Колеги писна ми продавам си колата-Парахода е вече готов!
Модератор: Технически модератори
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Сигурно над 80 % от колегите са в затруднение
Мерси колега за гумите,но аз имам някакви за доизносване даже 8 бр. 15ки имам
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
колеги,
Искам да репликирам изказването на bmwfena за "душевните чикийки"
Вижте какво се получава:
Бачкам по 12 часа - прибирам се пребит от работа, унижен от заплащането, изтормозен от проблеми на работа, жената ми вдига кръвното, хазяина ми вдига наема, детето заразило компютъра и него го заразили в детската градина, аптеката ме отрязва през кръста - иде ми да си отрежа главата
- качвам се в колата - обикалям два пъти завоите край Аладжа манастир
и се прибирам спокоен и доволен от живота и зареден с енергия за следващия шибан ден
А! Сега кажи пак за "душевните чикийки" колега bmwfena !
Относно помощта: и аз с удоволствие ще съпортна колегата saint85, само да каже какво му трябва
Поздрави
Д
Искам да репликирам изказването на bmwfena за "душевните чикийки"
Вижте какво се получава:
Бачкам по 12 часа - прибирам се пребит от работа, унижен от заплащането, изтормозен от проблеми на работа, жената ми вдига кръвното, хазяина ми вдига наема, детето заразило компютъра и него го заразили в детската градина, аптеката ме отрязва през кръста - иде ми да си отрежа главата

и се прибирам спокоен и доволен от живота и зареден с енергия за следващия шибан ден

А! Сега кажи пак за "душевните чикийки" колега bmwfena !
Относно помощта: и аз с удоволствие ще съпортна колегата saint85, само да каже какво му трябва
Поздрави
Д

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
Това е най лесното БИСЕРЧО да си продадеш колата
И после ред салзи ред сополи . Това е живота една борба, който е хищник оцелява който не е умира . И аз имам заем , бременна жена в къщи и любовницата в гаража Е34 , Денонощно ще работя и пак няма да си продам колата
Аз не зимам 1000 лева но като работя и сабота и неделя ги докарвам. Но не трябва да се отчайвайме защото това е в наш минус . Колкото можете да откраднете от живота откраднете и живейте защото живота е кратак и годините летят

колега много рано се отказваш, аз имам40000лв заем и съм на 400лв заплата и пак намирам начин да се справя,и аз имах няколко е 34-ки , но последната ми беше платинена-525и-м-пакет 17-ки абе много лъскава-купих я за 5000лв и за 3 месеца станапочти 10000лв,станах една сутрин пих кафе и я разглобих и всичко в наранената ми душа утихна и после пак си взех е34 и го смених за е30,което също разглобих и пак си взех е30-което само смятам да карам щото е уникално, а ако ти се вижда трудно да поддържаш е34 що не пробваш с е28 аз и такова имам само дето много много нема части ама има добри колеги дето помагат сори, че бяхх толкова изчерпателен но се подразних че толкова бързо си се отказал ако искаш обади се да ти дам една е36-ца перфектна да си караш на бартер за твойта -може пък да си доволен тогава от марката
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Айде и аз да те успокоя, 110 000лева за 20 години с под 1000лв заплата. Шегувам се за успокоението иначе цифрите са такива. Аз се боря с една е21-ца (т.е. няколко за 15години) и съм хвърлил доста повече пари от свястно е34, но вярно за онези Велики същества монтьорите и стотинка не съм дал. Та моя съвет е да си намериш не именит майстор, а някой който по душа му се занимава с БМВ, а относно проблемите с пукането, прекъсването и т.н. слагате една читава до твоята с същия двигател и започвате да сменяте електроника докато тръгне. Хамалски метод, но единствения, който може да даде резултат при здрави железа, който може да помогне когато чичковците с скъпа диагностика правят онова движение с рамената. И аз често съм мислил да я захвърля, но на сутринта се събуждам с други мисли и пак в филма. Друга кола само от магазина , иначе освен разходите ще се псуваш и за смяната на марката.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
И вси пак разберете че има и по важни неща от БМВто в живота.Живота не е кола.Коли е имало и пак ще има-от хубави по хубави.И всичките ще ни бъдат любовници.9 години карах Е28 528-много я обичах обаче към края и гледах как аз не я оставям ама тя да.Купето вече тръгна отвсякъде-визирам старата ми е28-не някоя друга.И бях изправен пред дилемата да я махна ако ще и без пари щото след година или 2 щеше вече да е една скъпо моя струваща скрап
Една година след като я продадох пак си купих БМВ-вече стъпил здраво на крака относно финанси и от тук нататък вече всичко беше по лесно-после въпросното пак го смених за последното ми Е34-моята лъщялка която ми легна към 9000лв и я продадох за 3000.Мое си е решението-нема смисъл таа хубавица да седи в гаража след като от ангажименти лека полека почвам да я запускам тъй като немам време за нея.Продадох я на момче в което съм сигурен че ще се грижи за нея.Време е вече да влезе в нашия форум да се регне.Разберете нещо не само да ме нападате
БМВ е болест-на мен не ми го казвайте щото карам БМВ още от когато тук има младежи които не са знаели кво е кола или колело -то ест били са на много малко годинки.Аз пак си имам БМВ в гаража-без бмв нема да остана.
А до колегата -Колега оправи си борчовете и си намери още по хубава от таа която ти е в момента.Който търси-намира.Още си млад млад-ще има БМВта много.Конче-тебе кат те фана на неква сбирка така ще те опия че нема си познеш колата вън
Не са заяждайте с старото куче ей

