Някой знае ли нещо повече за тази кола
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Манчев73 написа:Zubcho написа:Сега всеки прочел за средния разход се замечта как някой ден ще падне акциза и ще си купи М5. Ама частите за тази кола са златни. Ехх жалко, че нямам лампата на аладин да пожелая на всички от е34/е32 подфорум по 10 000 000 евра в банковите сметки.![]()
После ще трябва да преименуваме подфорума на "e34 Alpina/M5 и е32 Alpina/750il "![]()
![]()
![]()
съединителя и е с 150$ по-евтин от на моята па не знам,нема да е толкова по-скъпо
В Булгаристан мислим най-вече за ходова част поради кратерите, ямите, капаните за мечки, окопите и другите подобни по нашите улици. А цените на окачването са мале мила на тази кола. Да не говорим за смяна на едни дискове и накладки. Маслото няма как да й е 10В40 на тази кола ами ще трябва да е някое много по префърцунено. И като наредиш всичко като разходи по тази кола, стигаш до извода, че трябва да започнем още по усилено да търсим лампата на Аладин

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3