Крадците на САПУН !!!
Модератор: Технически модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Крадците на САПУН !!!
На мене ми заминаха капачките на вентилите и задната емблема, като при напъването бяха и ожулили боята!
Аз ще сменям емблемите и се чудя дали да ги залепя.Мисля да им сложа по една капка лепило на крачетата, ама тея идиоти ще вземат да ми изкривят пък капаците от напъване
А после като сменя и лепенките на джантите трябва да седна с пушката на прозореца 
Аз ще сменям емблемите и се чудя дали да ги залепя.Мисля да им сложа по една капка лепило на крачетата, ама тея идиоти ще вземат да ми изкривят пък капаците от напъване

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
по добре не ги лепи че ще направят по голяма бля, а си вземи възможно най евтини от симеон
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- dan-dam
- ентусиаст
-
sniper74 написа:по добре не ги лепи че ще направят по голяма бля, а си вземи възможно най евтини от симеон
Аз си взех няква за 6 лв. преди

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E34

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
М-у другото тези дни видях на седмицата на колегата 100летов, че си е гравирал емблемите с прякора, мисля да направя същото и после лак отгоре.
Станало е страхотно а така тези емблеми нямат крадене

Станало е страхотно а така тези емблеми нямат крадене

- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
- skylord
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:М-у другото тези дни видях на седмицата на колегата 100летов, че си е гравирал емблемите с прякора, мисля да направя същото и после лак отгоре.
Станало е страхотно а така тези емблеми нямат крадене![]()
![]()
![]()
Това си е идея, аз моите черни ги правих, ама явно им харесват и така

Стояне ако може пуснете една снимка с колегата да видим какво се е получило

- porsche_design
- Потребител
-
Колеги имам едно питане.Има ли възможност да си направя така алармата,че ако пипат нещо я джанти,я нещо друго и ако се разсвири да не свири долу при колата,а да ми свири на дистанционното.И ако става някой да ми сподели.Ще бъде много хубаво,свири и слизам с винкела и капачките на сол...Това му е майката трябва да има ред и дисциплина...Защото всеки си прави каквото си поиска...
- dan-dam
- ентусиаст
-
porsche_design написа:Колеги имам едно питане.Има ли възможност да си направя така алармата,че ако пипат нещо я джанти,я нещо друго и ако се разсвири да не свири долу при колата,а да ми свири на дистанционното.И ако става някой да ми сподели.Ще бъде много хубаво,свири и слизам с винкела и капачките на сол...Това му е майката трябва да има ред и дисциплина...Защото всеки си прави каквото си поиска...
Ако си с гараж има.Баща ми беше направил така.Едно обикновено копче , което затваря веригата ако се отвори вратата на гаража и започва да му звъни в стаята.И става интересно.Но за алармата доректно не мога да кажа

- icaka_88
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 525TDS TOURING
- Мечтае да кара: BMW E34 540 TOURING
а на колегата му гепиха 4 чисто нови гуми със се джантите и тазовете и болтовете и я бяха оставили на дискове пред блока баш на рожденият му ден и то зимни сас железни джанти а не алуминки.
- skylord
- младши ентусиаст
-
Айде пак замина черната емблема
Моля колегите от Младост ако забележат някоя с черни емблеми в района различна от моята с номер С 2848 НТ да драснат един ред, аз знам как да си я позная

Моля колегите от Младост ако забележат някоя с черни емблеми в района различна от моята с номер С 2848 НТ да драснат един ред, аз знам как да си я позная

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
porsche_design написа:Колеги имам едно питане.Има ли възможност да си направя така алармата,че ако пипат нещо я джанти,я нещо друго и ако се разсвири да не свири долу при колата,а да ми свири на дистанционното.И ако става някой да ми сподели.Ще бъде много хубаво,свири и слизам с винкела и капачките на сол...Това му е майката трябва да има ред и дисциплина...Защото всеки си прави каквото си поиска...
Прави се с пейджър.В по-далечните бандитски времена това ми спаси колата-независима втора аларма,с независимо захранванане и пейджър вместо сирена.Първата аларма я бяха изключили -за 600$ с двоен код,в 3ч. пейджъра писука ,аз ставам и скачам от първият етаж,оня бяга до някаква кола,която отпраши с мръсна газ....

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
zvetiko написа:porsche_design написа:Колеги имам едно питане.Има ли възможност да си направя така алармата,че ако пипат нещо я джанти,я нещо друго и ако се разсвири да не свири долу при колата,а да ми свири на дистанционното.И ако става някой да ми сподели.Ще бъде много хубаво,свири и слизам с винкела и капачките на сол...Това му е майката трябва да има ред и дисциплина...Защото всеки си прави каквото си поиска...
Прави се с пейджър.В по-далечните бандитски времена това ми спаси колата-независима втора аларма,с независимо захранванане и пейджър вместо сирена.Първата аларма я бяха изключили -за 600$ с двоен код,в 3ч. пейджъра писука ,аз ставам и скачам от първият етаж,оня бяга до някаква кола,която отпраши с мръсна газ....
това си е нож с две остриета, за една кола не си струват по големите неприятности а именно:
- ти да си по големия бабаит и да осакатиш, убиеш някой и да го лежиш после
- по вероятното - крадците да са по подготвени и да те намушкат или/и пребият
Аз почти бях сложил такъв пейджър и се отказах
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
ZLATEN написа:zvetiko написа:porsche_design написа:Колеги имам едно питане.Има ли възможност да си направя така алармата,че ако пипат нещо я джанти,я нещо друго и ако се разсвири да не свири долу при колата,а да ми свири на дистанционното.И ако става някой да ми сподели.Ще бъде много хубаво,свири и слизам с винкела и капачките на сол...Това му е майката трябва да има ред и дисциплина...Защото всеки си прави каквото си поиска...
това си е нож с две остриета, за една кола не си струват по големите неприятности а именно:
Аз почти бях сложил такъв пейджър и се отказах[/quote
Аз да сляза изнервен,пиян,заспал,побеснял,с пищова и с бухалката па те нека са подготвени колко си искат!нещастници,здраво кокалче нема им оставя!Свалиха ми бъбреците,незнаех че се покрива от каското тая щета и си се ядосвам само,и то така са ги свалили че са изпотрошени,кои знае кой мангал ще си ги сложи на жигулата отпред,ах само ако видя жигула с широк бъбрек,колко тупаници ще им метна на теяяя,дории да не са моите-на някой колега ще са,заради него ще ги бия!А по темата-има вариант-аларма със сим-карта,не са много скъпи и директно ти праща на телефона смс мисля беше кой датчик е задействан! Слизаш набързо и ги почваш!това е! успех на колегите
и да не им се краде вече от колите,а ако стане да си хванат по едно крадливо копеленце и в мазата две седмици на бой и вода,после пак да ходи да краде!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
ZLATEN написа:zvetiko написа:porsche_design написа:Колеги имам едно питане.Има ли възможност да си направя така алармата,че ако пипат нещо я джанти,я нещо друго и ако се разсвири да не свири долу при колата,а да ми свири на дистанционното.И ако става някой да ми сподели.Ще бъде много хубаво,свири и слизам с винкела и капачките на сол...Това му е майката трябва да има ред и дисциплина...Защото всеки си прави каквото си поиска...
Аз почти бях сложил такъв пейджър и се отказах
Да ама тогава колата ми струваше 25000DМ ,а имах особено отношение към ВИС и СИК-на тия пари никога и решавах проблема по друг начин.

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4