А до колегата -Колега оправи си борчовете и си намери още по хубава от таа която ти е в момента.Който търси-намира.Още си млад млад-ще има БМВта много.Конче-тебе кат те фана на неква сбирка така ще те опия че нема си познеш колата вън

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ааа не така, не така........gecata73 написа:Колега чети и вземай поуки щото много от нещата ти се спестяват като разходи и тормоз които сме преживели,но ако искаш истинско баварче то се ограничи от е28 до е34 и от е30 до Е30

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
saint85 написа:Сигурно над 80 % от колегите са в затруднение
Мерси колега за гумите,но аз имам някакви за доизносване даже 8 бр. 15ки имам
koлега не се спи4аи и не се нервираи секи знае 4е има и трудни моменти аз като налях за 5 години 24 хиляди в моита кола си одим пеш защотоо кои ли кво не се у4и по нея и вки ли не проблеми се илизаха и илизаха един ден ми писна и просто я оставих на паркинга така седи ве4е година и малко да не кажа 2 при мен нещата са сложни и скъпи за оправяне колко липъти не сам мислил да я продавам ама се като ходя да я пропаля малко сълзи ми текат и сам твърдо обеден да даржим фронта докато не доидат по добри времена сега по лела лека посабирам по малко копувам някоия и друга 4аст и така по лека лека оправям едно по едно и така по лека лека някои ден пак ще сия подкарам се радвам на 5ета4ето и аз карам квот намерим пред блока я на бащата я на жената купих комби 3ка раздрънкано у него пара не се налива щотот ми писна се да давам така4е не се нерви ако имаш място гараж оставия си по4ива и по лека лека си сабираи
за едно друго 2ро трето пари4ки и си я оправяи време няма само желаие

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
saint85 , какво му е на компютъра? Какъв е - дъно, процесор, памети? Какво ти е необходимо? Кажи точни модели и от какво точно имаш нужда. Каквото имам ще ти подарявам!
Последна промяна Ненко Вранков на 18 Фев 2009, 12:54, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
dj_ennsy_1 написа: но не съм си и помислял да отделям по 100лв за цигари на месец... защо не ги зарежеш тея скапани буклуци
Темата стана доста тежка и натоварваща за това ще разведря обстановката със следния лаф: ВСЕКИ СУПОЛАНКО МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ЦИГАРИТЕ - САМО ИСТИНСКИЯТ МЪЖ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ С РАКА !

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
dj_ennsy_1 написа:Колега, а какъв е смисъла на лафа който "пусна"?
Ами колега, нали ти заговори за цигарите - та в тая връзка! Не става въпрос какъв е смисъла - просто за разведряване на обстановката, иначе ако не си го разбрал много тоя лаф ще ти пусна един виц, пък дано се усмихнеш поне малко и да не питаш дали има смисъл

Имах рожден ден... Събудих се сутринта загледах очаквателно жена ми, но очевидно беше забравила...
Децата също бяха забравили...
Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно: "Добро утро шефе, честит рожден ден!"
И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.
Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувственглас:
"Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак имате рожден ден". И отидохме.
След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:
"Шефе, елате у нас нагости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате рожден ден!"
И ние отидохме. Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:
"Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по удобно!"
И тя излезе от стаята.
След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много други.
А аз седях на дивана... Гол...

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-