технически проблеми бмв 525 тдс 98/99 г
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: технически проблеми бмв 525 тдс 98/99 г
E34 - Fanatic написа:Добре де, аз също карам ТДС, понякога вижда доста зор и все още му няма нищо вече почти година, нито глава, нито бутало, нито турбо...![]()
А имам и наблюдения в/у един друг ТДС който вече 2-3г. също вижда доста зор и нищо му няма!![]()
Дори колегата presko79 смятам, че го знае този ТДС!
Е аз нали това казвам ,ти имаш наблюдения а аз колко години вече ги тьркалям тия кратуни ?,Да доидат на Междене да видят колко пьти ТДС-ите са спукали глава или турбо или незнам квоси дето всичките вьрвят напомпани с копчета,ама като са рекли че м50..бил мотора добре,там пьк през тема дебитомер ,гаснели подскачали обороти,ланди сонди през ден,аиде много здраве на всички и без срьдни....
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
klintan66 написа:Очаквам още мнения от ТДС - " почитатели " .
Аз бензинова глава пукната не съм виждал . Те са вечни , те са извън времето и пространството ......
Мдааа, тия явно са от "Стар Трек" -> направо в нашия форум... нееее въобще никога и никъде не се е виждала пукната БЕНЗИНОВА" глава....

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Кирчо пак почна много глупости да дръкаш май
Земи се в ръце бре
Що не си карате умрелите двайски, ами само в чуждата паничка опп по едно ученце хвърляте
Много ги разбирате, то от такива пишман разбирачи 99% от колите са на това положение
Нищо лично ама много приказваш
Ко си заревал кат хималайска мечка за нещо дет ни ти е работа ни и разбираш
Не мога рабера видяхте по една двайска, някой друг даргел и големи разбирачи. Почвате ме дразните, нито един колега с дизел не е писал подобни глупости в тема за бензин!!!
а те не са малко, то не е дебитомер, то не моторче, то не пукнат блок на майкаму незнам си кво... А до кинтите батка карам TDS ама знаешли че не ми е проблем ти докарам и 645 и 760 а и М5, М6 ко правиш тогава с двайската
То по точно и TDS кат ти докарам и гледаш та гледаш...
Та не се правете на нещо в повече от което сте, хайде със здраве мен ми е през тая за тоя форум ама има много глупост написана в тая тема...

Що не си карате умрелите двайски, ами само в чуждата паничка опп по едно ученце хвърляте

Не мога рабера видяхте по една двайска, някой друг даргел и големи разбирачи. Почвате ме дразните, нито един колега с дизел не е писал подобни глупости в тема за бензин!!!
а те не са малко, то не е дебитомер, то не моторче, то не пукнат блок на майкаму незнам си кво... А до кинтите батка карам TDS ама знаешли че не ми е проблем ти докарам и 645 и 760 а и М5, М6 ко правиш тогава с двайската

Та не се правете на нещо в повече от което сте, хайде със здраве мен ми е през тая за тоя форум ама има много глупост написана в тая тема...
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравейте колеги,
Честно да ви кажа немога да я разбера тая ... как да я нарека ... "вражда"... "битка"... "спор"... ба ли го какво е това "бензин-дизел"...
В момента има две активни теми на първа страница, които се развалиха от тези безмислени полемики-спорове-хранения
И трябва да Ви споделя, че е крайно обидно към колегата predel, че му насрахте баш неговата тема за сбирката ( viewtopic.php?p=1896498#p1896498).
Имал съм и други коли преди заветната и съм вземал участие и в други форуми и ще Ви призная с най-голямо съжаление, че никъде не съм срещал такава "битка" (ако позволи колегата JIKI_RACER да го цитирам с уважение).
Не мога да го разбера този феномен... няма и да го разбера... сигурно съм тъп
Не е приятно в най-състоятелния технически форум (не само в бмв форума, ами въобще в българските автомобилни форуми) да се четат такива неща.
"Ставаме за ташак на зайците"
(перифраза от така известната поговорка)
Толкова от моите "размисли и страсти".
Да му мислят модераторите.
край на
Поздрави с най-добри чувства и уважение към всички колеги, но разочарован
Дамян

Честно да ви кажа немога да я разбера тая ... как да я нарека ... "вражда"... "битка"... "спор"... ба ли го какво е това "бензин-дизел"...

В момента има две активни теми на първа страница, които се развалиха от тези безмислени полемики-спорове-хранения

И трябва да Ви споделя, че е крайно обидно към колегата predel, че му насрахте баш неговата тема за сбирката ( viewtopic.php?p=1896498#p1896498).
Имал съм и други коли преди заветната и съм вземал участие и в други форуми и ще Ви призная с най-голямо съжаление, че никъде не съм срещал такава "битка" (ако позволи колегата JIKI_RACER да го цитирам с уважение).
Не мога да го разбера този феномен... няма и да го разбера... сигурно съм тъп

Не е приятно в най-състоятелния технически форум (не само в бмв форума, ами въобще в българските автомобилни форуми) да се четат такива неща.
"Ставаме за ташак на зайците"

Толкова от моите "размисли и страсти".

