Новакът!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Апр 2009, 15:59

Колега ,честита придобивка :D
И аз следях с интерес обявата и ето сега разбрах кой се е сдобил с машината :D

Да си я караш дълго време ,може да си вземеш и едно Е38 ,но тази да не продаваш :smoke: Много пази предния Мтехник ,защото като знам из Банско за какви камъни говорим и ми става лошо :confused:
Първата снимка е много готина , типична Банска архитектура ,пистите на Шилигарника на фон ,леле много се кефя на такива фотоси :D

п.с. Ако някой път видиш на огледалото за обратно виждане ксенонни фарове на тъмнозелена Е34-ка , приближаващи се с голяма скорост ,просто включи аварийните ,аз ще отворя парашута и ще спра :mhihi: Срещата може да се получи ненадейно по пътя за Гоцето, Разлог или по Предела :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Мнение от santo_bansko » 07 Апр 2009, 21:25

Penchev написа:Колега ,честита придобивка :D
И аз следях с интерес обявата и ето сега разбрах кой се е сдобил с машината :D

Да си я караш дълго време ,може да си вземеш и едно Е38 ,но тази да не продаваш :smoke: Много пази предния Мтехник ,защото като знам из Банско за какви камъни говорим и ми става лошо :confused:
Първата снимка е много готина , типична Банска архитектура ,пистите на Шилигарника на фон ,леле много се кефя на такива фотоси :D

п.с. Ако някой път видиш на огледалото за обратно виждане ксенонни фарове на тъмнозелена Е34-ка , приближаващи се с голяма скорост ,просто включи аварийните ,аз ще отворя парашута и ще спра :mhihi: Срещата може да се получи ненадейно по пътя за Гоцето, Разлог или по Предела :twisted:

Георги Пенчев

Благодаряти за хубавия коментар:)
С голямо удоволствие ще ти включа аварииките :twisted:
Межо другото поздрави Дилянката от мене,че не сме се жидали от много отдавна.

п.с.като минаваш покраи Банско пиши едно лс.да се видиме:)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 07 Апр 2009, 21:57

Колега супер е колата браво много безаварийни и лубими моменти с нея ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Апр 2009, 23:54

без лоши чуства или подигравка колега, но колата с белина ли я миете :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 08 Апр 2009, 0:02

колега нищо против теб..... но човека от който си купил това нещо... ще да е бил доста черен.... иначе няма обяснение за толкова безумно бяла кола..... намери някои агроном на които да си дадеш мигачите и фаровете за да не сбъркат с кюстендилски голф 2(направо пасат 2 защото е по голям) някъде....
и също така по възможност... ако се движи колата... оправи си стоповете денем не се вижда добре... стоповете са измислени за да сигнализират на движещия се зад теб, и хората се чудят как да ги направят да се виждат по добре, а тая циганизация с черните стопове е само в булгаристан, албания и други пропаднали страни без бъдеще с война на пътищата.....
успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34/М50 и М60
Мечтае да кара: Е34 V12
Детайли за колата: Ооо много са...

Мнение от S_h_e_f_a » 08 Апр 2009, 0:53

Вие пък,венага кусурите почнахте да и намирате :evil: колата си е много добре направена и всеки си има стил и вкус :P
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 08 Апр 2009, 1:20

Честито , със здраве да си я караш!!! :D
Последна промяна ///sasho на 08 Апр 2009, 2:26, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от santo_bansko » 08 Апр 2009, 1:45

_65536_kb_sec_ написа:без лоши чуства или подигравка колега, но колата с белина ли я миете :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Еми колега кво да ти кажа мия я с водоструика и парцал,даже и без препарати.
Просто си е много бял света.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от santo_bansko » 08 Апр 2009, 1:49

kowalski написа:колега нищо против теб..... но човека от който си купил това нещо... ще да е бил доста черен.... иначе няма обяснение за толкова безумно бяла кола..... намери някои агроном на които да си дадеш мигачите и фаровете за да не сбъркат с кюстендилски голф 2(направо пасат 2 защото е по голям) някъде....
и също така по възможност... ако се движи колата... оправи си стоповете денем не се вижда добре... стоповете са измислени за да сигнализират на движещия се зад теб, и хората се чудят как да ги направят да се виждат по добре, а тая циганизация с черните стопове е само в булгаристан, албания и други пропаднали страни без бъдеще с война на пътищата.....
успех!

А пак на тебе разбирачо да ти кажа,че вече съм си поръчал черно кожено тъбло и стопове с бял мигач.
И че не виждам смисъл да ми говориш,за циганиии и тем подобни.
Ако не ти харесва я качи в темата на селски тунинг ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 08 Апр 2009, 8:28

Колега не се сърди. Малко разведряват колегите обстановката. И да знаеш, че тази кола май беше там в този раздел. Пак ти казвам няма лоши чувства.

За сравнение ще ти кажа, че на моята кола й викат печка, кюмур и всякакви такива имена, ама аз не им се сърдя ами ги гледам в огледалото за обратно виждане като станат на малки точки.

Поздрави и не се сърди. Тук сме едно голямо семейство, но всеки има различен вкус и изказва мнение без да го натрапва.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Апр 2009, 10:51

а бе донякъде Кольо си е прав защото с такива стопове през деня изненадата е голяма защото почти не се вижда дали светят или не.
иначе Зъбе, с твойта "Мечта" може да се тестваме някой път пък после да не кажеш че те моторите от абитуриентския на Хитлер вървели много. ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 08 Апр 2009, 11:00

Колега да ти е честита , със здраве да я караш и никога да не ти създава ядове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от santo_bansko » 08 Апр 2009, 21:01

Zubcho написа:И да знаеш, че тази кола май беше там в този раздел.

Може :D
Само незнам кво и е слкското:м-техника от пред ли?
Фислифта ли?
Цвета ли?
Широките джанти ли?
Фарове?
Рекарото?
Не се сещам за друго освен за стоповете и тъблото.
Но явно си има такива хора дето само си чешат езиците и гледат как да пипашат разни глупости в темите на хората,без да се замислят,че развалят кефа и ентосиазма на някои хора!
Какато и да е пуснал съм колата за да вия покажа с голям кеф,не съм я пуснал като анкета на кои му харесва и на кои не.
Лично,аз винаги се въздържам да спамя и да пиша глупости.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 08 Апр 2009, 23:02

стопове мопове, селско белско, я първо вижте в гаража или пред блока кво ви чaка вас.... освен това на 60-70% от колите дето се движат по българските улици всичко им е абсолутно ОК. нали?? за кво му бълвате глупости на човека, нито ще му карате колата, нито ще се возите в нея, такаче....

Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 09 Апр 2009, 0:53

Според мен колата изглежда много добре , а и отдалече си личи , че е вложен с някакъв ентусиазъм и мерак , за да изглежда по този начин , като се има впредвид , че повечето коли , които се карат са стокови. Все пак всеки има право да направи собствения си автомобил да изглежда по начина , по който му харесва. :D

ПредишнаСледваща

Назад към E34