
Успех!
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
dj_ennsy_1 написа:bobeca111 написа:....И ВАЖНО:компютара на 25цата го слагам нали.И накрая никав проблем ли нема с скоростите на 20ката?
Задължително с компютъра от 25-цата! Няма да имаш проблеми със скоростите!
Успех!
де да беше така и при м20!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
До тук никой не каза колко ще струва едно прехвърляне на мотор. На мен ми казаха 700лв от ТДС на 2.5i, но с колата донор до моята.
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
bobeca111 написа:Пичове изчетох внимателно всички мнения.Мерси за информацията която ми предоставихте!Slavianko благодаря братчето ми,ти горе долу ги обобщи нещата.Значи аз се ореантирам към 25цата.Карал съм го тоя мотор достатачно време ,знам му вазможностите.Единствено имах резерви на това тежкото купе....но другото вече става много сложно.Питам обаче:писаха се някви неща,радиатор се сменял,табло там за оборотите нещо ако съм искал да отговарят.Не съм обеден че тези неща трябва да се ченчат,но все пак питам.И ВАЖНО:компютара на 25цата го слагам нали.И накрая никав проблем ли нема с скоростите на 20ката?
Колега, аз не съм казал, че тези неща трябва да се "ченчат". Споделих ти нещата, с които аз съм се сблъскал, за да ги имаш предвид. И съответно те посъветвах да се консултираш за тях с хора, които са наясно.
Така и стана-ето, скоростите от б20 стават. Супер, назад няма да сменяш нищо

А за радиатора си е твой избора. Няма нищо по-лесно от това да вдигнеш капака на едно 525 м50 и да му сравниш радиатора с твоя.
rwd фен
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
А примерно от М50Б20 към М52Б28 какви ще са промените?
Защото 28цата е и с повечко нютони, идват по-рано, харчи прилично... има интересни начини да се позасили
Та...
Защото 28цата е и с повечко нютони, идват по-рано, харчи прилично... има интересни начини да се позасили

Та...

E34, E38
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
justboy написа:А примерно от М50Б20 към М52Б28 какви ще са промените?
Та...
Ами без труд, само части на E34Power - Венци му е излязло 3000лв. Имай предвид, че този мотор е с 4 ламбди

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря много на всички!
успех на онези които са решили също да се пробват.

- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
Е сега кажете ако имате инфо...колкогоре долу излиза читавМ50Б20, с компа?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bobeca111 написа:Е сега кажете ако имате инфо...колкогоре долу излиза читавМ50Б20, с компа?
Между 400-600лв. но за какво ти е М50Б20.

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4