Още един в кюпа
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
до колегата ***BMW-FEN*** - и аз след покупката в сервиза. масло + маслен филтър. свалих въздушния, но той си беше почти като нов. и се отказах да го сменям на този етап. Така на майсторска преценка ми каза, че двигателя работи добре. А и аз не разбирам много , но като отворя капака двг си работи равномерно, не тресе, температурата се залепя на 1мм от 90-те градуса и дори при качване на Шипка не мръдна. В друг сервиз ми огледаха цялото окачване и казаха, че е стегнато, имало само 2 тампона на кривите носачи за смяна.
Но остана само съмнението за маслото на автомата. Само да добавя - като се показа това символче отбих на първата отбивка, загасих, изчаках около минута макс, паля пак и всичко си е наред. и колата пак тръгна както преди. Подскажете малко.
до колегата klintan66 - ами в темата прочетох, че ако няма коддинг плуг трябва отваряне , запояване, рязане, а и тои самия не е малко пари. Просто сега разходите ми са насочени към автомата, че непозната досега система за мен и да не станат съкатлъци. А като му дойде времето на интериора ще питам пак.
ПС: от е39 ли ти е ЦД-то. Можеш ли да покажеш как се вписва в интериора.
Но остана само съмнението за маслото на автомата. Само да добавя - като се показа това символче отбих на първата отбивка, загасих, изчаках около минута макс, паля пак и всичко си е наред. и колата пак тръгна както преди. Подскажете малко.
до колегата klintan66 - ами в темата прочетох, че ако няма коддинг плуг трябва отваряне , запояване, рязане, а и тои самия не е малко пари. Просто сега разходите ми са насочени към автомата, че непозната досега система за мен и да не станат съкатлъци. А като му дойде времето на интериора ще питам пак.
ПС: от е39 ли ти е ЦД-то. Можеш ли да покажеш как се вписва в интериора.
- rottweiler
- ентусиаст
-
Re: Още един в кюпа
Здравейте отново колеги. След почти 3 години служба тдс-ката се предаде и дойде ред да си търся нещо друго. След доооста дълго 5 месечно търсене най-накрая попаднах за екземпляр който да ми хареса и като кубатура и като цена. И отново съм в кюпа с една м50б25 която "откраднах" от Софийско. Има си дребни забележки, но нищо фрапантно. Основните екстри са налице. Малко не мога да се разбера с тоя чек, но с вашата помощ и това ще разбера
. Ще кача снимки само да я нащракам. е34 форевър

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Радвам се,че не изневери на ... Е34
И чакам да видя с коя ... се събра, с нетърпение

И чакам да видя с коя ... се събра, с нетърпение

Много като тебе вече плакаха ...
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Отново те поздравявам за избора ти че си взе отново 34-ка,а не високотехнологична 36-ца(чичо Митко ше прощаваш)
Наснимай да я видим 25-ката 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- rottweiler
- ентусиаст
-
Благодаря Ви! Ето някоя снимка набързо:

Не мога да разбера защо не обажда за неработеща стоп светлина и за забравени фарове? Смених му пищялката с тази от ТДС, но пак не писка за фаровете. А и какво ще рече Усер Мануал като изпише? В обяснението за е32 за този надпис пише да се погледне Усер Мануал-а ама като го погледна не се оправя

cod-cdbp написа:E честито, какво не ти е ясно за чек-а?
Не мога да разбера защо не обажда за неработеща стоп светлина и за забравени фарове? Смених му пищялката с тази от ТДС, но пак не писка за фаровете. А и какво ще рече Усер Мануал като изпише? В обяснението за е32 за този надпис пише да се погледне Усер Мануал-а ама като го погледна не се оправя

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Имаш дупка на анцунга на левия крак
, не са ти закачени датчиците за накладките и задната броня някой я е позакачил
Честито и действай да я стегнеш таз красавица

Честито и действай да я стегнеш таз красавица

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
rottweiler написа:cod-cdbp написа:E честито, какво не ти е ясно за чек-а?
Неработещ стоп може да е лош контакт на крушките, или изгоряла такава на третия стоп.
Фаровете ги сигнализира също и при изгорели и двата предни габарита (това от лично наблюдение го знам, така че може да е различно при теб).
Пискането за фарове е еднократно придружено със съобщение на таблото.
Гонга ако не работи провери дали не пропускаш някоя букса, ако пак не работи му смени говорителя вътре

- rottweiler
- ентусиаст
-
Zubcho написа:Имаш дупка на анцунга на левия крак
работния кат.

Днес е нацяло обслужена. Но пак има мирис на неизгорял бензин от ауспуха и доста завишен разход. Течове не се забелязват. Значи остават ламбдата и свещите? Привечер ще направим една диагностика да я видим тая сонда.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Колко пари ти седна до тук ако не е тайна , и колко още мислиш да налееш стане както искаш?
питам те щото много хора не могат да смятат
питам те щото много хора не могат да смятат

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Срам те е да кажеш за колко си я купил ли ?
Кажи кола , кат , пътни , граждански , каско ако има, преглед . щото нищо не е имала 100%...такива ми ти, обслужване .
Колко си дал до тук и как искаш да я направиш ? ако ти прилошава може и на лично.
Кажи кола , кат , пътни , граждански , каско ако има, преглед . щото нищо не е имала 100%...такива ми ти, обслужване .
Колко си дал до тук и как искаш да я направиш ? ако ти прилошава може и на лично.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
аз я знам колата, бившия собственик беше борсук така да се каже....та браво ,че я взе от него та да си купи фолцваген по му би утивало 

bedrock city racing
- rottweiler
- ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:Срам те е да кажеш за колко си я купил ли ?
сумата беше 3 цифрена

иначе гражданска си има за 3 месеца, каско няма, преглед си има. Сега какво съм дал по нея - прехвърляне 100лв, резервоара до горе - 160 лв, гуменото гофре 36лв, масло бмв 10/40+филтри+термостат+семеринг на кол. вал+антифриз - 200лв. правя си анекс на гражданската и следващите 2 месеца и половина имам гражданска, утре ще я регистрирам в кат ~ 100лв, данък малко под 200. Има още за правене - 3те ролки посвиркват, завишен разходи и мирис на суров бенз отзад, задното гърне има голяма дупка, дифузьор и щипки за радиатора. 100% има и още скрити жокери, но живот и здраве или ще я вкарам в релси или ще отиде на парче - поне няма да съм мн вътре

///ivanE30 написа:аз я знам колата, бившия собственик беше борсук така да се каже....та браво ,че я взе от него та да си купи фолцваген по му би утивало
пролича си дюлгерщината му

- rottweiler
- ентусиаст
-
и още един въпрос - ако напрежението на ламбдата на загрял мотор и на обороти играе от 69 до 8хх мВ заминала ли е?

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4