Катинаро
Модератор: Технически модератори
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
крив кюнец написа:BAI_DOBRI написа:Днес си сложих ксенон и резултата -> нека бъде светлина![]()
![]()
![]()
Колега ще те помоля за малко снимки на ксенона както отвън, така и отвътре да видя колко осветява ксенона на тъмно при е34
Няма проблеми, довечера след 23.00 ще кача снимки. Но по принцип ако искаш се разрови из форума има няколко теми спецялно с ксенон на Е34
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
аз си залепих 3 минятюрни лепенки, едната от която е на капака на резервоара и е такава
втората е надпис Adult Channel, а третата е много вулгарна

втората е надпис Adult Channel, а третата е много вулгарна

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- sniper74
- младши ентусиаст
-
BAI_DOBRI написа:крив кюнец написа:BAI_DOBRI написа:Днес си сложих ксенон и резултата -> нека бъде светлина![]()
![]()
![]()
Колега ще те помоля за малко снимки на ксенона както отвън, така и отвътре да видя колко осветява ксенона на тъмно при е34
Няма проблеми, довечера след 23.00 ще кача снимки. Но по принцип ако искаш се разрови из форума има няколко теми спецялно с ксенон на Е34
слагай колега разликата е огромна пред теб става ден
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
предна и задна броня пробити за оригиналния парктроник, предната броня е пръсната до последния детайл в каквито трябва цветове, пръскалките както и маркучната им система е прокарана, остава само кабеляка на халогените и термодатчика.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Хаос написа:Започнах да я пастирам, обаче страхотен очеизваждащ ефект не видях... Е, какво пък, поне ще защитава боята...
Това е било вакса

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- sniper74
- младши ентусиаст
-
Zubcho написа:Хаос написа:Започнах да я пастирам, обаче страхотен очеизваждащ ефект не видях... Е, какво пък, поне ще защитава боята...
Това е било ваксаИди при някой бояджия, на който имаш доверие и го накарай да ти я пастира с 3М пасти и машина. След това пак пиши дали има разлика.
колега да те попитам доволен ли си от филтера дето го слага че съм се замислил да си взема, та какво е мнението ти
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
sniper74 написа:Zubcho написа:Хаос написа:Започнах да я пастирам, обаче страхотен очеизваждащ ефект не видях... Е, какво пък, поне ще защитава боята...
Това е било ваксаИди при някой бояджия, на който имаш доверие и го накарай да ти я пастира с 3М пасти и машина. След това пак пиши дали има разлика.
колега да те попитам доволен ли си от филтера дето го слага че съм се замислил да си взема, та какво е мнението ти
Цяла тема съм пуснал по въпроса.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
Zubcho написа:Хаос написа:Започнах да я пастирам, обаче страхотен очеизваждащ ефект не видях... Е, какво пък, поне ще защитава боята...
Аз мойта сам си я пастирах с 3М и ефекта беше невероятен.Преди това ходих при един познат бояджия да каже точно кой номер 3М да си взема ( общо с 2 пасти минах колата ) и с един познат за около 4 часа без да спираме я направих и в действителност до преди това с никаква паста не постигал такъв ефект, а колата си имаше доста забележки ( предните калници бяха издрани от горната им страна като съм я носил по сервизи но всичко изчезна)
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Днес си монтирах таван4ето. Друго си е кожи4ката макар и малко хомемаде. не е като да се е развиснал като на хавайка полата
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна