ще купувам БМВ520

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 05 Май 2009, 17:56

_65536_kb_sec_ написа:и аз мисля че М50 особено вануса ако е гледан е доста икономичен мотор. Не случайно е сложен по късно, защото е много по добър.

Естествено е че е по-добър никъде не съм споменал че съм оспорвал този факт!!!
Pavlinius колега мисля че мнението си ми е на място!Поне трима познати карат М50 и са ми разказвали за разхода.На двама им изпаднаха парички и си взеха такива.После взеха да им свършват финансите и почнаха да ми се оплакват че не могат да издържат да разхода и мислят да ги продават.Отделно подръжката им е по-скъпа.
Колегата не е посочил какви са му паричните средства така че щом иска такава кола добре е първо на м20 да свикне.
И аз искам 3500 куб/см прасе в коша с турбини и простотии ама трябва да се простираме според чергата.
Щом сте почитатели на иновациите и технологиите що не карате Е60 или нещо още по-ново???!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Май 2009, 18:16

RealDex написа:
_65536_kb_sec_ написа:и аз мисля че М50 особено вануса ако е гледан е доста икономичен мотор. Не случайно е сложен по късно, защото е много по добър.
...
Щом сте почитатели на иновациите и технологиите що не карате Е60 или нещо още по-ново???!

щот не съм почитател на пластмасите :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 05 Май 2009, 18:22

_65536_kb_sec_ написа:
RealDex написа:
...

щот не съм почитател на пластмасите :twisted: :twisted: :twisted:

Да така е.Но ако съм фрашкан с пари едва ли ще карам е34 нищо че както знаят всички си е ганстерски автомобил и вдъхва респект дори и сега след 20 години.
Нека бъдем реалисти а не да летим в облаците.
Оставете го колегата да се научи на нещо по-опростено пък тогава като порастне и се закърми с марката сам ще може да си избере най-подходящия за него автомобил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Май 2009, 18:32

Колеги аз и фрашкан с пари да съм пак ще имам минимум едно Е32 което да карам за кеф.
И още нещо доказано от мен - милионерите на запад не карат нови коли - точно обратното стари лимузини. По късно мога да ви пусна една снимка на едно куче с очила което стърчи от един доста стар модел ролс-ройс. Снимката е от Маями. В началото се хилехме че чичака води кучета с очила но спряхме когато се качи в ролса и потегли.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 05 Май 2009, 18:43

Ми знам ли може всичко да си е въпрос на нагласа.
Защото ние караме е34 и си обожаваме е34.Както и е32.Още по-сериозен автомобил!Може би при друго развитие на обстоятелствата на живота ни щяхме да караме други модели и още повече други марки и да смятаме че е34/е32 са некви бараки инямат никаква стойност.
Всичко е относително според мен.
Аз лично ако намеря гърне злато :!: :shock: :D бих я запалил и айде в Германия да ми я направят единствена и после в гаража за внуците.
Пластвасови коли за чупене има много.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M42 купе
Мечтае да кара: BMW самолет M power пакет

Мнение от 24vintila » 05 Май 2009, 19:05

RealDex написа:

Естествено е че е по-добър никъде не съм споменал че съм оспорвал този факт!!!
Pavlinius колега мисля че мнението си ми е на място!Поне трима познати карат М50 и са ми разказвали за разхода.На двама им изпаднаха парички и си взеха такива.После взеха да им свършват финансите и почнаха да ми се оплакват че не могат да издържат да разхода и мислят да ги продават.Отделно подръжката им е по-скъпа.
Колегата не е посочил какви са му паричните средства така че щом иска такава кола добре е първо на м20 да свикне.
И аз искам 3500 куб/см прасе в коша с турбини и простотии ама трябва да се простираме според чергата.
Зна4и не е толкова ужасяващ разхода,мойта е м50б20 разход 12/13на100 при нормално каране,една винтилова астра хар4и пове4е. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 24vintila » 05 Май 2009, 19:09

RealDex написа:Ми знам ли може всичко да си е въпрос на нагласа.
Защото ние караме е34 и си обожаваме е34.Както и е32.Още по-сериозен автомобил!Може би при друго развитие на обстоятелствата на живота ни щяхме да караме други модели и още повече други марки и да смятаме че е34/е32 са некви бараки инямат никаква стойност.
Всичко е относително според мен.
Аз лично ако намеря гърне злато :!: :shock: :D бих я запалил и айде в Германия да ми я направят единствена и после в гаража за внуците.
Пластвасови коли за чупене има много.
Това са колите е34/е32 вси4ко друго е просто по модерна електроника :idea: :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 05 Май 2009, 19:20

Да също и пластмасови брони. :shock: :++ :dunno: :no: :D
Ми незнам човек, естествено не съм карал м50 дълго време и се опирам на опита на другите.Вие ми казвате друго-объркан съм повече и от колегата дето е пуснал темата :roll: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 24vintila » 05 Май 2009, 19:36

RealDex написа:Да също и пластмасови брони. :shock: :++ :dunno: :no: :D
Ми незнам човек, естествено не съм карал м50 дълго време и се опирам на опита на другите.Вие ми казвате друго-объркан съм повече и от колегата дето е пуснал темата :roll: ;)
:winky: :winky: :winky: :D

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 05 Май 2009, 19:52

_65536_kb_sec_ написа:
kirililiev написа:

да бе :D :D :D

да ти дам М30-ката да я караш седмица две пък после да те питам.
като се каже Е34 и Е32 това означава сериозен автомобил, а не въшка.
Голяма кола - голям разход. Единствено М60Б40 и Б30 бих казал че имат относително нисък разход в София - 12-16 според настъпването и задръстванията, което за кубатурата им е доста добро постижение.
Просто М30ката си е назад във времето, както и М20. Замислете се - механични клапани VS хидравличните повдигачи. запалване бобина свещи VS всяка бобина със свещ. Също и всмукателите са доста различни като конфигурация на М20 и на М50. И много много други такива иновации.

с това "да бе"имах предвид вануса и обикновенния мотор м50 :D

Аватар

Мнение от Хаос » 05 Май 2009, 21:00

Много ясно, ваноса е просто още един агрегат, подлежащ на счупвания и ремонти, а както е добре известно, не е от най-коравите, ами даже си е кекав.
Като искаш динамика, мяташ се в лютеницата (червения сектор на оборотите) и се кефиш.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 24vintila » 05 Май 2009, 22:01

kirililiev написа:
_65536_kb_sec_ написа:
kirililiev написа:

да бе :D :D :D

да ти дам М30-ката да я караш седмица две пък после да те питам.
като се каже Е34 и Е32 това означава сериозен автомобил, а не въшка.
Голяма кола - голям разход. Единствено М60Б40 и Б30 бих казал че имат относително нисък разход в София - 12-16 според настъпването и задръстванията, което за кубатурата им е доста добро постижение.
Просто М30ката си е назад във времето, както и М20. Замислете се - механични клапани VS хидравличните повдигачи. запалване бобина свещи VS всяка бобина със свещ. Също и всмукателите са доста различни като конфигурация на М20 и на М50. И много много други такива иновации.

с това "да бе"имах предвид вануса и обикновенния мотор м50 :D
Да бе разбрахме те Кире:D :D :winky: :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5

продавам 520

Мнение от lariii » 06 Май 2009, 11:17

имам 520 всички екстри без кожа и автоматик за 2500 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 06 Май 2009, 12:27

Ей сега ще те почнат с това "всички екстри" ;) И покажи малко снимки на обекта.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 06 Май 2009, 16:56

че то като няма кожа... "всички екстри" ... :?: :!: :?:

... хабер нямаш май ... :?: :!: :?:
... я, ги изброй тези "всички екстри"... да не би и мойта да излезе с "всички екстри"... :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34