Пневматично окачване за е34 възможноли е?
Модератор: Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Пневматично окачване за е34 възможноли е?
kirililiev написа:ivan. написа:Кире -ти си човек с опит в тая сфера,а аз го говоря някакси ''народно''
Но незнам каква е разликата технологично,но на практика се усеща осезаемо.
100% само и само това ,мога да кажа ,че разликата не е само във височината![]()
Един пример само-чаках 10 дни амортресор(цени няма да споменавам),друго е ако си тествал изоставени такива окачвания с турски съвместими газови амортесиори и съмнителни пружини![]()
Ако това с модула от схемата горе ми падне в ръцете............незнам ,ама май го имам на едната кола-утре на канал за 100%нямам празна букса нито за бушон,нито за реле
![]()
Все пак говоря за ежедневка,без пистови наклонности,ма като знам какви камшици съм му раздавал![]()
П.П ГУМИТЕ от 10г са ми само континентал
така е,прав си,има разлика от оригиналното,по стабилно е,това е ясно,за ежедневни цели не е лошо

е евала ,с теб да се разберем един път

Не само,че не е лошо ,а е перфектния баланс между устойчивост и луксозна возия-това само нашата марка го може

П.П Надявам се ме разбираш-немога да натегам кони-та ,за да си друсам децата

При М-ковото с модула има кои да го прави и най якото,е че на модула пише маде ин германи

п.п2 м..,.ка им китайска

by ''kompleksa''
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Имах превдвид, че буик и шеви си имат модели, с които черните и латиносите да си играят да си слагат помпи и акумулатори и да скачат като на клип на ДРЕ. Не се разбрахме нещо. БМВ е класа, кво да добавяме аха горе аха долу, който ходи на изложение да я удари в земята и тва е. Като не е сток, какво повече?
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Колеги искам да ви споделя, че наскоро имах невероятното щастие, благодарение на колегата 6inline да покарам макар и за малко 740iL снаряжено с върха на сладоледа при окачването предлагано за тогава EDC.
Мога да ви кажа че неравности които за моята кола са проблем с повече от 10-20км/ч, за този автомобил с това окачване те просто ВСЕ ЕДНО ГИ НЯМАШЕ. Просто комфорта е на такова равнище, каквото дори смятам че и S-класата на Мерцедес би и било трудно да предложи за онези години.
Мога да ви кажа че неравности които за моята кола са проблем с повече от 10-20км/ч, за този автомобил с това окачване те просто ВСЕ ЕДНО ГИ НЯМАШЕ. Просто комфорта е на такова равнище, каквото дори смятам че и S-класата на Мерцедес би и било трудно да предложи за онези години.

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
_65536_kb_sec_ написа:Колеги искам да ви споделя, че наскоро имах невероятното щастие, благодарение на колегата 6inline да покарам макар и за малко 740iL снаряжено с върха на сладоледа при окачването предлагано за тогава EDC.
А тва кво общо има с темата? Какво ЕДЦ-то може да се дига сваля ли?
А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност

Дори официалните сайтове,нямат готова оферта за М окачване от тип-а на горната схема

П.П. майка им малоумна

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност![]()
Дори официалните сайтове,нямат готова оферта за М окачване от тип-а на горната схема
П.П. майка им малоумна![]()
![]()
в задните амортресиори ми влизат кабели
около 3000 долара струва за е38+доставката,за е34 е малко по ефтино,това е пълен коплект + компресор,управление и тнт,има няколко модела и единия от тях е адаптивен,пълен автомат с дигитален дисплей за настройка.
kirililiev написа:ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност![]()
![]()
около 3000 долара струва за е38+доставката,за е34 е малко по ефтино,това е пълен коплект + компресор,управление и тнт,има няколко модела и единия от тях е адаптивен,пълен автомат с дигитален дисплей за настройка.
За тия пари ...........

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
-
ivan. написа:kirililiev написа:ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност![]()
![]()
За тия пари ...........
колко струва едно м окачване ново?или един нов нивомат такъв който е и за предния мост?само за инфо,щото и без това нямат нищо общо с пневматичната система.
- BULL3T
- ентусиаст
-
ivan. написа:За тия пари ...........
За тия пари е без пари.Ако имам 5000 лв бих ги дал,ама нямам.

- ZEVS
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 520i 24v
- Мечтае да кара: E38
и аз ако имах толкова без да се замисля бих ги дал за моя красавец
а от каде могат да се поръчат всъшнос ако не е таина разбирасе

- kirililiev
- ентусиаст
-
ZEVS написа:и аз ако имах толкова без да се замисля бих ги дал за моя красавец![]()
![]()
а от каде могат да се поръчат всъшнос ако не е таина разбирасе
потърси в нета,има дори и по евтини,има доста голям избор http://www.airbagit.com/product-p/fbs-bmw-29-kit3.htm
може да избираш различни китове,с различни компресори,може да си поръчаш само сверите а останалото да си направиш сам и тнт,просто трябва да се потрудиш малко

- BULL3T
- ентусиаст
-
Като се замисля за наще пътища това окачване е най-удачно.Дигаш,сваляш колата взависимост какъв е пътя.

- ZEVS
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 520i 24v
- Мечтае да кара: E38
ще разгледам пък ще зема да събера някои лев и ще му набия едно такова окачване

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
A аз си мисля ,че това е голяма смехория и ,че е грозно да се побългарява един толкова истински автомобил с такава Китайска пародия на окачване
Който иска да си вдига и сваля каросерията (незнам защо ?!) да си купи онази марка автомобил с "борчето" на предния капак ... Дето е казал Сърбина "Ауто су борче , су мачка и су пич*а
йеб* га майсторе"
Поддържайте си си автомобилите изправни и мисля ,че от това по-голямо удоволствие едва ли има
Георги Пенчев

Поддържайте си си автомобилите изправни и мисля ,че от това по-голямо удоволствие едва ли има
Георги Пенчев
kirililiev написа:ivan. написа:kirililiev написа:ivan. написа:А всичко изговорихте само не казахте една цена за едно такова окачване,предполагам че говорим за 4 цифрени суми?
със сигурност![]()
![]()
За тия пари ...........
колко струва едно м окачване ново?или един нов нивомат такъв който е и за предния мост?само за инфо,щото и без това нямат нищо общо с пневматичната система.
Незнам за окачването,но цяло е34 с такова м-ково е за тия пари

И за ежедневна употреба направо-''трови рибата''

by ''kompleksa''
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4