Да му мислят модераторите.

край на

Поздрави с най-добри чувства и уважение към всички колеги, но разочарован
Дамян

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Peter Angelov написа:Кирчо пак почна много глупости да дръкаш майЗеми се в ръце бре
![]()
Що не си карате умрелите двайски, ами само в чуждата паничка опп по едно ученце хвърлятеМного ги разбирате, то от такива пишман разбирачи 99% от колите са на това положение
![]()
![]()
а те не са малко, то не е дебитомер, то не моторче, то не пукнат блок на майкаму незнам си кво... А до кинтите батка карам TDS ама знаешли че не ми е проблем ти докарам и 645 и 760 а и М5, М6 ко правиш тогава с двайскатаТо по точно и TDS кат ти докарам и гледаш та гледаш...
петьо,кой го интересува кво ще докараш,аз ще ти докарам 318 ис турбо дето ще намачка изброените от теб коли до една ама не е там работата.ти можеш да имаш пари да подържаш 8 тдс-а,ама не всички колеги имат.повечето питания е дали си струва да се взема подобна кола в наши дни,извода знаеш какъв е,всеки един нормален човек със средни технически познания ще си одговори на въпроса сам,много е просто,стига да не си емоционално зависим.
пп
за моята умряла двайска не бери грижа,тя си върви безгрижно,и ако пожелая много лесно може да порасне още утре до 3,6 например,интересно ми е да видя още колко ще издържи преди да умре,ама май няма да ми стигнат нервите да чакам

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
kirililiev написа:Peter Angelov написа:Кирчо пак почна много глупости да дръкаш майЗеми се в ръце бре
![]()
Що не си карате умрелите двайски, ами само в чуждата паничка опп по едно ученце хвърлятеМного ги разбирате, то от такива пишман разбирачи 99% от колите са на това положение
![]()
![]()
а те не са малко, то не е дебитомер, то не моторче, то не пукнат блок на майкаму незнам си кво... А до кинтите батка карам TDS ама знаешли че не ми е проблем ти докарам и 645 и 760 а и М5, М6 ко правиш тогава с двайскатаТо по точно и TDS кат ти докарам и гледаш та гледаш...
петьо,кой го интересува кво ще докараш,аз ще ти докарам 318 ис турбо дето ще намачка изброените от теб коли до една ама не е там работата.ти можеш да имаш пари да подържаш 8 тдс-а,ама не всички колеги имат.повечето питания е дали си струва да се взема подобна кола в наши дни,извода знаеш какъв е,всеки един нормален човек със средни технически познания ще си одговори на въпроса сам,много е просто,стига да не си емоционално зависим.
пп
за моята умряла двайска не бери грижа,тя си върви безгрижно,и ако пожелая много лесно може да порасне още утре до 3,6 например,интересно ми е да видя още колко ще издържи преди да умре,ама май няма да ми стигнат нервите да чакам
Нищо не си схванал , няма значение! Като не разбираш смисъла, батка виждам ти ранга 318 IS turbo

В тоя форум почти не влизам и окончателно съм размазан от манталитета и капацитета на повечето тук

P.S. Ако искаше да помогнеш на човека, можеше да напишеш с 2 думи пич не си вземай TDS на 1М км. и за 1500 лв. и никой от хората които имат дизели нямаше да кажат нещо в минус в това което си написъл като мнение!! Знам че си много запален и че искаш да постигнеш много неща ама не е тоя начина промени си тактиката, ако се замислиш ще видиш че ти е грешно отношението мани към дизела или към бензина а по скоро към самите хора...

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Peter Angelov написа:kirililiev написа:Peter Angelov написа:Кирчо пак почна много глупости да дръкаш майЗеми се в ръце бре
![]()
![]()
![]()
пп
Нищо не си схванал , няма значение! Като не разбираш смисъла, батка виждам ти ранга 318 IS turbo![]()
не ме занимавай и не давай толкова крайни заключения за нещо от което не рабираш...
В тоя форум почти не влизам и окончателно съм размазан от манталитета и капацитета на повечето тук
P.S. Ако искаше да помогнеш на човека, можеше да напишеш с 2 думи пич не си вземай TDS на 1М км. и за 1500 лв. и никой от хората които имат дизели нямаше да кажат нещо в минус в това което си написъл като мнение!! Знам че си много запален и че искаш да постигнеш много неща ама не е тоя начина промени си тактиката, ако се замислиш ще видиш че ти е грешно отношението мани към дизела или към бензина а по скоро към самите хора...аз спирам да пиша не ми отговаряй....
карай си голфа и се радвай на живота,вместо да даваш излишни определения за хората.
Нищо ново и в тази тема, само епитетите стават по-остри
.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Много моля за сдържаност в писането по темите
Всеки си търси страста и никой няма право да се меша така крайно
Георги Пенчев

Всеки си търси страста и никой няма право да се меша така крайно