Въпрос за окачване
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
penio написа:margit0 написа:окачването закупено-монро рефлекс
Ако можеш да ги смениш в магазина с други хубаво ще направиш. Аз, съм с монро рефлекс и определено не съм доволен, колата не е стабилна по неравности - подскача и губи сцепление. Чакам да се скапят и да ги сменя.
Ами той пита, пита, колегите отговаряха, отговаряха и накрая си взе други амортисьори...
Иначе и аз съм със сменени от предишния собственик предни монро и не съм особено доволен, но още не е дошъл момента да ги разкарам.
Днес точно, само докато стигна до офиса от мястото, където паркирах, видях поне пет-шест Е34ки, все приятно изглеждащи като цяло, ама почти всичките с навирена задница като на някакви жиги - не ми изглеждат естествено просто.
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
амортесьори мънроу са като и свещите шампион....много са хубави ама за ладите....бе колко се изписа тук и не само тук че тая кола си и дават по всички видове каталози сток боге или като заместител билщайн и в крайна сметка пак отидохме на нещо съвсем различно...не схванах смисъла от цялото питане и отговаряне в тази тема
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
kraininski написа:амортесьори мънроу са като и свещите шампион....много са хубави ама за ладите....бе колко се изписа тук и не само тук че тая кола си и дават по всички видове каталози сток боге или като заместител билщайн и в крайна сметка пак отидохме на нещо съвсем различно...не схванах смисъла от цялото питане и отговаряне в тази тема
прочети я наново и ще видиш че всъщност по темата не се изписа повече от 2 мнения,останалото са общи приказки или отколонения от въпроса който зададох.Колкото до амортесьорите-ще се види утре за какво иде реч.
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3